Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
já už mod sem ... sice na baterky ale občas něco zamknu a když sem nasranej tak i varuju :-))))

už by jsi do sebe taky mohl strčit ty Energaizery - když to rozhejbalo i zajíčka v reklamě, tak na rácu by to mohlo taky stačit.....to by pak bylo teprve kmitání po foru se slovy " a drží a drží a drží" :smich:

Standa a dezrtírovat?..hloupost:)

Vloženo
už by jsi do sebe taky mohl strčit ty Energaizery - když to rozhejbalo i zajíčka v reklamě, tak na rácu by to mohlo taky stačit.....to by pak bylo teprve kmitání po foru se slovy " a drží a drží a drží" :smich:

Standa a dezrtírovat?..hloupost:)

já jedu spíš na solar ale to je ještě slabota

Vloženo
já jedu spíš na solar ale to je ještě slabota

na solar? nekecej všichni víme že kvůly tomu cholesterolu jedeš na brokolici a salát....kurva dej do sebe už ten bůček V-Power ať jsi nějakej ten aktivista lol

Vloženo

dneska jsem si dal jendo klobasku hmmm to se jindra nadlabnul,ale koukam že už tu zase pěkně dlouho dřepin venku leštim auto a přišel jsem si jen pro vysavač a chlapacky pítí okenu......a pěkně sem tu vytuhnul

Vloženo
dneska jsem si dal jendo klobasku hmmm to se jindra nadlabnul,ale koukam že už tu zase pěkně dlouho dřepin venku leštim auto a přišel jsem si jen pro vysavač a chlapacky pítí okenu......a pěkně sem tu vytuhnul

Kapni božskou , stejně si se na to chtel vys*r*a*t :)

Vloženo
Kapni božskou , stejně si se na to chtel vys*r*a*t :)

no to sem taky před chvili na wc udělal  :smich::smich::smich: ....  ale jak sem se tu rozsweděl tak ne a ne vzít ne lux a jít makat

Vloženo
neséééééééééééééééér ty bengo jedno :smich:

:) já věděl že se ozveš a budeš narážet na mojí "nadřazenost" lol

Jindro: jednu klobásku jo?..a vý to herečka? ;):p proplach žaludku bys zasloužil lol

Vloženo
No von je prej zavřenej v Bohnicích...

já to vždycky věděl že tak Stand skončí, tolik úprav Rozárky naráz nemohl samou radostí psychycky vydržet....ale co, je to náš kamarád tak budem dělat že není blázen jo? lol:smich:

Vloženo
sama mi ji koupila....ještě ted sem mastnej až na prd..i

hmmm to čumim, asi se tě chce zbavit lol ....mastnej na prdeli?...tak jestli teď cpeš jídlo touhle stranou, tak se vlastně nedivim že ti herečka tu klobásku i dopřeje :smich:

Vloženo
já to vždycky věděl že tak Stand skončí, tolik úprav Rozárky naráz nemohl samou radostí psychycky vydržet....ale co, je to náš kamarád tak budem dělat že není blázen jo? lol:smich:

vrrrr...haf haf..mnauuuu ... mee-eee.......  já se necham taky zavřit....hezky seetřičky tam určitě maj ,nažrat dostaneš ,zabavu ti vymyslej co si víc přát

Vloženo
hmmm to čumim, asi se tě chce zbavit lol ....mastnej na prdeli?...tak jestli teď cpeš jídlo touhle stranou, tak se vlastně nedivim že ti herečka tu klobásku i dopřeje :smich:

to ne ale jako spravnej vesničan si utíram mastny pazoury do trenek .-)

Vloženo
vrrrr...haf haf..mnauuuu ... mee-eee....... já se necham taky zavřit....hezky seetřičky tam určitě maj ,nažrat dostaneš ,zabavu ti vymyslej co si víc přát

a na přání tě i hezky vycéfkujou :smich: ......

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...