Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 zdar Stando.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 čau Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Čau Stando Marku, neser mi, mám z toho nervy v kýblu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak jsem právě sežral asi kilo malin.....se asi pobleju ..na zahradě jich máme asi miliardu...a láká mě ještě manželka s melounem ....vitamíny jsou důležitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Čau StandoMarku, neser mi, mám z toho nervy v kýblu tak ten kýbl vylej a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak jsem právě sežral asi kilo malin.....se asi pobleju ..na zahradě jich máme asi miliardu...a láká mě ještě manželka s melounem ....vitamíny jsou důležitý... Snad s melouny, ne to zas bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Čau StandoMarku, neser mi, mám z toho nervy v kýblu čau, copak se děje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jo bude, ale ty už mazej spát Míro..je už po 21.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 čau, copak se děje?? nemůže rozchodit navigaci na novým mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 koukám, že máme vlastního orlojáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nemůže rozchodit navigaci na novým mobilu... tak to má docela pech a proč se nepodívá do manuálu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 (editace) jo...šikulka ale malinko nerváček Editováno: 30. Červen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak to má docela pecha proč se nepodívá do manuálu?? neumí číst a obrázky tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 chudák, tak se nemá kupovta tak složitej stroj a má používat jen kalkulačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak to má docela pecha proč se nepodívá do manuálu?? Ty woe další, jedu podle manuálu, ale je to jen tak okrajově popsané, že je to na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Kašlu na to, ráno moudřejší večera. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ach jo...proč si kupuješ takový hračky když s tím neumíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ahoj už přetahuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 co jinak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 pohoda..pokud Míra neotravuje s navigací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak to celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Ty woe další, jedu podle manuálu, ale je to jen tak okrajově popsané, že je to na prd pokud máš symbian a int.gps mohu pomoc ... mam nějaky alternativní značky než orig.nokia vše full verze a zadáčo + mraky map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tak mu pomož..nebo se zhroutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.