Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Covece myslim ze pokud nebudes mit klice v zapalovani po dobu co to mas rozdelany. Nemusis odpojovat baterku a melo by se to chytnout zpatky vse samo ( ale ruku do ohne za to nedam ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 http://forum.skodahome.cz/uploads/post-11-1140955213.jpg mrkni sem to bude stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 V DP: před připojením akumulátoru zapnout zapalování takže tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 že se tak ptám,už jste někdo sundávali volan s bagem? jj sundávali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 No v montážní příručce to píšou.Ale proč se to má ,když třeba v tom článku a jiných odkazech o tom není zmínka.Mám z toho trochu vítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Mě by spíš zajímalo,jestli se fakt musí zapnout zapalování když se pak po montáži zapojuje baterka to nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 je to jak psal Evers,nic složitýho to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 to nemusíš máš to vyzkoušené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Co budeš dávat za volant?kožený 3ramínko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dobrej den vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 máš to vyzkoušené? jj,dávali jsem do mé FI volant z OII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 No mám vyhlídnutý kožený 4ramený,ale ještě záleží na ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dobrej den vespolek no spíš už večír pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 dobrej den vespolek zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 No mám vyhlídnutý kožený 4ramený,ale ještě záleží na ceně jaká je cena,bych ti nabídl třebas to 3ramínko kožený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 [brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jj,dávali jsem do mé FI volant z OII RS Takže odpojit baterku,provést výměny,nasadi bag a pak klidně s vytaženým klíčkem zapnout baterku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 tak teda dobrej podvečír detailisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Já si myslim že to nemusíš vůbec odpojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 stačí jen vydělat klíček,baterku bych vůbec neodpojoval ..teda já to tak dělal a další 2 známí taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 M8m 3ramínko kožený a jako luxus mohu srovnávat s gumovou O II.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jaká je cena,bych ti nabídl třebas to 3ramínko kožený s bagem?Tak se ukaž za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 stačí se vydělat na klíček,baterku bych vůbec neodpojoval ..teda já to tak dělal a další 2 známí taky tak Já bych na něj nesral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 NIc hlásím do půlnoci offline stav. Mějte seeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 NIc hlásím do půlnoci offline stav. Mějte seeeeeeeeee Cus zejtra si pisnem a vezmu te na ten romantickej obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.