kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 neukáže...by jsme mu jí hnedka zkritizovali ale prdlajs já se za herečku nestydím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ale prdlajs já se za herečku nestydím já to mysle že ji ,když Ty na to nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 zadržená osoba se veze bez majáků - ty se zapínaj pouze v nejnutnějších případech a pokud je to nařízený k výkonu služby nemusí mít zaplí majáky...ba naopak, ve výkonu služby je policista téměř vždy PS: jináč mohli vést na oddělení ounamovatele, svědky či pošozené, aby jsme jim nekřivdili:) V 3:47 ráno směrem od největší diskotéky v Brně? lol to by mi bylo nějaké podezřelé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 tak sem hodíme fota a představíme si je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 V 3:47 ráno směrem od největší diskotéky v Brně? lol to by mi bylo nějaké podezřelé no tohle nezní moc pravděpodobně, ale stát se to může...mohl někdo holky okrást, nebo bůchví co a hlídka je jela odvézt na oddělení....ale co si budem povídat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 tak sem hodíme fota a představíme si je??? jaký fota?...fota žen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 To, že je ve službě pomale vždy, to vím, probírali jsme to v právu, ale už nevím v jaké souvyslosti.. Ale myslel jsem to spíše v souvyslosti s použitím modrého vystražného světla na střeše, v zákoně jsou přesně definované podmínky Asi mi to nedá a zejtra se stavím do knihovny o tom fakt něco naštudýrovat A taky jsem tím myslel, jakože, když tě zastaví na silnici, že jim ty majáky musí blikatr, pokud vjedou na zákaz vjezdu atd.. Kua chlapi tu ted hrim jak prase, tma, už je to tady ale největší průser, brácha je s autem někde venku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 jaký fota?...fota žen? ne, svoje pohlavý koho asi jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ne, svoje pohlavý koho asi jinýho Stando ty budeš ukazovat svoje pohlavý? ...jdu si pro jiný brejle...na blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ale co si budem povídat.. Právě, nebudem, je to blbost, ale v rámci mezí si to můžem myslet, abychom nevrhali špatné světlo na orgány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 To, že je ve službě pomale vždy, to vím, probírali jsme to v právu, ale už nevím v jaké souvyslosti..Ale myslel jsem to spíše v souvyslosti s použitím modrého vystražného světla na střeše, v zákoně jsou přesně definované podmínky Asi mi to nedá a zejtra se stavím do knihovny o tom fakt něco naštudýrovat A taky jsem tím myslel, jakože, když tě zastaví na silnici, že jim ty majáky musí blikatr, pokud vjedou na zákaz vjezdu atd.. Kua chlapi tu ted hrim jak prase, tma, už je to tady ale největší průser, brácha je s autem někde venku.. téměř vše je v z.č. 273/2008 Sb. a 361/2000 Sb. při kontrole by samosebou měly být majáky splečně se signalizací "STOP" seplý, už jen z důvodu že tvoří silniční překážku na pozemní komunikaci - ale zrovna tak tě můžou zastavit z okna plácačkou bez majáků průser?...jakto, brácha je nevyježděnej? Stando: svoje pohlaví sem dávat nebudem ne? tak začněte, taky sem strčim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Marku, tak co jinýho, když se Honza tak divil, tak aspoň tady pozvedneme morálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ok Stando..jdeme na to? Kdo první? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 teď jsem viděl moc pěkný kola http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70977&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Právě, nebudem, je to blbost, ale v rámci mezí si to můžem myslet, abychom nevrhali špatné světlo na orgány asi tak, ale někdy je to vážně matoucí...ono když vezeš třebas oznamovatelku - 21 let blondýnku prodavačku z butiku, tak hnedka jsi za zneužívače pravomocí a přitom všechno je jinak Mára: hovno brejle...lupu a nebo si obrať pulitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 nevím Máro, dal bych to od nejmladšího a hned za ním všechny kdo mají červený auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ok Stando..jdeme na to? Kdo první? tak šup vkládat, ať se před spaním nabažíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 kibi: a těžce, dyt má řidičák asi tak den.. a ještě si odjede a neřekne ani slovo, já si toho všiml, až jsem se šel fakt podívat jestli tam jsou kůlíčky a ne.. a fikaně ještě nechal krabičku od radia tady aby nechyběla na očích.. parchant !!! a ještě jako v autě nákup ze včera, moje hole.. no bez komentáře raději a to nechám raději bez komentáře co dokáže na obyčejným parkovišti.. Jo a ani nevím jestli má sebou papíry od auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 teď jsem viděl moc pěkný kola http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70977&hl= Nevím, moc se mi nelíbí.. Teda jako vypadaj pěkne, ale na auto bych je asi nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 kibi: a těžce, dyt má řidičák asi tak den.. a ještě si odjede a neřekne ani slovo, já si toho všiml, až jsem se šel fakt podívat jestli tam jsou kůlíčky a ne.. a fikaně ještě nechal krabičku od radia tady aby nechyběla na očích.. parchant !!! a ještě jako v autě nákup ze včera, moje hole.. no bez komentáře raději a to nechám raději bez komentáře co dokáže na obyčejným parkovišti.. Jo a ani nevím jestli má sebou papíry od auta. ojoj, koukám že brácha je zlosin....tak hlavně aby se mu nic nestalo Banda: tááák teda začnu, ale psssst nic jsem sem nikdy nedala aaaaa....tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 tak co bude s fotkama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 teď jsem viděl moc pěkný kola http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=70977&hl= já moc tady na ty BBS nejsem - nejsou ošklivý, ale líbý se mi spíš kola za kterýma jdou dobře vidět brzdy, taový "míň" paprskový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Honzo dobrý pohlavý , tím bych se taky chlubil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ad bratr: je parchant že vezme auto bez bů, když ho požádáš aby vynesl ten nákup tak ti najde milion argumentů, proč nemůže, sedačky z auta jsem si taky musel plně zařídit já.. ale furt je to bratr, že, rodina.. Kua vidím max protější baráky, docela hustej a nechutnej déšť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Stando: a to jste ještě neviděli to moje, to je teprv chlouba...osobně mu říkám výsosti, vaše veličenstvo a někdy...šampióne tak šup ženy sem...muže radši ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.