Květen 1, 200916 r to budeš hodnej.......už sem myslel že tě s tchyní seznamím ale takhle to ještě odložim
Květen 1, 200916 r Ty, le musíš jí dát koňskou dávku, bo jak bys ji to dával po troškách, tak by si na to zvykla
Květen 1, 200916 r Autor Ty woé to je zase téma: TCHÝNĚ....co takhle tadši např. SEXuální zážitky ne nejsem ujetej.....ale asi lepší jak 2 maminka...co vy na to
Květen 1, 200916 r Ty woé to je zase téma: TCHÝNĚ....co takhle tadši např. SEXuální zážitky ne nejsem ujetej.....ale asi lepší jak 2 maminka...co vy na to Sexuální zažitky , dneska jsem četl v novinách, že jakysi medvěd vZOO usnul při souloži na medvědici
Květen 1, 200916 r Autor jdem do něj..až si to pak přečte ten nám dá:PREJ SPORTOVEC HOKEJISTA....prd....chodí na zálety ..má milenku..to je jasný...taková blbá výmluva, že hraje hokej co...
Květen 1, 200916 r Autor Sexuální zažitky , dneska jsem četl v novinách, že jakysi medvěd vZOO usnul při souloži na medvědici no tak medvědice je taková hebká chlupatá..kdo by neusnul
Květen 1, 200916 r jdem do něj..až si to pak přečte ten nám dá:PREJ SPORTOVEC HOKEJISTA....prd....chodí na zálety ..má milenku..to je jasný...taková blbá výmluva, že hraje hokej co... JJ, beztak zkouší nějaké polohy na ledu s hokejkou v ruce Upraveno Květen 1, 200916 r od Woody
Květen 1, 200916 r Autor přesně tak...velkej humbuk kolem toho byl a jsem tu fakt ve 3 max v 5-ti lidech.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.