Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

no asi jak který, naše hříbě si ho spletlo s maminou.... ale zato motorkář se bál :D

Ale asi si koně pořídím, protože tomu nesvítí žádný kontrolky :aggressive:

copak svítíš :-) ? já se včera docela lekla,zapípalo na mě když se rozsvítila nádrž a já koukám co se kde děje odkud se to ozvalo a pod lol

no jo,hlavně se nesmějte,favík tohle oooopravdu neměl :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jak stromeček.... škoda že sem to nevyfotila, furt jí ukažuju vrakáč, že tam brzy skončí...

kontrolka airbagů - to je v poho, máme ještě odpojený sedačky, aby vyschly, ty se teď budou zapojovat

kontrolka motoru - zpětný vedení výf.plynů (je prasklý vlnovec, prý to může být tím, hned jak se sežene někdo kdo to navaří tak ho koupim)

no a od včerejška servo, a to je horší, netušíme čím to je, včera se po nastartování rozsbítila a nešel posilovač. Večer sme to na Vagu vymazali a nic znova se objevila. ale servo slyšet bylo:( dneska zničeho nic už nesvítí a posilovač jde.....

Vím že to sem nepatří, ale kdyby někoho zvás napadla příčina, budu ráda. Asi se budu těšit až půjde holka do světa :(

Odkaz ke komentáři

Jo jak stromeček.... škoda že sem to nevyfotila, furt jí ukažuju vrakáč, že tam brzy skončí...

kontrolka airbagů - to je v poho, máme ještě odpojený sedačky, aby vyschly, ty se teď budou zapojovat

kontrolka motoru - zpětný vedení výf.plynů (je prasklý vlnovec, prý to může být tím, hned jak se sežene někdo kdo to navaří tak ho koupim)

no a od včerejška servo, a to je horší, netušíme čím to je, včera se po nastartování rozsbítila a nešel posilovač. Večer sme to na Vagu vymazali a nic znova se objevila. ale servo slyšet bylo:( dneska zničeho nic už nesvítí a posilovač jde.....

Vím že to sem nepatří, ale kdyby někoho zvás napadla příčina, budu ráda. Asi se budu těšit až půjde holka do světa :(

hm,tak to ti neporadím... snad jen u busu tohle dělala vlhkost :-( ale fábka je o něčem jiném..

Odkaz ke komentáři

jo odmotaný je. Práááávě doufala jsem ať to není svazek nebo celé servo... čidlo sme měnili asi před rokem a půl.

Hlavně včera sme se kontrolky nemohly zbavit a ráno najednou dobrý. Si z nás dělá srandu...

A chybu píše: 01290 - Referencni napeti servorizeni

29-00 - zkrat na kostru

Odkaz ke komentáři

jo odmotaný je. Práááávě doufala jsem ať to není svazek nebo celé servo... čidlo sme měnili asi před rokem a půl.

Hlavně včera sme se kontrolky nemohly zbavit a ráno najednou dobrý. Si z nás dělá srandu...

A chybu píše: 01290 - Referencni napeti servorizeni

29-00 - zkrat na kostru

S tím ti moc neporadím, já jen že kolegovi to taky tak blblo a byl to svazek. Jinač je tady téma chyby na wag, zkus tam napsat ty chyby, určitě ti nekdo odpoví :palec2:

Odkaz ke komentáři

no asi jak který, naše hříbě si ho spletlo s maminou.... ale zato motorkář se bál :D

Ale asi si koně pořídím, protože tomu nesvítí žádný kontrolky :aggressive:

Mě v autě taky moc žádný nesvítí :p páč mám všecko v richtigu :)

A od čeho máme VAG ;) takovýho koně na nej jen tak "nenapíchneš" :Dlol

Odkaz ke komentáři

ti půjčím Majkyho :-) je to lehký magor,hřebčí a nejraději chodí po zadních :-) prostě člověk musí být ve střehu :-)) :horse:

No koukám, prostě miláček :D to je ten hafling ve fotkách? Zrovna haflinga jsem vždy chtěla.... ale do bytu ho prostě nedám :( jezdila jsem hlavně na tažnejch, bohužel ty časy už jsou pryč kol119

No právě, svazek.... já pořád doufala, ze bysme měli štěstí a bylo to slabou baterií, to nám taky nějaký servisák radil. Nebo čidlem...

Až se to rozsvítí, tak holt půjde do servisu, jenže sehnat někoho šikovnýho a levnýho.... zatím sme měli vždy smůlu...

Odkaz ke komentáři

tak co bylo na převazu Jiříku? zase ta hodná sestřička tyranka :)

Super se sem se opet vytocil... jelikoz jsem cekal asi 2 hodiny v cekarne , uz jsem sel do ordinace obnazen. Z nudy sem to sundal uz v cekarne. :) Sestra samosebou moje oblibena skatule. No sem si lehnul ze se podiva a prevaze , a sikula zacal rvat stehy... tak sem si pobrecel a pak mi zdelil peknou novinu ze tam je kousek nehtu ( prej vyrostl - ale pak zacal tvrdit ze to neni mozne ) z toho sem usoudil ze to podelal a tak prej z patek to znovu bude rezat. :'(

Odkaz ke komentáři

No právě, svazek.... já pořád doufala, ze bysme měli štěstí a bylo to slabou baterií, to nám taky nějaký servisák radil. Nebo čidlem...

Až se to rozsvítí, tak holt půjde do servisu, jenže sehnat někoho šikovnýho a levnýho.... zatím sme měli vždy smůlu...

Jani jseš od Prahy, tak nevidím problém :p co Rolbař? (ten má ale volno a bere 400/hod) ale na elektriku je to borec na správným místě, až jsem čučel, tak jak on by semnou v servise nikdy nejednali..

Odkaz ke komentáři

Super se sem se opet vytocil... jelikoz jsem cekal asi 2 hodiny v cekarne , uz jsem sel do ordinace obnazen. Z nudy sem to sundal uz v cekarne. :) Sestra samosebou moje oblibena skatule. No sem si lehnul ze se podiva a prevaze , a sikula zacal rvat stehy... tak sem si pobrecel a pak mi zdelil peknou novinu ze tam je kousek nehtu ( prej vyrostl - ale pak zacal tvrdit ze to neni mozne ) z toho sem usoudil ze to podelal a tak prej z patek to znovu bude rezat. :'(

Hezký...koukám, že jsi šťastnej co........nakopat je prdele, ale druhou nohou ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...