Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no asi jak který, naše hříbě si ho spletlo s maminou.... ale zato motorkář se bál Ale asi si koně pořídím, protože tomu nesvítí žádný kontrolky copak svítíš :-) ? já se včera docela lekla,zapípalo na mě když se rozsvítila nádrž a já koukám co se kde děje odkud se to ozvalo a pod no jo,hlavně se nesmějte,favík tohle oooopravdu neměl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Dobré ráno VŠEM i vedoucím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jo jak stromeček.... škoda že sem to nevyfotila, furt jí ukažuju vrakáč, že tam brzy skončí... kontrolka airbagů - to je v poho, máme ještě odpojený sedačky, aby vyschly, ty se teď budou zapojovat kontrolka motoru - zpětný vedení výf.plynů (je prasklý vlnovec, prý to může být tím, hned jak se sežene někdo kdo to navaří tak ho koupim) no a od včerejška servo, a to je horší, netušíme čím to je, včera se po nastartování rozsbítila a nešel posilovač. Večer sme to na Vagu vymazali a nic znova se objevila. ale servo slyšet bylo:( dneska zničeho nic už nesvítí a posilovač jde..... Vím že to sem nepatří, ale kdyby někoho zvás napadla příčina, budu ráda. Asi se budu těšit až půjde holka do světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Dobré modré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jo jak stromeček.... škoda že sem to nevyfotila, furt jí ukažuju vrakáč, že tam brzy skončí...kontrolka airbagů - to je v poho, máme ještě odpojený sedačky, aby vyschly, ty se teď budou zapojovat kontrolka motoru - zpětný vedení výf.plynů (je prasklý vlnovec, prý to může být tím, hned jak se sežene někdo kdo to navaří tak ho koupim) no a od včerejška servo, a to je horší, netušíme čím to je, včera se po nastartování rozsbítila a nešel posilovač. Večer sme to na Vagu vymazali a nic znova se objevila. ale servo slyšet bylo:( dneska zničeho nic už nesvítí a posilovač jde..... Vím že to sem nepatří, ale kdyby někoho zvás napadla příčina, budu ráda. Asi se budu těšit až půjde holka do světa hm,tak to ti neporadím... snad jen u busu tohle dělala vlhkost :-( ale fábka je o něčem jiném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hm,tak to ti neporadím... snad jen u busu tohle dělala vlhkost :-( ale fábka je o něčem jiném.. Ale může to dělat taky vlhkost, máš odmotaný kabelový svazek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 jo odmotaný je. Práááávě doufala jsem ať to není svazek nebo celé servo... čidlo sme měnili asi před rokem a půl. Hlavně včera sme se kontrolky nemohly zbavit a ráno najednou dobrý. Si z nás dělá srandu... A chybu píše: 01290 - Referencni napeti servorizeni 29-00 - zkrat na kostru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 jo odmotaný je. Práááávě doufala jsem ať to není svazek nebo celé servo... čidlo sme měnili asi před rokem a půl. Hlavně včera sme se kontrolky nemohly zbavit a ráno najednou dobrý. Si z nás dělá srandu... A chybu píše: 01290 - Referencni napeti servorizeni 29-00 - zkrat na kostru S tím ti moc neporadím, já jen že kolegovi to taky tak blblo a byl to svazek. Jinač je tady téma chyby na wag, zkus tam napsat ty chyby, určitě ti nekdo odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já už to tu různě hledala, ale ještě mrknu tam, díky. Ale asi to teď řešit zase nebudem, když to nesvítí. Kéž by to vydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 A jakože bré Vypadá to an pěkný den, jen se nám hnedle po ránu rozsypal kamion na D ještěže jedu na opačnou stranu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak jsem všem mojim kamarádum posla Sz, že bude sraz , uvidíme, kolik nás bude Supeeeeer, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no asi jak který, naše hříbě si ho spletlo s maminou.... ale zato motorkář se bál Ale asi si koně pořídím, protože tomu nesvítí žádný kontrolky Mě v autě taky moc žádný nesvítí páč mám všecko v richtigu A od čeho máme VAG takovýho koně na nej jen tak "nenapíchneš" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no Vag mám, ale ten mi to nespraví na koně ne, ale nevadil by mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já nevím co bych s koněm dělal.. nějak mě to nepřitahuje/neláká Jinak můžeš mít shnilou kabeláž no to pak občas určitý věci blbnou, páč jednou to jde, jindy ne.. Potom případně menit celý servo no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 http://www.novinky.cz/krimi/174269-nehoda-...dalnici-d1.html Zase D1 a zase kamion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 čao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no Vag mám, ale ten mi to nespraví na koně ne, ale nevadil by mi ti půjčím Majkyho :-) je to lehký magor,hřebčí a nejraději chodí po zadních :-) prostě člověk musí být ve střehu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 JAni jak psali kucí už vejš.. svazek, svazek, svazek kablíky, hledat.. nejčastější příčina a s tím chyba ukostření - no tak to je kablík asi určitě.. I když ony autíčka občas umí zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 :smich: snad bys nebyla koně ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak co bylo na převazu Jiříku? zase ta hodná sestřička tyranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ti půjčím Majkyho :-) je to lehký magor,hřebčí a nejraději chodí po zadních :-) prostě člověk musí být ve střehu :-)) No koukám, prostě miláček to je ten hafling ve fotkách? Zrovna haflinga jsem vždy chtěla.... ale do bytu ho prostě nedám jezdila jsem hlavně na tažnejch, bohužel ty časy už jsou pryč No právě, svazek.... já pořád doufala, ze bysme měli štěstí a bylo to slabou baterií, to nám taky nějaký servisák radil. Nebo čidlem... Až se to rozsvítí, tak holt půjde do servisu, jenže sehnat někoho šikovnýho a levnýho.... zatím sme měli vždy smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak co bylo na převazu Jiříku? zase ta hodná sestřička tyranka Super se sem se opet vytocil... jelikoz jsem cekal asi 2 hodiny v cekarne , uz jsem sel do ordinace obnazen. Z nudy sem to sundal uz v cekarne. Sestra samosebou moje oblibena skatule. No sem si lehnul ze se podiva a prevaze , a sikula zacal rvat stehy... tak sem si pobrecel a pak mi zdelil peknou novinu ze tam je kousek nehtu ( prej vyrostl - ale pak zacal tvrdit ze to neni mozne ) z toho sem usoudil ze to podelal a tak prej z patek to znovu bude rezat. :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No právě, svazek.... já pořád doufala, ze bysme měli štěstí a bylo to slabou baterií, to nám taky nějaký servisák radil. Nebo čidlem...Až se to rozsvítí, tak holt půjde do servisu, jenže sehnat někoho šikovnýho a levnýho.... zatím sme měli vždy smůlu... Jani jseš od Prahy, tak nevidím problém co Rolbař? (ten má ale volno a bere 400/hod) ale na elektriku je to borec na správným místě, až jsem čučel, tak jak on by semnou v servise nikdy nejednali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Super se sem se opet vytocil... jelikoz jsem cekal asi 2 hodiny v cekarne , uz jsem sel do ordinace obnazen. Z nudy sem to sundal uz v cekarne. Sestra samosebou moje oblibena skatule. No sem si lehnul ze se podiva a prevaze , a sikula zacal rvat stehy... tak sem si pobrecel a pak mi zdelil peknou novinu ze tam je kousek nehtu ( prej vyrostl - ale pak zacal tvrdit ze to neni mozne ) z toho sem usoudil ze to podelal a tak prej z patek to znovu bude rezat. :'( Hezký...koukám, že jsi šťastnej co........nakopat je prdele, ale druhou nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak díky, zkusím řikám si když dělám kde dělám tak někoho sehnat taky musíme, ale tam kde sme na doporučení byli to teda stálo za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.