Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já pracuju na ČEZu a bavím se výpočetní technikou.Takže kdyby jste něco potřebovali tak se ozvěte...LCD,mobily,notebooky-neni problém za ceny bez DPH.

jo tak do čezu bych se chtěl taky dostat tam bere i uklizečka padesat litru....bohužel když sem měl možnost tak mi to vyfouk synaček vedoucího.tak smolik.. :feve:

Vloženo

já se teda nemám nejlíp, co si budem povídat u státních "firem" to teď není nejlepší, ale práce mne bavý a dělám jí rád...tak holt přežívám :)

Roman: to už je pěkná věrnost zaměstnavateli ;)

Marku: tak to máš úplně super, ono kolikrát to porozumění pracovník vs. nadřízený je dost podstatný

Vloženo
Tak hlavně že máme práci protože když vidim co se děje v mém okolo...tak z toho mám strach.Fakt že jo.

to je pravda.....obavy jsou na míste myslím u nás vsech..... :feve:

Vloženo (editace)

tak koukam že sem natom pěkně bídně... :sleep: ..... navíc v tom automobilovym prumyslu se nevi co bude zejtra,stoji to zaprd asi se přestěhuju do varu a mara mě zaměstná... :-)

Editováno: , autor: raca
Vloženo
já se teda nemám nejlíp, co si budem povídat u státních "firem" to teď není nejlepší, ale práce mne bavý a dělám jí rád...tak holt přežívám :)

Roman: to už je pěkná věrnost zaměstnavateli ;)

Marku: tak to máš úplně super, ono kolikrát to porozumění pracovník vs. nadřízený je dost podstatný

Tady je to u nás zalozený na vzájemné 100% dúvere.....a 100% výkonech v odvádené práci a pak si mozu delat co chci.....a upozornuje ze se nepredru :smich:

Vloženo
tak koukam že sem natom pěkně bídně... :sleep: ..... navíc v tom automobilovym prumyslu se nevi co bude zejtra,stoji to zaprd asi se přestěhuju do varu a mara mě zaměstná... :-)

za to vsechno..hlavne za Mensatora chces zamestnat,,,,,, :aggressive: ale jo, beru te ...scháním technika merení a regulace / MaR/

Vloženo
za to vsechno..hlavne za Mensatora chces zamestnat,,,,,, :aggressive: ale jo, beru te ...scháním technika merení a regulace / MaR/

no vidiš parada ted ještě služební byt .... padesat na účet a není co řešit.... :palec2::smich:

Vloženo (editace)

máme firemní ubytovnu. :palec2: ..... a kolik ti platí ti tvoji jum jum ci.... :smich: ze chces 50 000....to u vas mas taky ale v jenech co :smich:

Editováno: , autor: Marek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...