Červen 30, 200916 r Autor ?? to máš nějakou novou úchylku ?? já proč? to dělaj v nemocnici...že radši nejsi na tom druhým foru
Červen 30, 200916 r a na přání tě i hezky vycéfkujou ...... a to není všechno, pak na nás bude Jindra machrovat s fajnovým krátkým sestřihem, páč po mozkový lobotomii bude fešák, až z toho bude sám slintat Evers: globální oteplování to jistí, ale neboj ráca to nedělá kvůly orientaci...ale proto že Vašek Klauzů v ní nevěří, tak aby dokázal že se mýlí
Červen 30, 200916 r já proč? to dělaj v nemocnici...že radši nejsi na tom druhým foru Co jeee? nevim kdo se dneska prvni lognul tam a pak až sem dědku
Červen 30, 200916 r a daj klistyrek jako správnymu perverznímu dédérákovi...to by se honzovi určitě taky libilo beru vše co je zadarmo nebo v akci
Červen 30, 200916 r Autor beru vše co je zadarmo nebo v akci neboj ty to máš vše grátis..jak bude mít moje herečka službu přijedeš a bude Ti dopřáno
Červen 30, 200916 r neboj ty to máš vše grátis..jak bude mít moje herečka službu přijedeš a bude Ti dopřáno já věděl že jsi kamarád hele bando miznu chrnět, tak se tu mějte a buďte hodní ahoj
Červen 30, 200916 r Autor Honzo : je mozny prez herecku splasit skalpel ?? Já můžu vše...proč se ptáš Honzi.....moje je zdr doktorka
Červen 30, 200916 r Já můžu vše...proč se ptáš Honzi.....moje je zdr doktorka Hodnej Maro, jáá myslel že to bude garda Ono to stoji 50,- to by se to prodražilo Ta moje to chce na nějaký vyřezávání .... tvole asi mi to došlo
Červen 30, 200916 r Fusuje do airbrushe ( snad ji to pude pak mi zcaka auto ) tak nejaky sablony bo co... kdyztak pisnu kdyby neco
Červen 30, 200916 r Se chces zbavit zodpovednosti aby si mohl zdrhnout co ??? že by standa dezertoval?? nechce se mi věřit nebojte nikam neodcházím, zůstávám stále
Červen 30, 200916 r Hlavne o vikendu bych se natahnul konecne k vode k tomu chlazenaka aaaaaa labuusz
Červen 30, 200916 r nemá někdo zájem o moderování nějaký sekce???pište mi SZ já bych rád moderoval s Míšou Ochotskou no teda než moderoval tak asi spiš :prc:
Červen 30, 200916 r já bych rád moderoval s Míšou Ochotskou no teda než moderoval tak asi spiš :prc: bohužel, toto místo už je zabrané
Červen 30, 200916 r jinak jak to zpětně pročítám tak koukám a nestčím se divit....samej milovník klinik sexu :kol-98: ..cévkování,kliytýrky atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.