raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Hošíí dotaz ... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=152971 porad na to čumim ... ta prava krytka mlhy je prostě hnusná Co myslíte odbarvit ten zaslepenej hajzl at je cernej jako na levym krytu mlhovky já bych to asi vratil celý do puvodního stavu ... srry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ty vole kiblik , co je si dostal vopustak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 já bych to asi vratil celý do puvodního stavu ... srry.. Se neomlouvej tvuj nazor me nezajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jindro: žádný slepice, kuřátk to jsou a od kdy je z kuřete slepice??? co ji poprvý kohout.. ... nebo jak to je?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Se neomlouvej tvuj nazor me nezajima se omlouvam autu za ten tvuj barevnej vynález..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 se omlouvam autu za ten tvuj barevnej vynález..... Ty ses šprostej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Hošíí dotaz ... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=152971 porad na to čumim ... ta prava krytka mlhy je prostě hnusná Co myslíte odbarvit ten zaslepenej hajzl at je cernej jako na levym krytu mlhovky udělej to jak to má FI bude to vypúadat o mnohem líp + ještě bych ten černej dekl dal do černý lesklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ty ses šprostej zase kdyby se to libilo všem tak by si byl moc nafoukanej ne??? a určitě by to každej měl za chvili taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ty vole kiblik , co je si dostal vopustak ? vole žádnej opušťák, ale jak je hezký počasí, tak jsem pořád fuč a když večír dorazím tak tu všici už spí a jsou tu jen odpadlíci...a já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Klatile To ta prava tak vicemene je akorat jsou tam i ty vertikalni cary caknuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 zase kdyby se to libilo všem tak by si byl moc nafoukanej ne??? a určitě by to každej měl za chvili taky.... tak tak ... je to můůůůj milááášššeeek :kol-135: a kdyz si tam budu chtit dat prskavky tak si je tam dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 hmm ale zas ty prskavky nejsou tak špatnej nápad .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Pak hod info co to dela s lakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 kdyz si tam budu chtit dat prskavky tak si je tam dam kam si chceš dát prskavky? za mne: když u tý levý dáš tu výplň do černý, aby to vypadalo jako ta pravá krytka, tak to bude supr....a když si dáš za stěrače a do přední masky prskavky, tak taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jdu na oběd,jen nevím jestli si dám segedín nebo hrachovku anebo to co včera krkovičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 hmm ale zas ty prskavky nejsou tak špatnej nápad .-))))) Jindro prskavky jsou tak pro amatéry - Everse a tak mi kluci mazácký jsme snad jiní maséři a dáme si tam svářečský elektrody, to prej je teprve to pravý vořechový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nemá někdo zájem o moderování nějaký sekce??? pište mi SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jdu na oběd,jen nevím jestli si dám segedín nebo hrachovku anebo to co včera krkovičku dobrou chuť Ondro ....dej si hrachovku, po tý je člověk správně uvolněnej a vzdušnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 H.Klatile : To se mi líííbííí , názor odborníka ... ne jako ti barbaři na místním fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nemá někdo zájem o moderování nějaký sekce???pište mi SZ Se chces zbavit zodpovednosti aby si mohl zdrhnout co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nemá někdo zájem o moderování nějaký sekce???pište mi SZ tak chlapci no šup šup házet přihlášky, ať tam má Jeník nějaký ty známý a nedostává upozornění já bych mohl být klidně zimní moderátor, přez léto jsem pořád fuč Evers: ja ja meine freund, ich bin eine gute kulturkumštíř und designmacher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ja,ja naturlich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 já už mod sem ... sice na baterky ale občas něco zamknu a když sem nasranej tak i varuju :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Se chces zbavit zodpovednosti aby si mohl zdrhnout co ??? že by standa dezertoval?? nechce se mi věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jindro prskavky jsou tak pro amatéry - Everse a tak mi kluci mazácký jsme snad jiní maséři a dáme si tam svářečský elektrody, to prej je teprve to pravý vořechový pssst honzo at to nema pak každej .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.