Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobrý večer...mužu dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Pozor, pozor, je tu špeh od konkurence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Roman nevadí...toho tu rád vidím ....já k nim občas taky lezu asi se mu u nás líp chlastá Editováno: 1. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jasně, aspoň nás je víc a někde jsem už tu zahlíd orgán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Já jsem neškodnej kluci.Ted popijim bíle vinečko a těším se na zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak to se máš, ja se připravuji na zítřejší dvanácti hodinovou šichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jo orgám už šmejdí na stránkách za chvilku tu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Navic mladá má červenou Fabii 1,2HTP co chlastá jako hovado takže sem taky tak trochu patřim ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) A kdo chlastá? Mladá, nebo HTP , ale červenou ti schvaluji Editováno: 1. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Mladá nechlastá...to bych ji dal!!! HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jo patříš sem Romane..červená je super...jako moje corrida :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 No ještě aby ti mladá chlastala natural Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dnes jsem ji málem misto benzinu vzal do Fabky naftu...ty woe...to by byl zkaženej vikend fakt stačilo málo...jak jsem zvyklej z Octávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 To bys nezvlád, nafta má širší pistol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) máš jezdit svým.TrochuDraháInvestice ..a necpat se mezi nás HaŤaPkáře .. naturalisty 95... Editováno: 1. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Když já nechtěl špinit před zitřek černotu.Jinak s tou pistoli to je pravda.Díky Bohu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 nojo máš to vymazlený do Mýta co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Marku: ani ne.Ten lak je hroznej a ta černá metaliza jse sice nádherná ale strašně náročná na udržbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 no to jo....ale důležitý co je pod kapotou..co...a v kufru...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak to je jiná...kufr je vymazlenej...o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 ale můžeš do nej dát nákup na měsíc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Může, ale dva měsíce se potom bude bít do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ted jsem trošku mimo...já mužu do kufru hodit nákup nebo pytel brambor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ted jsem trošku mimo...já mužu do kufru hodit nákup nebo pytel brambor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Já myslím že jezdí na nákup s HaŤaPkou....:-)pak jim tolik žere:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.