Červenec 8, 200916 r jasny ale když pít tak pít a ne se s tim crcat :-))) at to nemáš jako chcanky :-)
Červenec 8, 200916 r Autor no cca 25 v sobotu..a v pátek se nás předsejde cca 5.....tu sobotu vidím na 30kousků...někdo se jen staví na čumendu...
Červenec 8, 200916 r Autor to bude velkej zápas.........ale jestli to udejchám..nevím.........ale jsem velkej-tlustej tak asi brána to jistí...
Červenec 8, 200916 r Autor to je možný...každej si vozí prdel v autě...jen Roman cvičí...bude běhat za nás
Červenec 8, 200916 r Marku taky jsem chtěl navrhnout, že se citím tak na branku Everse bych poslal do pole, to je taky tyčka
Červenec 8, 200916 r Autor Jasně budeme se střídat v bráně..a Evers bude běhat......jinak nebude žádní pívo..ale on se bude předvádět....on snad bere herečku s sebou ...
Červenec 8, 200916 r doufam že to bude 2x45min jako klassickej fotbal :-))))) aby tam pak bylo dostatek piva na tu haldu vyštavenejch chlapu
Červenec 8, 200916 r já tam taky nic nemam a traumatem netrpím :-))))... i když strašně smutně koukam a cííí taky nápíííss!!!!! a copak by jsi chtěl?? a Standisek si ze mě udělal legraci tobě se to nelíbí
Červenec 8, 200916 r a jako myslíš že nás to tu zajímá? třeba čeká že se zeptame co tak bravurně zmaknul...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.