Červenec 15, 200916 r tak prvni dvě naročný šichty po dovoleny za mnou uf.....ted jen vyhlížet poštačku kdy mi příjde zase nějaká pracička na moje rychly žihadlo :-)))))
Červenec 15, 200916 r Chčije tuuuuuuuuuuuuu aneb došla nám zásilka z čech.. raca: čauky ptal ses? díky
Červenec 15, 200916 r Autor Kucí, jsem si dovezl suvenýr a proč stíníš toho jelena...no aby ne když jsi pěkně živenej ...ty mě nezajímáš...ach jo...
Červenec 15, 200916 r Autor jdi bude tu klídek a pohodička....... stejně se blíží Tvoje policejní hodinka....
Červenec 16, 200916 r Brý ránko...koukám, že je to tu jako po vypuknutí moru...... Ahoj,prej moru no já si připadám spíš jak po nějaký hooodně dlouhý párty :-( a chci zpátky do postele
Červenec 16, 200916 r no já se do postele asi vratim...noc byla naročna a protože dneska mam volnej den ak se na vše vykašlu a ještě si pospim .-)
Červenec 16, 200916 r no já se do postele asi vratim...noc byla naročna a protože dneska mam volnej den ak se na vše vykašlu a ještě si pospim .-) provokatére :-(
Červenec 16, 200916 r jinak mám ještě dneska trošku naváto,včera jsem griloval až do 2 hod a trošku jsme popili u toho,no blbě se mi vstávalo
Červenec 16, 200916 r Autor Já mám dovolenou až v září....... Upraveno Červenec 16, 200916 r od Marek
Červenec 16, 200916 r až v září,tak to je dlouho než ji budeš mít. Já před pár rokama taky měl začátek září a jeli jsme Brelu na Makarské a bylo naprosto perfektní,klid ne moc lidí a počasí
Červenec 16, 200916 r Autor V září je většinou hezky a všude už je po sezoně a tudíž skoro žádný lidi..tak proto...máme 2 ročního prcka tak stejně budeme jezdit jen tak po čechách... Upraveno Červenec 16, 200916 r od Marek
Červenec 16, 200916 r Letos ještě nevím kam jet na dovču.Kam nebo kde jste už byli,nějaký doporučení??
Červenec 16, 200916 r ... a protože dneska mam volnej den tak se na vše vykašlu a ještě si pospim .-) Neprovokuje pouze má správný názor a možnosti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.