Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 proto tam budu hlavně já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 místní smetááánka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 no a pak pár přicmrndálků....viď....houbaři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 proto tam budu hlavně já roznášet pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) jasne negře, ja nevim kdo lez romanovi tak dlouho do zadku az mu teda z milosti povolil dojet Editováno: 3. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jak to , že nesedíte v hospodě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 sedime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 tak to je v pořádku. já zase letím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jasne negře, ja nevim kdo lez romanovi tak dlouho do zadku az mu teda z milosti povolil dojet ale povedlo se...a proto se potáhnu 250km tam a to samé zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Ty ses uzasnej priklad toho ze covek se nema vzdavat.... vytrvat a nechat se odradit... mas muj obdiv za tu silu vule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Jo tak to jsem celej já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Dobré ráno miláčci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Nechcete někdo koupi citröena kačenu? http://www.autofun.cz/citroen-z-ferrari-2608/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Brej den z Čech:) škoda, že si to Raca štráduje na dovči.. ale já jsem tu vlastně taky na dovolený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Teda kucí, vy ste po sobě jeli a já nikomu nechyběl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 (editace) Tvole ne du varit ) Editováno: 4. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Hezký pozdrav z dovolený vám posílá všemi obdivovaný člen hospody. Racíček! Teď sem se akorát vrátil ze slovenska ze zámku bojnice kterej byl nádherněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 to se někdo má...dovolená..já makám ikdyž jsem vedoucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 brumla a remcal , co vy takdy o vikendu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 HELE TRAMTEJLÍKU...BUDU PO 20H..JEDU SI VYZVEDNOUT MALOU A MANŽELKU OD TCHÝNĚ...PAC A PASU DO 20H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Oki, tak ti preju at se tam moc nezdrzis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Ahoj Jirko.Moc sem ted nechodim takže kdy cokoliv tak na mobil.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Nemam posral se mi telefon , kontakty mam na SDcku a ten do tydle sunky nenarvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Oki, tak ti preju at se tam moc nezdrzis pohoda, jen jsem je vyzvedl, už byli před barákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Tak to si vyhral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.