Červenec 20, 200916 r já prodávám a servisuji mot.pily,sekačky,ridery,traktůrky atd Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou..
Červenec 20, 200916 r nehet prej mi zarostl , ... to tvrdi pan doktor ja sem sel jen kolem se zeptat jestli tto neni divne a pitomec mi z nej hned pulku odriznul
Červenec 20, 200916 r Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou.. Ty bys tak maximalne konecne zacal sekat latinu
Červenec 20, 200916 r Já na chatu nejezdím a tak nesekám PS: latinsky se fakt učit nechcu a nebudu.. podle toho jsem si vybral jak SŠ, tak VŠ abych se tomuto "jazyku" vyhl..
Červenec 20, 200916 r Když jsem to dělala jako práci tak sem doma nepekla a jedla hlavně maso pak sem bydlela přes rok v podnájmu bez trouby a teď zase občas něco udělám Tady jeden z posledních dortů bez trouby???to jako bez chlapa?? :smich:
Červenec 20, 200916 r Sakra to vědět.. my je všecky koupily u Mountfieldu ale kdybych to věděl, mohli sme skáknout za tebou.. nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku
Červenec 20, 200916 r nehet prej mi zarostl , ... to tvrdi pan doktor ja sem sel jen kolem se zeptat jestli tto neni divne a pitomec mi z nej hned pulku odriznul žes radši nedržel hubu,že??
Červenec 20, 200916 r žes radši nedržel hubu,že?? Ja sem chtel , ale herecka delala tlaky at tam koukam valit
Červenec 20, 200916 r nj tak pro příště třeba,nachystám ti i nějakou příjemnou cenofku Vo to právě de děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším
Červenec 20, 200916 r Co kdo plánujete na oběd? Už se blíží čas.. já si ted dal opožděnou snídani.. Ale obídek zase vydím na opečený brambory a 2ks řízku
Červenec 20, 200916 r Ja sem chtel , ale herecka delala tlaky at tam koukam valit nj co naděláme,kdo je má pak pořád poslouchat že
Červenec 20, 200916 r Vo to právě de děláš i traktory zahradní? teda s naší zahradou spíš traktůrky.. o tom se tedka u nás diskutuje. Ale s cenofkou tak do 40tis tuším jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání
Červenec 20, 200916 r jako okolo těch 40-45 se něco dá,ale záleží jak to máte velký na sekání Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka já si tam chtěl udělat cvičnej green
Červenec 20, 200916 r Právě moc ne.. 20 x 40m max co tak koukám do mapy.. je to za barákem zahrádka já si tam chtěl udělat cvičnej green no pokud je to taková plocha tak mi přijde zbytečný investovat to traktůrku ,ale je pravda že i na takový menší plochy si jej lidi koupěj
Červenec 20, 200916 r Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny..
Červenec 20, 200916 r Jak rikal muj otec , na co si myslis ze sem si vas udelal ( na praci ) ... nejak nechapu dado tu tvoji mamu. Bejt to u nas tak uz obsluhuju sekacku a remcam jako svin
Červenec 20, 200916 r Tohle je asi o tom ukázat se, že na něj máme a o pohodlnosti.. tuším že jinak totiž 2 sekačky jsou přítomny.. no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich:
Červenec 20, 200916 r no pokud máš 2 sekačky tak nech udělat nějakej rám ,trošku to vošéfuj a máš traktor :smich: 40na20 ... to je u dadačku na zahradníka
Červenec 20, 200916 r ... Jenže já na chatu nejezdím naposled sem tam byl před léééty a tak 2 roky teda zpátky na oběd/večeři, páč jsem jel okolo..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.