raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jasny ale když pít tak pít a ne se s tim crcat :-))) at to nemáš jako chcanky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jasný...žádný chcanky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 kolik lidi bude v tom hradci?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no cca 25 v sobotu..a v pátek se nás předsejde cca 5.....tu sobotu vidím na 30kousků...někdo se jen staví na čumendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to je pomalu na fotbalovej turnajek po šesti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to bude velkej zápas.........ale jestli to udejchám..nevím.........ale jsem velkej-tlustej tak asi brána to jistí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 aby nebyla plna brana brankařů a žadnej hrač v poli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 to je možný...každej si vozí prdel v autě...jen Roman cvičí...bude běhat za nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Marku taky jsem chtěl navrhnout, že se citím tak na branku Everse bych poslal do pole, to je taky tyčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jasně budeme se střídat v bráně..a Evers bude běhat......jinak nebude žádní pívo..ale on se bude předvádět....on snad bere herečku s sebou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 doufam že to bude 2x45min jako klassickej fotbal :-))))) aby tam pak bylo dostatek piva na tu haldu vyštavenejch chlapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 bude..bude Haineken...Radegast..a Radegast Birell.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zduř,tak mám po zkoušce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Čus Pitrys,co trenuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zduř,tak mám po zkoušce a jako myslíš že nás to tu zajímá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Umění woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Standisku,cos mi to vyvedl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 já tam taky nic nemam a traumatem netrpím :-))))... i když strašně smutně koukam a cííí taky nápíííss!!!!! a copak by jsi chtěl?? a Standisek si ze mě udělal legraci tobě se to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a jako myslíš že nás to tu zajímá? třeba čeká že se zeptame co tak bravurně zmaknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 no modrý pes...to bych ještě zkousnul,ale žlutý?brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a copak by jsi chtěl?? co třeba majitel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Večeřééééééééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 není problém, záleží na Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Večeřééééééééééééééééééééééé ty brďo, to bych si nechal teda líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 a ta buchta je s tvarohem a jahodama , meruňkama a želatina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.