raca Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak prvni dvě naročný šichty po dovoleny za mnou uf.....ted jen vyhlížet poštačku kdy mi příjde zase nějaká pracička na moje rychly žihadlo :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Čuste hoší, jsem opět doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Chčije tuuuuuuuuuuuuu aneb došla nám zásilka z čech.. raca: čauky ptal ses? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Tu začalo teď tež chcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Kucí, jsem si dovezl suvenýr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Něco takového máme i v Brně, teda pokud to nepřestěhovali někam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Kucí, jsem si dovezl suvenýr a proč stíníš toho jelena...no aby ne když jsi pěkně živenej ...ty mě nezajímáš...ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 No jo, pan vedoucí, asi jdu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jdi bude tu klídek a pohodička....... stejně se blíží Tvoje policejní hodinka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 zase mrtvo...jdu do jiné knajpy......čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Brý ránko...koukám, že je to tu jako po vypuknutí moru...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Brý ránko...koukám, že je to tu jako po vypuknutí moru...... Ahoj,prej moru no já si připadám spíš jak po nějaký hooodně dlouhý párty :-( a chci zpátky do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no já se do postele asi vratim...noc byla naročna a protože dneska mam volnej den ak se na vše vykašlu a ještě si pospim .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 no já se do postele asi vratim...noc byla naročna a protože dneska mam volnej den ak se na vše vykašlu a ještě si pospim .-) provokatére :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 bré ráno za pár hodin mi začíná dovolená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 tak to se teda máš Stando ,já mám až v srpnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 jinak mám ještě dneska trošku naváto,včera jsem griloval až do 2 hod a trošku jsme popili u toho,no blbě se mi vstávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) Já mám dovolenou až v září....... Editováno: 16. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Kucí, jsem si dovezl suvenýr hezký,to muselo ale trvat než byly takhle velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 až v září,tak to je dlouho než ji budeš mít. Já před pár rokama taky měl začátek září a jeli jsme Brelu na Makarské a bylo naprosto perfektní,klid ne moc lidí a počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) V září je většinou hezky a všude už je po sezoně a tudíž skoro žádný lidi..tak proto...máme 2 ročního prcka tak stejně budeme jezdit jen tak po čechách... Editováno: 16. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Letos ještě nevím kam jet na dovču.Kam nebo kde jste už byli,nějaký doporučení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Brý ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 ... a protože dneska mam volnej den tak se na vše vykašlu a ještě si pospim .-) Neprovokuje pouze má správný názor a možnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.