Marek Vloženo 1. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 když budeš hodnej něco taky dostaneš..si něco vyber ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Tak hlasím příchod na místo (Praha). Ty voe jako sem tomu nevěřil, ale tady se naforovku kšeftuje s drogama postaru Docela sem se bál tam parkovat auto, ale tady se jinde nedá a nebo moc malí místo pro tu krávu Oktu v Kombajnu. Koupil jsem si pěkně véču, pivečka.. už se chladí, asi si ještě udělám kafíčko, sjedu forum a pak filmik a hají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 nazdárek vespolek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Nazdar bando zdravím Vás opět z práce neb mi na dva dni byla dovčaneplánovaně přerušena a od soboty mě čeká opět ještě tejden odpočinku.Dějou se to věci po ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 copak se děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Dobré ráno a docela slunečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 No taky koukám.Holt středa je ho tam třeba dej vědet co ten volant,jinak můžu mít i face kožený 3ramínko kdybys chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Brý ráno nemakačenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 my pracující třída?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Dneska jsem se nějak blbě vyspal.nejraději bych to zapíchl a šel spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 mi povidej sem se zase prevaloval az to stara vzada a sla spat jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 mi povidej sem se zase prevaloval az to stara vzada a sla spat jinam myslíš plyšovýho medvídka ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 copak se děje? Dovoleny se začinaj rozjíždět máme pokrytí služeb tak tak,a teď se hodil někdo marod tak mě ztáhly,my jsme letos nikam na dovču nejely protože je malá ještě moc malá tak jsem se šel z domova odreagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 to znám u mě to úplně stejný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 myslíš plyšovýho medvídka ne... vtipe vylez , uz se tesim na to tvoje velky divadlo s malym kašpárkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 A ještě k tomu jsem nějakej nervozní,no asi z toho nevyspání....jestli mě někdo nasere tak to pěkně asi obsere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 nevyhrožuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Ahoj Marečku , já tu byl první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 nevyhrožuj myslím moje zákazníky co vymýšlej samý pi.ovinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 tak jsem to nevydržel a koupil si cerální rohlík a těstovinovej salát,až už je oběd mám stejně pořád hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Brý ránko chlapi.. tak jsem toho moc nenaspal Ted snídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 tEDA ČTU, ŽE všichni spali asi tak jako já.. je dobrý, že to je celorepublikový a ne jen zdejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 je to ve vzduchu a snazi se to dostat mezi nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 asi v tom to počasí bude mít prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Evers: spácháme ten dnešek? jinak ted snídám, takže na oběd ještě času dooooooost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.