Červenec 1, 200916 r Covece myslim ze pokud nebudes mit klice v zapalovani po dobu co to mas rozdelany. Nemusis odpojovat baterku a melo by se to chytnout zpatky vse samo ( ale ruku do ohne za to nedam )
Červenec 1, 200916 r http://forum.skodahome.cz/uploads/post-11-1140955213.jpg mrkni sem to bude stejny
Červenec 1, 200916 r No v montážní příručce to píšou.Ale proč se to má ,když třeba v tom článku a jiných odkazech o tom není zmínka.Mám z toho trochu vítr
Červenec 1, 200916 r Mě by spíš zajímalo,jestli se fakt musí zapnout zapalování když se pak po montáži zapojuje baterka to nemusíš
Červenec 1, 200916 r No mám vyhlídnutý kožený 4ramený,ale ještě záleží na ceně jaká je cena,bych ti nabídl třebas to 3ramínko kožený
Červenec 1, 200916 r jj,dávali jsem do mé FI volant z OII RS Takže odpojit baterku,provést výměny,nasadi bag a pak klidně s vytaženým klíčkem zapnout baterku?
Červenec 1, 200916 r stačí jen vydělat klíček,baterku bych vůbec neodpojoval ..teda já to tak dělal a další 2 známí taky tak
Červenec 1, 200916 r jaká je cena,bych ti nabídl třebas to 3ramínko kožený s bagem?Tak se ukaž za kolik?
Červenec 1, 200916 r stačí se vydělat na klíček,baterku bych vůbec neodpojoval ..teda já to tak dělal a další 2 známí taky tak Já bych na něj nesral.
Červenec 1, 200916 r NIc hlásím do půlnoci offline stav. Mějte seeeeeeeeee Cus zejtra si pisnem a vezmu te na ten romantickej obed
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.