Červenec 3, 200916 r jasne negře, ja nevim kdo lez romanovi tak dlouho do zadku az mu teda z milosti povolil dojet Upraveno Červenec 3, 200916 r od Evers
Červenec 3, 200916 r Autor jasne negře, ja nevim kdo lez romanovi tak dlouho do zadku az mu teda z milosti povolil dojet ale povedlo se...a proto se potáhnu 250km tam a to samé zpět...
Červenec 3, 200916 r Ty ses uzasnej priklad toho ze covek se nema vzdavat.... vytrvat a nechat se odradit... mas muj obdiv za tu silu vule
Červenec 4, 200916 r Nechcete někdo koupi citröena kačenu? http://www.autofun.cz/citroen-z-ferrari-2608/
Červenec 4, 200916 r Brej den z Čech:) škoda, že si to Raca štráduje na dovči.. ale já jsem tu vlastně taky na dovolený
Červenec 4, 200916 r Hezký pozdrav z dovolený vám posílá všemi obdivovaný člen hospody. Racíček! Teď sem se akorát vrátil ze slovenska ze zámku bojnice kterej byl nádherněj.
Červenec 4, 200916 r Autor HELE TRAMTEJLÍKU...BUDU PO 20H..JEDU SI VYZVEDNOUT MALOU A MANŽELKU OD TCHÝNĚ...PAC A PASU DO 20H
Červenec 4, 200916 r Autor Oki, tak ti preju at se tam moc nezdrzis pohoda, jen jsem je vyzvedl, už byli před barákem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.