Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ráca,neser mě! Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 až to bude hotoví tak sem dam foto!.. jako něco na auto to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jasně že na auto....přece sem nebudu dávat fotky z toho druhyho balíčku kterej přišel ze sex shopu :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ráca tys je vtak :)Za chvilu du dom, tak zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 tak jdu domů,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Som tu na a so smedný ako ťava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no a..já už jsem v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Škoda, že tady není žádný kamarád, se kterym můžu pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já jsem tady...nevidíš...neslyšíš....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 já takýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ach jo, žadny KAMARÁD, aaaa nějaká slečna na obzoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 hele čaute tak jsem popil se ségrou a do toho přijela kamoška a nakonec pojedu asi an zámeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zuzy, tak jsem se ti mrkl a máme ho vzadu v kufru v zavazadlovém prostoru, je tam na to páska.. jestli je aji u kombika nevím třebas je tam ten box jako u O II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jakto pane poslanče...něco se v kuloárech proslíchá No taky jsem se doclechl.. ale ony ty nový díly asi nejsou dotočený, takže to vidím po prázdninách jako obvykle Přece jenom 6dílů čehosi co ted začíná je 6dílů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 nejní tam páska :-( ale je to vyřešeno,zatím tam mám bedýnku a na ní jest přimontován :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ty vole orlík kde sou ty doby kdy to hrdinka uvaděl v hitparádě na čt jako skokana apod. :-))))) :palec2: :palec2: :palec2: Bílá liga, bílá síla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ach jo, žadny KAMARÁD, aaaa nějaká slečna na obzoru si trhni....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Bílá liga, bílá síla.. Lepší je: álíb agil álíb agil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 MArku, jde to proti nám.. Zavedem bílou stranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Lepší je: álíb agil álíb agil.... se mi moc nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dádo Ty jsi můj jedinej kamarád.....měl jsem si tě v HK víc všímat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak dost, že sis toho všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Hele Maro, já proti tobě nic nemám A myslím to upřímněji jak standa Grossů (citace skaji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Nic, du na pifko někam s někým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.