Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Ne, proč? Jak se to zapne, tak se to musí přihlásit na web a to tam bylo blbě nastavené , ža se to nepřihlasilo. A KDO TO BLBĚ NASTAVIL?..MÍRA.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak jak s těma popiskama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 A KDO TO BLBĚ NASTAVIL?..MÍRA.................. Výrobce protože to je univerzal a ne přímo na T-mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak jak s těma popiskama? NĚCO SI VYMYSLI A NAPIŠ standisovi.....JE TO MÁŠ ADMIN.......ale jezky ho popros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Výrobce protože to je univerzal a ne přímo na T-mobil nesvaluj vinnu nA jiný...bylo to hlavou a rukama................CO Kabátííííí.JAK HRAJOU...UŽ JSI POJEZDIL PO DĚDINA SE STAŽENEJMA OKNAMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 až ho tu zmerčím,tak se ho poptám.dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Marku, poslouchám furt to tvoje cd, to je kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 napoiš mu SZ...já bych to viděl na: POZOROVATEL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Marku, poslouchám furt to tvoje cd, to je kvalita JÁ PRODUKUJU JEN KVA KVA KVALITU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Já bych to viděl na Hajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 (editace) NEBO hujer Editováno: 2. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 jo nima hejerym přodovym.Ale dišo v garaži padlo Ku.ew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 JÁ PRODUKUJU JEN KVA KVA KVALITU No právě, já co měl ztažené z netu, tak to je hrozné, to tvoje hraje super čistě. Máš u mně malé bezvýznamné + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 a mazej na PL forum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 NEBO hujer Hujer ne, Hajer, to je německy havíř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 No právě, já co měl ztažené z netu, tak to je hrozné, to tvoje hraje super čistě. Máš u mně malé bezvýznamné + taky je to z netu, ale musíš vědět kde stahovat.....akorát se líp stahuje cizina.....je toho mnohem víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Hujer ne, Hajer, to je německy havíř ale hujer je taky dobrej......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 A tak, z Orlojáře pirát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 ale zase by jsi neměl KABÁTÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 ale hujer je taky dobrej......................... Ty woe, furt by nám tu tlačil švestičky ze svojí zahrádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 jo vim co je hajer.Něrobtě ze mně gupka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak zahrádku nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Ty woe, furt by nám tu tlačil švestičky ze svojí zahrádky ALE JÁ ÚPLATKY BERU..TO JE O MĚ ZNÁMÉ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 TAK PÁNOVÉ JÁ POMALU PADÁM...... JDU UMEJT TĚLO A PAK HURÁÁÁÁ ZASE MIN 3X BEZ VYNDÁNÍ.......TAK ZASE ZÍTRA...PRDELKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Tak zahrádku nemám Tak bys nosil kapalné švestičky, a nemluv, to taky nemáš, bo v Karvine to je sam Kaufland tesko atd. a tam to majum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.