dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 woody: čauko už sem založil tému ve srazech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jen kamarádka s kamarádkem a psiskem takže zase nic... tak aspon psíci si "užili" ne ? V jakém oboru pracuješ/podnikáš ty Jani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jani provokace nééé max malinká Já to mám nějaký pomotaný přes školní rok nemůžu vstát před 10tou a ted když jsou prázdniny mezi 8-9 zase už nemohu spát a jsem vzůru. Chjo Spines: čauko hoj dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahojda a krásné ránko všem Ahoj Zuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj Zuzi ahojky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 caooo, tak uz pracovne .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ty Zuzy my ho tam nebudem mít danej beztak o nic líp hmmm :-( no ono to asi takto zůstane.. ale nadšená z hasičáku v kufru tedy nejsem.. ale tak lepší v kufru než ho nemít vůbec :-) Brácha vozí v ofroudu dva,jeden v kabině,kde je u střech zevnitř a druhý vzadu v korbě :-) Já vím... fábka nejní ofroud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Počkej to se ti ten tenis nějak protáhl ne..? Jinak včera sem jel "okolo" jel jsem po D1 od Třebíče.. ale po starý se mi nechtělo, ale vzpomněl jsem si no joo,trošku se mi malinko protáhl :smich: i po starý se jede docela v poho do Třebíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zuzy: a to by ses divila v Oktě máme myslím taky dva, ale tam je místo.. a podobně, vedle řidiče a pak vzadu, tam kde má dokonce "být" je tam pro něj určené místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 i po starý se jede docela v poho do Třebíče. Je to spravený ta cesta? Sem jel výjezd Velké Meziříčí a pak na Kralice a maj tak asi z 80% novou cestu, luxus dobře by se tam jelo i rychle, ale přecejenom v noci a je to tam lehce klikatý, chtěl jsem dojet dom OK, takže žádný velký honičky, jel jsem si pak na spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dádo : ty ses taky expert na požarní směrnice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 caooo, tak uz pracovne .) Tak už v poho?prst ti narostl novej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dádo : ty ses taky expert na požarní směrnice ? Ne, od toho mám známého - revizního technika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Je to spravený ta cesta? Sem jel výjezd Velké Meziříčí a pak na Kralice a maj tak asi z 80% novou cestu, luxus dobře by se tam jelo i rychle, ale přecejenom v noci a je to tam lehce klikatý, chtěl jsem dojet dom OK, takže žádný velký honičky, jel jsem si pak na spotřebu sem myslel že honičky jsou v noci nejlepší :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Spine: když já tak nejezdím.. sem tím u Br. knajpy veřejně známej a další pod avatar by byl: pan moralista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Je to spravený ta cesta? Sem jel výjezd Velké Meziříčí a pak na Kralice a maj tak asi z 80% novou cestu, luxus dobře by se tam jelo i rychle, ale přecejenom v noci a je to tam lehce klikatý, chtěl jsem dojet dom OK, takže žádný velký honičky, jel jsem si pak na spotřebu jj až na pár vyjímek je cesta v poho a jede se docela svižně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak už v poho?prst ti narostl novej? moc ne ... chces nahodit foto ?? Jen pro silne povahy , je to fakt hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 moc ne ... chces nahodit foto ?? Jen pro silne povahy , je to fakt hnus joo jasně foto musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 tak aspon psíci si "užili" ne ?V jakém oboru pracuješ/podnikáš ty Jani? Ani ty si neužili já dělám v jedné firmě s náhradníma dílama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Pro autíka nebo něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ani ty si neužili já dělám v jedné firmě s náhradníma dílama Jestli s díly na auta tak to ti závidím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zuzy prooooč? jako že by Janča měla levnější díly nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jojo jsou to díly na auta proč závidíš? Co děláte vy ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jojo jsou to díly na auta proč závidíš? Co děláte vy ostatní? V Reklamce produkčního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Teď tu budeme asi hlavně kancelářský krysy, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.