Červen 30, 200916 r co kdybychom sem Standovi hodili naše výtvory??? :smich: :smich: :smich: coveče to ale až zejtra dneska už je vyděláno ať si zahodnotíí : )
Červen 30, 200916 r coveče to ale až zejtra dneska už je vyděláno ať si zahodnotíí : ) jj já už dneska stejně byl
Červen 30, 200916 r Nic ja du taky domu , vsichni vypadli ze prej an jednani hovno, hovno zlata rybko se na to vysrali... tak pudu taky
Červen 30, 200916 r Taak jsem se tu zasekl,takovej megachcanec je tady,v tomto se mi nějak nechce jet domů
Červen 30, 200916 r Autor nech toho...to už je starý...........nic...JEN PAMATUJ, ŽE JSEM PRO TEBE NĚCO UDĚLAL A ŽE SI TO VYBERU V TU PRO TEBE NEJMÉNĚ VHODNOU CHVÍLI
Červen 30, 200916 r Ahoj Romane, mobily super, ten foťák tam je lahůdka 5 mega to je síla Akorát už dva dny se snažím rozchodit navigaci a furt nic
Červen 30, 200916 r Autor Ahoj Romane, mobily super, ten foťák tam je lahůdka 5 mega to je síla Akorát už dva dny se snažím rozchodit navigaci a furt nic ROZCHODIT? TY JSI BLÁZEN...TO MUSÍŠ NASTAVIT...
Červen 30, 200916 r Autor Zdar a sílu! Mirku co mobily??? Spokojenost??? A MĚ NAPOZDRAVÍŠ....ROMČO...MĚ SYMPATIZANTA S OC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.