Červenec 2, 200916 r Autor Ne, proč? Jak se to zapne, tak se to musí přihlásit na web a to tam bylo blbě nastavené , ža se to nepřihlasilo. A KDO TO BLBĚ NASTAVIL?..MÍRA..................
Červenec 2, 200916 r A KDO TO BLBĚ NASTAVIL?..MÍRA.................. Výrobce protože to je univerzal a ne přímo na T-mobil
Červenec 2, 200916 r Autor Tak jak s těma popiskama? NĚCO SI VYMYSLI A NAPIŠ standisovi.....JE TO MÁŠ ADMIN.......ale jezky ho popros
Červenec 2, 200916 r Autor Výrobce protože to je univerzal a ne přímo na T-mobil nesvaluj vinnu nA jiný...bylo to hlavou a rukama................CO Kabátííííí.JAK HRAJOU...UŽ JSI POJEZDIL PO DĚDINA SE STAŽENEJMA OKNAMA
Červenec 2, 200916 r Autor Marku, poslouchám furt to tvoje cd, to je kvalita JÁ PRODUKUJU JEN KVA KVA KVALITU
Červenec 2, 200916 r JÁ PRODUKUJU JEN KVA KVA KVALITU No právě, já co měl ztažené z netu, tak to je hrozné, to tvoje hraje super čistě. Máš u mně malé bezvýznamné +
Červenec 2, 200916 r Autor No právě, já co měl ztažené z netu, tak to je hrozné, to tvoje hraje super čistě. Máš u mně malé bezvýznamné + taky je to z netu, ale musíš vědět kde stahovat.....akorát se líp stahuje cizina.....je toho mnohem víc....
Červenec 2, 200916 r Autor Hujer ne, Hajer, to je německy havíř ale hujer je taky dobrej.........................
Červenec 2, 200916 r ale hujer je taky dobrej......................... Ty woe, furt by nám tu tlačil švestičky ze svojí zahrádky
Červenec 2, 200916 r Autor Ty woe, furt by nám tu tlačil švestičky ze svojí zahrádky ALE JÁ ÚPLATKY BERU..TO JE O MĚ ZNÁMÉ.....
Červenec 2, 200916 r Autor TAK PÁNOVÉ JÁ POMALU PADÁM...... JDU UMEJT TĚLO A PAK HURÁÁÁÁ ZASE MIN 3X BEZ VYNDÁNÍ.......TAK ZASE ZÍTRA...PRDELKY
Červenec 2, 200916 r Tak zahrádku nemám Tak bys nosil kapalné švestičky, a nemluv, to taky nemáš, bo v Karvine to je sam Kaufland tesko atd. a tam to majum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.