Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Cinkni mu a ujisti se , ze mam vyhrazene misto. ty budeš tu svojí žlutou popelnici parkovat na hřišti ..za to já hezky u něj na dvoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) A KDE JSI TY POZVANEJ... proveden EDIT...z důvodu ochránění osob Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 U nás na západě od rána prádelna sem tam se zatáhne,ale nepršelo tady už tak 4dni,zato vlhký je všechno a když v tomhle jedem na vyjezd v těžkejch kalhotech a reflex.vestě tak si ani nemužeš vzít jiny tričko protože to neschne. no tady už zase 4 dny furt chčije,je to hnus už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 no hlavně aby vám Máro vyšlo počasí,protože chlastat v dešti není moc paráda,nehledě na grilování v dešti protože bez přístřešku je to v pytli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 no hlavně aby vám Máro vyšlo počasí,protože chlastat v dešti není moc paráda,nehledě na grilování v dešti protože bez přístřešku je to v pytli. budou stany.....a nejsem měkoty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 A KDE JSI TY POZVANEJ... Predbezny seznam, kdo se zucastni: No přečel bych si být tebou první řádek... comprende ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 A vocenil bych kdyby ses po me přestav vozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 ale to se průběžně doplňuje a ty tam nejsi...comprende.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Roman se ptal , ja rekl ze jo.. nepotrebuju bejt na nejakym seznamu kapiš to rejpale ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 no jsem rád že tě poznám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ja se na tebe takyy tesim ... tak co do toho porad rejpes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jen tak při pátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tak jsem dnes po o ..jako po obědě pro některý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Maro Ty prostě budeš prudit což ? Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jinak bouřka je v pryči a svítí nám tu krásně slunce,ale dávám tomu pár hodin a zase bude chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 ano jsem prudič...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ondro bacha na máru je nějakej rozjetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jinak bouřka je v pryči a svítí nám tu krásně slunce,ale dávám tomu pár hodin a zase bude chcát si to poslal k nám co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ondro bacha na máru je nějakej rozjetej to jen na někoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Me nevyprudis , ja sem flegmouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 To sem zvedavej co vymyslis ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) budu se snažit.....co mi přivezeš do HK aby měl na Tebe památku..a nemyslím tím, že mi tam nableješ do auta Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Coveče když ty máš všechno... tak řekni co by tě potěšilo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Marku, ještě jednou díky za CD a bys věděl, že já mám VŽDY POSLEDNÍ SLOVO, TAK DO TYDNE UVIDÍŠ NÁSLEDKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.