Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 žádný nemám ..ale půllitr připraven Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 tak na boso no ) v bráně je jedno co máš na noze..třeba i mykózu Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 cely dopoledne plakal já na něj nereaguju.... Citovat
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Vloženo 4. Červenec 2009 Jestli si jako myslis ze budes drepet mezi klackama a chlastat pivaky , a mi to jako oddrem tak tudle Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 Jestli si jako myslis ze budes drepet mezi klackama a chlastat pivaky , a mi to jako oddrem tak tudle no asi budu muset..bych to neudejchal ani neuběhal...bych byl jako novotný z amfory....a ty budeš asi jako náhlovský co Citovat
mira Vloženo 4. Červenec 2009 Vloženo 4. Červenec 2009 čauvajs chlapáci:-) netrčíte někdo v práci taky Marku:neposílej toho Mirka pořád někam..já si vždycky myslím že je to na mě Citovat
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Vloženo 4. Červenec 2009 Klasika sedim doma chlastam plzen a hraju hry Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 čauvajs chlapáci:-)netrčíte někdo v práci taky Marku:neposílej toho Mirka pořád někam..já si vždycky myslím že je to na mě Ok příště budu specifikovat lépe, aby jste byli rozeznáni..ju Citovat
mira Vloženo 4. Červenec 2009 Vloženo 4. Červenec 2009 plzééééééééééň já saju nějak poslední dobou zlatopramen 11... Marku děkuji ale určitě si o zmetek zaslouší .... Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 zaslouží Míro-sedanisto s čipem ...já piju Litovel... Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 Jo tu jsem se naučil pít přímo v Litovli..máme tam obchodní partnery....a i u nás ho mají... Citovat
Evers Vloženo 4. Červenec 2009 Vloženo 4. Červenec 2009 Me bylo hned jasny ze to neni z tvoji hlavy Citovat
Marek Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Vloženo 4. Červenec 2009 Jiříku mažu spať ráno fárám.... čus Citovat
dadacek Vloženo 5. Červenec 2009 Vloženo 5. Červenec 2009 Taky dobrý "ránko" Konečně jsem se vyspal (doma) jinde mi to nejde, i když jsem v posteli Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.