Červenec 13, 200916 r obvykle big beat ) / cem myslel ze sem vcelku v kondici ) he po dvaceti minutak zralej na JIPku
Červenec 13, 200916 r tak to joo,takovej malej fotbálek,to je ideální tak po 2 min střídat,prostě makat 2 minutky a pak hned ven.
Červenec 13, 200916 r Njn ale zbytel lidi byl styl mara , nacumendu )) Sme se akorat s Rostou vystridali v brane kdyz prisel a drzel se za srdce .)
Červenec 13, 200916 r Autor Njn ale zbytel lidi byl styl mara , nacumendu )) Sme se akorat s Rostou vystridali v brane kdyz prisel a drzel se za srdce .) JÁ TI DÁM NA ČUMENDU...A KOD TO TOČIL NA TVOJÍ KAMERKU...CO
Červenec 13, 200916 r Čauky ve spolek hospodo, tak mi nalejte panáka velkyho,a rovnou radši dva. Upraveno Červenec 13, 200916 r od Vlasta
Červenec 13, 200916 r Autor Pěkně mrtvo tady je...jdu taky do postele...musím dospávat ten víkend v HK....
Červenec 13, 200916 r :-)))) hustej :-))))...ale ten honič piva vedle :-))) kdo to je ? jj pohonil jej krásně :smich: :smich:
Červenec 13, 200916 r už sem sjel všechny videa cos tam uložil a je to fakt cooool sakra ted mě vážně sere že sem to neviděl naživo :-)))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.