Červenec 4, 200916 r Jestli si jako myslis ze budes drepet mezi klackama a chlastat pivaky , a mi to jako oddrem tak tudle
Červenec 4, 200916 r Autor Jestli si jako myslis ze budes drepet mezi klackama a chlastat pivaky , a mi to jako oddrem tak tudle no asi budu muset..bych to neudejchal ani neuběhal...bych byl jako novotný z amfory....a ty budeš asi jako náhlovský co
Červenec 4, 200916 r čauvajs chlapáci:-) netrčíte někdo v práci taky Marku:neposílej toho Mirka pořád někam..já si vždycky myslím že je to na mě
Červenec 4, 200916 r Autor čauvajs chlapáci:-)netrčíte někdo v práci taky Marku:neposílej toho Mirka pořád někam..já si vždycky myslím že je to na mě Ok příště budu specifikovat lépe, aby jste byli rozeznáni..ju
Červenec 4, 200916 r plzééééééééééň já saju nějak poslední dobou zlatopramen 11... Marku děkuji ale určitě si o zmetek zaslouší ....
Červenec 4, 200916 r Autor Jo tu jsem se naučil pít přímo v Litovli..máme tam obchodní partnery....a i u nás ho mají...
Červenec 5, 200916 r Taky dobrý "ránko" Konečně jsem se vyspal (doma) jinde mi to nejde, i když jsem v posteli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.