Duben 30, 200916 r asi i driv trefili:-) nepočetně...ale přesto se to neprojevilo na nějaky změně inteligence......
Duben 30, 200916 r Hlavne za dal Ruzicka Mensatora na tribunu...... to je za extraligu....kde mu potopil jeho slavii... mensator to je ten co to v narodaku vždycky po...l ..........
Duben 30, 200916 r fakt ne..jeste ze jsem te neznal driv pro porovnání :-) to by si koukal jak sypu z rukavu derivace - integraly....
Duben 30, 200916 r kluci serte na tu debatu o racovo inteligenci, dyť se snažím smutnit nad prohrou a smíchy se tu klepu
Duben 30, 200916 r promiň ráca, snad takovej moment ještě jednou příjde...tak abych ti neskazil radost...jak je o s těma intagrálama? Mára: a tebe šahat nikdo nebude, všichni víme jaký jsi měl krušný mládi s kojením
Duben 30, 200916 r a tohle mam za vsecho..a ja myslel raco ze jsi misto nacelník.... nahodou marku pan spravce je suprovej to není ni špatnýho... Dnes nikam nejdete? Budete doma? romane tak u mě to je jasny ja maximalně do rana pujdu parkrat navštívit napojak co mame tady v práci.a to je tak jedina zabava co mě čeka...
Duben 30, 200916 r Marku máš u mne velkej mínus rácovi dát místonáčelníka - někomu kdo ovládá deriváty Romane: taktéž válení dom, jsem po 24ce a před další šichtou
Duben 30, 200916 r raca: a kde pracuješ jestli to neni tajny? neni romane: sem ten nejduležitějši pracovník ve firmě u kteryho když nic neděla znamena že všechno je ok a stroje pracujou....tzn.technik údržby zde
Duben 30, 200916 r Marku máš u mne velkej mínus rácovi dát místonáčelníka - někomu kdo ovládá deriváty Romane: taktéž válení dom, jsem po 24ce a před další šichtou tak tak kibi derivaty a chemik amater to je moje...
Duben 30, 200916 r Děkuju za odpověd. ..není za co....jinak koukam že děláš do mobilu tak kdybys něco potřeboval nebo měl problem z T-mobilem tak dej vědět herečka děla v call centru a mohla by pomoc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.