spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 řek sis vo to wle hustýýýý :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 já prodávám a servisuji mot.pily,sekačky,ridery,traktůrky atd Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jani ten Pat a Mat je pěknej to musela bejt piplačka, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 nehet prej mi zarostl , ... to tvrdi pan doktor ja sem sel jen kolem se zeptat jestli tto neni divne a pitomec mi z nej hned pulku odriznul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou.. Ty bys tak maximalne konecne zacal sekat latinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já na chatu nejezdím a tak nesekám PS: latinsky se fakt učit nechcu a nebudu.. podle toho jsem si vybral jak SŠ, tak VŠ abych se tomuto "jazyku" vyhl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Když jsem to dělala jako práci tak sem doma nepekla a jedla hlavně maso pak sem bydlela přes rok v podnájmu bez trouby a teď zase občas něco udělám Tady jeden z posledních dortů bez trouby???to jako bez chlapa?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou.. nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 nehet prej mi zarostl , ... to tvrdi pan doktor ja sem sel jen kolem se zeptat jestli tto neni divne a pitomec mi z nej hned pulku odriznul žes radši nedržel hubu,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 žes radši nedržel hubu,že?? Ja sem chtel , ale herecka delala tlaky at tam koukam valit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku Vo to právě de děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Co kdo plánujete na oběd? Už se blíží čas.. já si ted dal opožděnou snídani.. Ale obídek zase vydím na opečený brambory a 2ks řízku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dado ty ses fakt antikrist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ja sem chtel , ale herecka delala tlaky at tam koukam valit nj co naděláme,kdo je má pak pořád poslouchat že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Vo to právě de děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jelikož jsem od rána nejdl,tak bych taky něco sežral už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka já si tam chtěl udělat cvičnej green Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dado ty ses fakt antikrist Dovolím se nazvat spíše atejistou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka já si tam chtěl udělat cvičnej green no pokud je to taková plocha tak mi přijde zbytečný investovat to traktůrku ,ale je pravda že i na takový menší plochy si jej lidi koupěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jak rikal muj otec , na co si myslis ze sem si vas udelal ( na praci ) ... nejak nechapu dado tu tvoji mamu. Bejt to u nas tak uz obsluhuju sekacku a remcam jako svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny.. no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich: 40na20 ... to je u dadačku na zahradníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Drej den vespolek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ... Jenže já na chatu nejezdím naposled sem tam byl před léééty a tak 2 roky teda zpátky na oběd/večeři, páč jsem jel okolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.