Červenec 3, 200916 r Autor Cinkni mu a ujisti se , ze mam vyhrazene misto. ty budeš tu svojí žlutou popelnici parkovat na hřišti ..za to já hezky u něj na dvoře
Červenec 3, 200916 r Autor A KDE JSI TY POZVANEJ... proveden EDIT...z důvodu ochránění osob Upraveno Červenec 3, 200916 r od Marek
Červenec 3, 200916 r U nás na západě od rána prádelna sem tam se zatáhne,ale nepršelo tady už tak 4dni,zato vlhký je všechno a když v tomhle jedem na vyjezd v těžkejch kalhotech a reflex.vestě tak si ani nemužeš vzít jiny tričko protože to neschne. no tady už zase 4 dny furt chčije,je to hnus už
Červenec 3, 200916 r no hlavně aby vám Máro vyšlo počasí,protože chlastat v dešti není moc paráda,nehledě na grilování v dešti protože bez přístřešku je to v pytli.
Červenec 3, 200916 r Autor no hlavně aby vám Máro vyšlo počasí,protože chlastat v dešti není moc paráda,nehledě na grilování v dešti protože bez přístřešku je to v pytli. budou stany.....a nejsem měkoty....
Červenec 3, 200916 r A KDE JSI TY POZVANEJ... Predbezny seznam, kdo se zucastni: No přečel bych si být tebou první řádek... comprende ??
Červenec 3, 200916 r Roman se ptal , ja rekl ze jo.. nepotrebuju bejt na nejakym seznamu kapiš to rejpale ??
Červenec 3, 200916 r jinak bouřka je v pryči a svítí nám tu krásně slunce,ale dávám tomu pár hodin a zase bude chcát
Červenec 3, 200916 r Autor jinak bouřka je v pryči a svítí nám tu krásně slunce,ale dávám tomu pár hodin a zase bude chcát si to poslal k nám co...
Červenec 3, 200916 r Autor budu se snažit.....co mi přivezeš do HK aby měl na Tebe památku..a nemyslím tím, že mi tam nableješ do auta Upraveno Červenec 3, 200916 r od Marek
Červenec 3, 200916 r Marku, ještě jednou díky za CD a bys věděl, že já mám VŽDY POSLEDNÍ SLOVO, TAK DO TYDNE UVIDÍŠ NÁSLEDKY
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.