Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ted jsem trošku mimo...já mužu do kufru hodit nákup nebo pytel brambor... to je jesný to byla prča..jsi v naší hospodě...to víš jsem kanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 A nic se ti nestane? Ja jsem tvoje téma nijak neprocházel, tak nevím, ale podle avataru jsem usoudil, že tam nic nedáš Tak jako dáš ale ne bez poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 on dá volume na 100% a nákup je jako na vzduchovým polštáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Takhle vypadá můj kufr u OII.Pod tim je muzika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Aha tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 já si to myslel......jinak by to bylo auto na prd.....takhle to mám jeden známej z práce taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Takhle vypadá můj kufr u OII.Pod tim je muzika... fuj, takový čisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tady je moje aparatura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Musim to auto mit funční a elegantní protože ho používám v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) WOODY: pěkný a nelítá Ti to v tom kufru...máš to jen na těch kablíkách :-) Editováno: 1. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Přesné provedení hifi mám ve svém vlákně...tak se mužete podívat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Musim to auto mit funční a elegantní protože ho používám v práci. ty nemáš služební ČEZácká auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Přesné provedení hifi mám ve svém vlákně...tak se mužete podívat... jo podíváme, ale co za to.... dáš do placu lahvinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 WOODY: pěkný a nelítá Ti to v tom kufru...máš to jen na těch kablíkách :-) Ne, ja to dal na oboustranně lepící pásku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kde je orgán? S náma nemluví...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Mám terenní Pajero protože jezdim pracovně do Krkonoš a potřebuju záběr všech kol a když jezdim Prahu,Brno,Ostravu tak beru svoje...a platěji mi cestáky. Jinak tady je vic foteček: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29000 Editováno: 1. Květen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jojo na cesťáčku pěkně vyděláš..to znám....koukám že všichni máte pajera.....co jezdíte do terénu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Romane..jak to máš s rezervou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak někdy nepomuže ani Pajero a pak dsou na řadu sněžny skutry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Hoši, mejte se, idu chrnět, ráno vztávám. Tak zítra po 18,30 ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 čus Woody..zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobrou noc Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak jsem tu zůstal sám...tak taky balím..a zase zítra...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Marku mám tam jako rezervu uzkou dojezdovku která zároven slouží jako ozvučnice basáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 aha...tak to jo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.