Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hehe máro fuj ... to se nejíííí jáá toho mám dneska nějak hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 JÁ SEM TU A FLÁKÁM SE......A MÁM HLAD ŽE BYCH POJEDL I KONĚ koně se nepapají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 zuzko to byl ftip z hladu...já jím hlavně prasátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Zuzko , na hrnčířskej rybník jsme chodili bruslit )) Já bydlel 21let v Modřanech/okras s libuší Fakt :-) cha tak přeci jen někdo ví kde jsou Hrnčíře od rybníka bydlím vzdušnou čarou tak 100m :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a rýsuje se tu vztah...sousedi........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 zuzko to byl ftip z hladu...já jím hlavně prasátka... já už se le´kla že mi ho zežereš chudáka malýho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak to je škoda, 1.8. je Turnov a tam se mi líbilo, většina jsou fakt super lidi. Dneska tu nikdo nepracuje, nebo co? kde jste všichni? no jo,já jsem v nemilosti v práci dík mé podané výpovědi takže volno že by mi dali nehrozí,tak snad bude něco i jindy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nesežeru..i když hlad je svinstvo.....ale prase je prase.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 (editace) hmmm ... tam někde v těch barákách ještě před hřbitovem joo?? tam je nejaka autoprodejne pred kruhacem v pravo nee... nebo aspon bejvala .) Editováno: 21. Červenec 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no jo,já jsem v nemilosti v práci dík mé podané výpovědi takže volno že by mi dali nehrozí,tak snad bude něco i jindy... a už máš novýho fleka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Čuste, jsem zpět, přišel jsem na obídek. Dneska jsem se chytil čištění krbu a komínů, to je ku.va práce, jsem špinavý jak čert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a rýsuje se tu vztah...sousedi........ Vtipálku se řadím skoro mezi seniory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 akorát jsem se chtěla zeptat jestli už máš místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 chudáka malýho :-) takový hovado .. no néé že by to máára nedal ... ale i on by se zapotil, obééza jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 hmmm ... tam někde v těch barákách ještě před hřbitovem joo?? tam je nejaka autoprodejne pred kruhacem v pravo nee... nebo aspon bejvala .) jj tam je servis s prodejnou,tak o dvě ulice níž k rybníku :-) no ale nevím jak ta prodejna funguje,potřebovala jsem olejový filtr na fávo a prý na objednání ?? n tak jsem ho koupila na Libuší a měli po kšeftě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 To máš pohodu tam je všude kousek... metro 5 minutek ... a je to v přírodě... super ... vono to tam bylo vždycky takovy milionařský .) tak nač fááávoo ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 jj tam je servis s prodejnou,tak o dvě ulice níž k rybníku :-) no ale nevím jak ta prodejna funguje,potřebovala jsem olejový filtr na fávo a prý na objednání ?? n tak jsem ho koupila na Libuší a měli po kšeftě jak na Lubiší?? Nakupujete ve špatným obchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 takový hovado .. no néé že by to máára nedal ... ale i on by se zapotil, obééza jeden počkej až se zase potkáme....dupnu ti napalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Mám nějaké nabídky,ale nijak mě to neláká,lepší než nic to je jasný ale přeci jen mě baví tenhle chaos :-) Logistika to je vzrůůůšo :-) Hlavně ted tu všichni maj nerva před stěhováním a já se chechtám.. projekt co jsem dělala končí k poslednímu červenci,takže já toho až tak moc stěhovat nebudu,oproti jiným a sežrat Majka,no tak to by jsi asi nedal on je lehce nám lehce přerostl a přes zimu nabral.. Kurňa si ani nedokážu představit jak by jsi ho zporcoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 počkej až se zase potkáme....dupnu ti napalec Nez se potkame tak snad budu fit ( i kdyz s tim fušéérem na klinice nevim no ... / ten tu moji pojišťovnu hezky vyždímááá ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Vtipálku se řadím skoro mezi seniory od kolika je senior....nad 50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Mám nějaké nabídky,ale nijak mě to neláká,lepší než nic to je jasný ale přeci jen mě baví tenhle chaos :-) Logistika to je vzrůůůšo :-) Hlavně ted tu všichni maj nerva před stěhováním a já se chechtám.. projekt co jsem dělala končí k poslednímu červenci,takže já toho až tak moc stěhovat nebudu,oproti jiným a sežrat Majka,no tak to by jsi asi nedal on je lehce nám lehce přerostl a přes zimu nabral.. Kurňa si ani nedokážu představit jak by jsi ho zporcoval :-) bych si poradil neboj.......mých 115kg...o něčem svědčí, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 To máš pohodu tam je všude kousek... metro 5 minutek ... a je to v přírodě... super ... vono to tam bylo vždycky takovy milionařský .) tak nač fááávoo ? .) Náhodou,favík byl miláček,jela jsem si pro něj na Sicílii prostě láska no... Metro je sice 5min ale postav tam auto u metra a máš tak 50% že ho najdeš,Brooklin se té oblasti neříká jen tak :-) a milionářská část tu sice je ale až směr Průhonice,tady jsme ještě takový ty chudý lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Nez se potkame tak snad budu fit ( i kdyz s tim fušéérem na klinice nevim no ... / ten tu moji pojišťovnu hezky vyždímááá ) hlavně ať nevyždímá tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Náhodou,favík byl miláček,jela jsem si pro něj na Sicílii prostě láska no... Metro je sice 5min ale postav tam auto u metra a máš tak 50% že ho najdeš,Brooklin se té oblasti neříká jen tak :-) a milionářská část tu sice je ale až směr Průhonice,tady jsme ještě takový ty chudý lidi Tak to bude Brooklin celá Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.