Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

řek sis vo to wle :)

post-29106-1248076552_thumb.jpg

hustýýýý :palec2: :palec2:

já prodávám a servisuji mot.pily,sekačky,ridery,traktůrky atd

Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu lol ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou..

Jani ten Pat a Mat je pěknej :) to musela bejt piplačka, co?

nehet prej mi zarostl , ... to tvrdi pan doktor ja sem sel jen kolem se zeptat jestli tto neni divne a pitomec mi z nej hned pulku odriznul :(

Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu lol ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou..

Ty bys tak maximalne konecne zacal sekat latinu :)

Já na chatu nejezdím a tak nesekám ;)

PS: latinsky se fakt učit nechcu a nebudu.. podle toho jsem si vybral jak SŠ, tak VŠ abych se tomuto "jazyku" vyhl..

Když jsem to dělala jako práci tak sem doma nepekla a jedla hlavně maso :D pak sem bydlela přes rok v podnájmu bez trouby a teď zase občas něco udělám :)

Tady jeden z posledních dortů

bez trouby???to jako bez chlapa?? :smich: :smich: :smich:

nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku ;)lol

nehet prej mi zarostl , ... to tvrdi pan doktor ja sem sel jen kolem se zeptat jestli tto neni divne a pitomec mi z nej hned pulku odriznul :(

žes radši nedržel hubu,že?? :smich:

žes radši nedržel hubu,že?? :smich:

Ja sem chtel , ale herecka delala tlaky at tam koukam valit :)

nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku ;)lol

Vo to právě de :p:palec2: děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším

Co kdo plánujete na oběd? Už se blíží čas.. já si ted dal opožděnou snídani..

Ale obídek zase vydím na opečený brambory a 2ks řízku :)

Dado ty ses fakt antikrist :smich:

Ja sem chtel , ale herecka delala tlaky at tam koukam valit :)

nj co naděláme,kdo je má pak pořád poslouchat že lol

Vo to právě de :p:palec2: děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším

jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání ;)

jelikož jsem od rána nejdl,tak bych taky něco sežral už ;)

jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání ;)

Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka :) já si tam chtěl udělat cvičnej green lol

Dado ty ses fakt antikrist :smich:

Dovolím se nazvat spíše atejistou ;)

Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka :) já si tam chtěl udělat cvičnej green lol

no pokud je to taková plocha tak mi přijde zbytečný investovat to traktůrku ;) ,ale je pravda že i na takový menší plochy si jej lidi koupěj

Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme :smich: a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny..

Jak rikal muj otec , na co si myslis ze sem si vas udelal ( na praci ) ... nejak nechapu dado tu tvoji mamu.

Bejt to u nas tak uz obsluhuju sekacku a remcam jako svin :)

Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme :smich: a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny..

no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich: :smich:

no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich: :smich:

40na20 ... to je u dadačku na zahradníka :smich:

• Autor

Drej den vespolek.....

...

Jenže já na chatu nejezdím naposled sem tam byl před léééty a tak 2 roky teda zpátky na oběd/večeři, páč jsem jel okolo..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.