Červen 30, 200916 r Autor tak jsem právě sežral asi kilo malin.....se asi pobleju ..na zahradě jich máme asi miliardu...a láká mě ještě manželka s melounem ....vitamíny jsou důležitý...
Červen 30, 200916 r Autor Čau StandoMarku, neser mi, mám z toho nervy v kýblu tak ten kýbl vylej a je to
Červen 30, 200916 r tak jsem právě sežral asi kilo malin.....se asi pobleju ..na zahradě jich máme asi miliardu...a láká mě ještě manželka s melounem ....vitamíny jsou důležitý... Snad s melouny, ne to zas bude
Červen 30, 200916 r nemůže rozchodit navigaci na novým mobilu... tak to má docela pech a proč se nepodívá do manuálu??
Červen 30, 200916 r Autor tak to má docela pecha proč se nepodívá do manuálu?? neumí číst a obrázky tam nejsou
Červen 30, 200916 r tak to má docela pecha proč se nepodívá do manuálu?? Ty woe další, jedu podle manuálu, ale je to jen tak okrajově popsané, že je to na prd
Červen 30, 200916 r Ty woe další, jedu podle manuálu, ale je to jen tak okrajově popsané, že je to na prd pokud máš symbian a int.gps mohu pomoc ... mam nějaky alternativní značky než orig.nokia vše full verze a zadáčo + mraky map
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.