Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No jestli se ke me dostane ta adresa :smich: coz se Roman dusoval ze rozesle do 5. tak to v planu mam .-)

Prece sis nemyslel ze tam budes odeme mit klid ? nebo snad jo ??

a kdy jedeš...v pátek nebo až v sobotu....

a kdo tě vůbec pozval..chjo.. :prc:

Vloženo

Tak jsem nakonec tak nějak prohrál vnitřní boj o barvu pružin a dostaly černej kabát.

1)byly puvodně černy

2)černou jsem měl červenou bych musel kupovat

3)strach až se poškodí červ. nátěr tak by se mi to nelíbylo a zas je vyndavat kvuli barvě to teda neé.

post-86-1246609864_thumb.jpg

post-86-1246609872_thumb.jpg

Vloženo
Tak jsem nakonec tak nějak prohrál vnitřní boj o barvu pružin a dostaly černej kabát.

1)byly puvodně černy

2)černou jsem měl červenou bych musel kupovat

3)strach až se poškodí červ. nátěr tak by se mi to nelíbylo a zas je vyndavat kvuli barvě to teda neé.

černá je super :palec2:

Vloženo

Nene ... tak jsou prazdniny.. vsichni to flakaj.. Jinak Kibi ten se trochu vic vyskytuje na OC , raca porad tady , Zanda ta je tam pecena varena , ale obcas se tu taky objevi...

Vloženo
Bando kam se poděl Kibi,Raca,Certinka já že sem tu skoro 14dní nebyl tak jestli třeba neemigrovali na to nové forum od octavek,že tu snama nechlastaj.

oni mají spolu asi nějaký společny :prc: si myslím :smich: :smich:

Vloženo
Nene ... tak jsou prazdniny.. vsichni to flakaj.. Jinak Kibi ten se trochu vic vyskytuje na OC , raca porad tady , Zanda ta je tam pecena varena , ale obcas se tu taky objevi...

jj sere na nás :aggressive: asi tam jsou lepší,slušnější,inteligentnější lidé lol

Vloženo

U nás na západě od rána prádelna sem tam se zatáhne,ale nepršelo tady už tak 4dni,zato vlhký je všechno a když v tomhle jedem na vyjezd v těžkejch kalhotech a reflex.vestě tak si ani nemužeš vzít jiny tričko protože to neschne.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...