Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Těěěěě prc ... tak konečně pátek a protáhlej vejkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 no já to zjistil až ráno že je volno v pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tak nějak jááá včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 No, ještě, že už zítra jedu a budu mít od tebe pokoj jeď už teď hned.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Těěěěě prc ... tak konečně pátek a protáhlej vejkend jak pro koho..já makám v kuse i přes svátky až do 10.7 ..to jedu do Hradce na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Cao Maro , ty jedes imrvere do 10. ho ... no hnus ... no nejak okolo 10. by mel bejt v HK i Rock for People Tak to budem mit i s muzikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 ty jedeš na srzak k Romanovi taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 No jestli se ke me dostane ta adresa coz se Roman dusoval ze rozesle do 5. tak to v planu mam .-) Prece sis nemyslel ze tam budes odeme mit klid ? nebo snad jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 No jestli se ke me dostane ta adresa coz se Roman dusoval ze rozesle do 5. tak to v planu mam .-) Prece sis nemyslel ze tam budes odeme mit klid ? nebo snad jo ?? a kdy jedeš...v pátek nebo až v sobotu.... a kdo tě vůbec pozval..chjo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 V Sobo ... v pátek je tam prej jenom nejaka guy party Kdo asi hostitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 já jedu v pá odpoledne.....a roman tě pozval? se asi spletl..mu zavolám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Cinkni mu a ujisti se , ze mam vyhrazene misto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tak do 5 minut tu máme zase bouřku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tak jsem nakonec tak nějak prohrál vnitřní boj o barvu pružin a dostaly černej kabát. 1)byly puvodně černy 2)černou jsem měl červenou bych musel kupovat 3)strach až se poškodí červ. nátěr tak by se mi to nelíbylo a zas je vyndavat kvuli barvě to teda neé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 hmm a je to tu,hromy blesky a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tak jsem nakonec tak nějak prohrál vnitřní boj o barvu pružin a dostaly černej kabát.1)byly puvodně černy 2)černou jsem měl červenou bych musel kupovat 3)strach až se poškodí červ. nátěr tak by se mi to nelíbylo a zas je vyndavat kvuli barvě to teda neé. černá je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Vlastiku ty ses deeemooon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Bando kam se poděl Kibi,Raca,Certinka já že sem tu skoro 14dní nebyl tak jestli třeba neemigrovali na to nové forum od octavek,že tu snama nechlastaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 stejně ty pružiny nejsou vidět,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Nene ... tak jsou prazdniny.. vsichni to flakaj.. Jinak Kibi ten se trochu vic vyskytuje na OC , raca porad tady , Zanda ta je tam pecena varena , ale obcas se tu taky objevi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Bando kam se poděl Kibi,Raca,Certinka já že sem tu skoro 14dní nebyl tak jestli třeba neemigrovali na to nové forum od octavek,že tu snama nechlastaj. oni mají spolu asi nějaký společny si myslím :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Nene ... tak jsou prazdniny.. vsichni to flakaj.. Jinak Kibi ten se trochu vic vyskytuje na OC , raca porad tady , Zanda ta je tam pecena varena , ale obcas se tu taky objevi... jj sere na nás asi tam jsou lepší,slušnější,inteligentnější lidé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Nejlepsi je to tahnout na vsechny strany , ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 pánové už mě to sere to počasí,na zitra máme domluvenej víceboj a jestli bude takhle tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 U nás na západě od rána prádelna sem tam se zatáhne,ale nepršelo tady už tak 4dni,zato vlhký je všechno a když v tomhle jedem na vyjezd v těžkejch kalhotech a reflex.vestě tak si ani nemužeš vzít jiny tričko protože to neschne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.