Červenec 3, 200916 r Autor nic neposílej......nepřevezmu poštu ani balík až bude z ostrávska...a kdo má poslední slovo?????? sem Tě prokouknul co....Mirečku... Upraveno Červenec 3, 200916 r od Marek
Červenec 3, 200916 r Noo to bych taky zkousnul....Mááro co rozesííílááššš ?? Home made Pčko ?? na toto ti doporučím spiše toto
Červenec 3, 200916 r Noo to bych taky zkousnul....Mááro co rozesííílááššš ?? Home made Pčko ?? 3x z levou bez vyndání a 2x pravou hoši, to byste museli vidět
Červenec 3, 200916 r pánové,uvažuji nad novým autem co myslít pojed to aspoň trošku?? můj tip na nové auto
Červenec 3, 200916 r Woody nebud sobec, rip nito a sup s tim na youtube Upraveno Červenec 3, 200916 r od Evers
Červenec 3, 200916 r Autor 3x z levou bez vyndání a 2x pravou hoši, to byste museli vidět TAK MY DVA JSME SPOLU DOMLUVILI I DOPSALI.......
Červenec 3, 200916 r Woody nebud sobec, rip nito a sup s tim na youtube Žeby , musím Marka pořádně vytočit, bo tu tyden nebudu, tak abych mu nechyběl
Červenec 3, 200916 r POVEDLO SE To nic neni jen PMS / za par dni bude Mařenka dobráá Upraveno Červenec 3, 200916 r od Evers
Červenec 3, 200916 r To nic neni jen PMS / za par dni bude Mařenka dobráá No, však o to mi šlo, tyden tu nebudu, tak mu nebudu chybět. A jak přijedu, tak bude štastný jak pes, že jsem tu že jo Marku . A jinač mazej dom padla, ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.