Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Kibi už nevidím, ale možná budete vědět vy.. co znamená nepřerušované houkání poplašné syrény ..?Snad nám neprdla přehrada.. že třeba někde hoří či podobný věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 sakra a já už se štosoval nahej před fotak ------ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Pěkné ale já nemám postavu jak ty o to líp, už nemáš co "skurvit" nepřerušovaná siréna - vysvětlivky: http://www.zachranny-kruh.cz/varovani_sign...vny_signal.html Ráca: nekecej a vkládej foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 vám mám ukázovat herečku??? takovymu uchyláckymu vykvětu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 že třeba někde hoří či podobný věci přesně tak, zpravidla nečekanou mimořádnou událost - povodeň, požár, atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 vám mám ukázovat herečku??? takovymu uchyláckymu vykvětu? a komu jinýmu by jsi jí chtěl ukazovat, když ne nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Kibi: díky Honzi, nechtělo se mi to hledat.. tak se jim to asi posralo nebo co, páč takhle to ton nedělalo, středa taky není, tak nevím.. v telce nic (teda myslím). Ale je možný, že se někde něco po... přecejenom je to bouřka více než velká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 No takže u nás to bude ted asi povoden ale jako já sem celkem v klídku, v mojí lokalitě není moc co řešit sem mimo veškeré oblasti a že by nám hořel panelák bych si snad všiml, ale ted to leda tak uhasí aneb zajímalo by mě, jak v takovýmhle deštu může hořet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 dáda: nemáš za co, je možný že dělaj zkoušku, nebo se jim to pos... Ráca: přesně jak píše Standa, tak šup a ve vysoký kvalitě jo...jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 a komu jinýmu by jsi jí chtěl ukazovat, když ne nám no já nevim....pak to někde oběví a dostanu přes držku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 chodí sem herečka Jindro??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 no stando nevim....přes muj účet určitě ne,ale jak sem tady teměř celej den vůbec bych se nedivil....že jí zajíma co tak skvělého tady vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Jindro: než se sem mrkne, tak už to bude dááááávno zahrabany..dyť tu přibývá těch stránek jak máku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ahoj Jendo.Jak se máš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 no stando nevim....přes muj účet určitě ne,ale jak sem tady teměř celej den vůbec bych se nedivil....že jí zajíma co tak skvělého tady vidim tak jedna fota v těch moři příspěvků se ztratí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ahoj Jendo.Jak se máš??? jéééé nazdar Romčo, s tebou jsem taky dlouho "nepokecal" dobrýýý, až na to že mi nevyšla ta tvoje megaakce - dost mě to mrzí a co ty jak je?...jináč jsem koukal - nosíš konkurenční tričko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 hoši pro dnešek to balím Jindro nedělej Zagorku a šoupni to sem :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 jéééé nazdar Romčo, s tebou jsem taky dlouho "nepokecal" dobrýýý, až na to že mi nevyšla ta tvoje megaakce - dost mě to mrzí a co ty jak je?...jináč jsem koukal - nosíš konkurenční tričko Jendo: chybiš mi tady! Akce byla super.Viděl jsi fotečky? Bomba to byla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 chlapci možná příště....:-(...já ted musim končit jedu si pro herečku do práce a musim ještě na schellku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ahoj a dobrou noc Stando...já to za chvilku balim taky tak co Jindro, kde to vázne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Jendo: chybiš mi tady! Akce byla super.Viděl jsi fotečky? Bomba to byla!!! koukal jsem a dost jsem se nasmál...muselo to být moc povedený já jsem dvě noční šichty a hnedka po nich 24ku, tak nehrozilo že bych dorazil a teď jak je krásně, tak moc nejsem u PC, dicky jen nakouknu, počtu co si tu štěbetáte a zas zmiznu co novýho...fitko chodííííš? dádo: tak jsem tě v tom nenechal a dal jsem si taky nášup ráca: oky ale nééé že budeš slibotechna...,áme pamatováka co na shellce, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě no jo, je to z 99% ve stravě + nějakym tom pohybu - ale je to těžký když člověku chutná tak držim palce a přeju pevnou vůly já jdu pomalu ale jistě na kutě...tááákže dobrou noc tobě a všem co ještě nechrní ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.