Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ad bratr: je parchant že vezme auto bez bů, když ho požádáš aby vynesl ten nákup tak ti najde milion argumentů, proč nemůže, sedačky z auta jsem si taky musel plně zařídit já.. ale furt je to bratr, že, rodina..

Kua vidím max protější baráky, docela hustej a nechutnej déšť.

no jo no, rodina je rrodinka :) neboj, jestli se bude za deště bát tak zastaví, strach mu nedovolí blbnout ;)

Vloženo
no jo no, rodina je rrodinka :) neboj, jestli se bude za deště bát tak zastaví, strach mu nedovolí blbnout ;)

Tohle udělám já, včetně zapnutí všech světel co jde :feve: u něho o tom pochybuju a víš jak to bývá, on si bude chtít něco dokázat. Já už o tomhle něco vím.

No doufám, že jel za nějakou babou a zůstane tam a nebo chytře aspon v autě.

PS: na něho je okta totiž docela velký auto víš.. bude se mu muset pak koupit něco malýho jako C1 nebo tak..

Vloženo

Standa: pěkná slečinka :palec2: ....ale určitě jsi jí něco moc obdivuhodnýho ukázal, protože děsně valý kukadla (Stando moji foto v neglížé nesmíš všude ukazovat ;) ) :smich:

Vloženo
Tohle udělám já, včetně zapnutí všech světel co jde :feve: u něho o tom pochybuju a víš jak to bývá, on si bude chtít něco dokázat. Já už o tomhle něco vím.

No doufám, že jel za nějakou babou a zůstane tam a nebo chytře aspon v autě.

PS: na něho je okta totiž docela velký auto víš.. bude se mu muset pak koupit něco malýho jako C1 nebo tak..

jasný chápu....kup mu krátkou fabku HTp a je klid, stojí pár kaček a na závodění to není ;)

Vloženo
jasný chápu....kup mu krátkou fabku HTp a je klid, stojí pár kaček a na závodění to není ;)

Hele tu máme :p takže to si moc nepomožem.. spíš něco staršího krátkýho na něho.. něco, co může "zničit". Už se zvažuje pár jetejch aut :)

Rychlosti bych se u něho ani nebál, ale spíš to jak jede rtesp. ještě to neumí a jeho myšlenkové pochody raději ani nevědět.

Vloženo
Standis: negližé = sexi prádýlko :D slečna má obrovský kukadla ;)

jo takhle, tak to je možné, už si to moc nepamatuju :smich:

¨dada nevím, takhle na noc, ale proč ne, chuti se nemá člověk bát

Jindro právě včas, koukej ukázat svoje pohlavý :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...