spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 jinak ten dnešní díl Strážce duší byl docela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 najmis tak konečně vim od koho mám koženou ručku - řadičku a nápoják.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 pokracujeme priste cus du spattt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 ok ale ted už je po desaté takže pokračování by se ještě sneslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 co to s ním bylo za ženy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 pokracujeme priste cus du spattt... ještě nechod a dej sem nějaký po 22hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 jen bych prosil trochu cenzurovat dadačkovu gey sekci .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 zduř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Tak co nebo co?člověk přinde z rachoty a vono prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 už sis to tu pročetl a prohlídl co se tu stalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no to po mě nechtějte.Bych usnul dřív než bych to dočetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 dobrej večír ve spolek, tak je tu někdo nebo to tu je "u suchánků" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 asi už nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 tak já se tu vzácně po dlouhý době objevím a všichni už chrní, to je děs...a jááák nikdo, ty tu jsi Ondro ne tak povídej a přeháněj, jaký jsou nový drby a klepy...kdo se s kým nebaví kdo s kým baví až moc..atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no dneska si myslím účast byla hojná po celý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no dneska si myslím účast byla hojná po celý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 uctiva poklona jako vždy váženy polucisto !!!! já se bavím se všemi až na vyjímky :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no a podařilo se nám mezi náma objevit jednoho kterej to asi valí na obě strany :smich: viz fotky co tu sou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 uctiva poklona jako vždy váženy polucisto !!!! já se bavím se všemi až na vyjímky :-)))) ooo děkuji, ty víš jak na mě no povídej a přeháněj kdo tě zase nakrkl....nebo jste ještě nezakopali s Márou válečnou sekeru? jináč mám pro tebe to tričko darebo Ondro: tomu věřím, ale ten nejdůležitější tu chyběl - JÁ já teď vůbec nezvládám docházku a když už se přihlásím, tak tu večír nikdo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 no a podařilo se nám mezi náma objevit jednoho kterej to asi valí na obě strany :smich: viz fotky co tu sou aha aha, že by pán Dadáček, alias Dáda? heterohomosexuál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 ooo děkuji, ty víš jak na mě no povídej a přeháněj kdo tě zase nakrkl....nebo jste ještě nezakopali s Márou válečnou sekeru? jináč mám pro tebe to tričko darebo nene všechno dá se říct v poho!!!!!.... jůůůů tričko doufam že je to v sadě s echt zelenyma trenkama???.. dopr. musim končit jedu vyzvednout herečku z rachoty a pak letim chrnět at ráno vstanu do práce .... tak se zatim mějte a vymysli nějakej plan jak se konspiračně někde potají sjedem :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jindra: to jsem moc rád že ste dostali rozum vy umělci samosebou že v sadě s echt (použitýma) trenkama vymyslim a domluvim zatím čau a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 aha aha, že by pán Dadáček, alias Dáda? heterohomosexuál? jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.