Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 co kdybychom sem Standovi hodili naše výtvory??? :smich: :smich: :smich: coveče to ale až zejtra dneska už je vyděláno ať si zahodnotíí : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 coveče to ale až zejtra dneska už je vyděláno ať si zahodnotíí : ) jj já už dneska stejně byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jdu dom, chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 páčko zejtra se objev tak kolem 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Nic ja du taky domu , vsichni vypadli ze prej an jednani hovno, hovno zlata rybko se na to vysrali... tak pudu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jdu dom, chlapci čauec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tak je to tady,celej den pěkně a nyní mám jít hrát a samo že začal zase chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Taak jsem se tu zasekl,takovej megachcanec je tady,v tomto se mi nějak nechce jet domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 kdo je tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a kdo dál........jo máš to poslaný....Míro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Děkuji, co za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nech toho...to už je starý...........nic...JEN PAMATUJ, ŽE JSEM PRO TEBE NĚCO UDĚLAL A ŽE SI TO VYBERU V TU PRO TEBE NEJMÉNĚ VHODNOU CHVÍLI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 zásilka je odeslaná, tak to neplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Zdar a sílu! Mirku co mobily??? Spokojenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ahoj Romane, mobily super, ten foťák tam je lahůdka 5 mega to je síla Akorát už dva dny se snažím rozchodit navigaci a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 zásilka je odeslaná, tak to neplatí JAK CHCEŠ....PŘÍŠTĚ....VÍŠ CO VIĎ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ahoj Romane, mobily super, ten foťák tam je lahůdka 5 mega to je síla Akorát už dva dny se snažím rozchodit navigaci a furt nic ROZCHODIT? TY JSI BLÁZEN...TO MUSÍŠ NASTAVIT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Zdar a sílu! Mirku co mobily??? Spokojenost??? A MĚ NAPOZDRAVÍŠ....ROMČO...MĚ SYMPATIZANTA S OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tak to je dobře že jsi s nima spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ROZCHODIT? TY JSI BLÁZEN...TO MUSÍŠ NASTAVIT... No jo, ale jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 máš snad manuál ne?...umíš číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jo, mám manuál i číst umím, ale nejede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 to je rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.