Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Už leštíš kopačky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 žádný nemám ..ale půllitr připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 tak na boso no ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Ahoj kucí, Marečku, už ti chybím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 cely dopoledne plakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 tak na boso no ) v bráně je jedno co máš na noze..třeba i mykózu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 cely dopoledne plakal já na něj nereaguju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Jestli si jako myslis ze budes drepet mezi klackama a chlastat pivaky , a mi to jako oddrem tak tudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Jestli si jako myslis ze budes drepet mezi klackama a chlastat pivaky , a mi to jako oddrem tak tudle no asi budu muset..bych to neudejchal ani neuběhal...bych byl jako novotný z amfory....a ty budeš asi jako náhlovský co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 čauvajs chlapáci:-) netrčíte někdo v práci taky Marku:neposílej toho Mirka pořád někam..já si vždycky myslím že je to na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Ja bych to nevidel tak cerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Klasika sedim doma chlastam plzen a hraju hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 čauvajs chlapáci:-)netrčíte někdo v práci taky Marku:neposílej toho Mirka pořád někam..já si vždycky myslím že je to na mě Ok příště budu specifikovat lépe, aby jste byli rozeznáni..ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 plzééééééééééň já saju nějak poslední dobou zlatopramen 11... Marku děkuji ale určitě si o zmetek zaslouší .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 zaslouží Míro-sedanisto s čipem ...já piju Litovel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 heh Litovel je goood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Jo tu jsem se naučil pít přímo v Litovli..máme tam obchodní partnery....a i u nás ho mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Me bylo hned jasny ze to neni z tvoji hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 ale z mých chuťových buněk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 nikdááá !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Jiříku mažu spať ráno fárám.... čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 cus ú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Taky padam, dam si vecery a du spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 dobré ránko z práce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Taky dobrý "ránko" Konečně jsem se vyspal (doma) jinde mi to nejde, i když jsem v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.