pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak co zajdo ,něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Nic taky valím.Třeba se ukázat po čase na zkoušce v kapele.Zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Pitraku na co hrajeS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Příště,možná večer Valím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nedělej zagoru , já jsem bicman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 s bagem?Tak se ukaž za kolik? cena je 5500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 M8m 3ramínko kožený a jako luxus mohu srovnávat s gumovou O II.. je to tak,gumák a kůže to je sakra rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nic letim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nedělej zagoru , já jsem bicman já sem hrál na klavír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 nic letim cus čačau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 jsem zde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 já ještě chvíli taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak ještě chvíli a valím domů,jinak počasí tqady zatím dobrý...zase to vypadalo na pěknej chcanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 u nás dusno jak v prádelně....a byla asi 30 min pěkná bouřka..ale večer je tu vždycky nádherně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 no já teda letím,večer možná na 1 přijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Zdar a sílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 tak co Míro, jak bojuješ a navigačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Ty woe, zas nic Marku, dneska přišlo, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 To jsem rychlej a spolehlivej...bych si asi zasloužil WHITE LIST ...tak to pusť naplno a stáhni okýnka a jezdi po dědině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak jsem na chvilku zpět. Tramtadadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 to jsem rádi že jsi s námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dneska je tu nějak prázdno...taky to balím...JO MÍRO BUDE 21h...TAK MAZEJ SPÁT...JAKO "ORLOJÁŘ" TI URČÍM PŘESNÝ ČAS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 No taky koukám.Holt středa je ho tam třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Dneska je tu nějak prázdno...taky to balím...JO MÍRO BUDE 21h...TAK MAZEJ SPÁT...JAKO "ORLOJÁŘ" TI URČÍM PŘESNÝ ČAS.. Už jdu AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Hoši co to máte za hezké popisky pod fotkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.