Červenec 21, 200916 r ahoj všichni, konečně doma:( to je zase den... fakt koupit kolo, koně, koloběžku.-..cokoliv co nemá motor a kontrolky
Červenec 21, 200916 r no nevim jestli si pomůžeš nam se porouchal minulej tejden pes.....a to je rentgen,ultrazvuk,rozbory krve,prašky kapačky...a tři litry pryč
Červenec 21, 200916 r Autor žádnej dezertér, ale necpu se tam kde nejsu vítán.....nebo jen odsednu k jinému stolu .....
Červenec 21, 200916 r že by ses nafouk?????....to snad ne :-(...takovej velkej a dělá zagorku....já se jen zeptal kdo další a sakriš znamena že tu je jen jeden....."-)
Červenec 21, 200916 r no nevim jestli si pomůžeš nam se porouchal minulej tejden pes.....a to je rentgen,ultrazvuk,rozbory krve,prašky kapačky...a tři litry pryč nepomoho, ale díky hlavně ať psa máme v poho, to by nám ještě chybělo a vašemu psíkovi taky hodně zdraví
Červenec 21, 200916 r nepomoho, ale díky hlavně ať psa máme v poho, to by nám ještě chybělo a vašemu psíkovi taky hodně zdraví náš už je senior 13letej....tak si myslim že už se mu to pomalu blíží :-(..... naštěstí se trochu zmatořil začal zase jíst a pít a reagovat na zvonek což je dobrý znamení
Červenec 21, 200916 r ahoj nene chtěl jsem to přesně jak sem to udělal... .... pořád si řikam že někdy v budoucnu třeba ty mlhovky dodělam tak at mam místo Mě by se líbily ty kulaté, ale dal jsem přodnost mlhhovkám a taky jsem si říkal, že by mě furt stavěli cajti, že svítím mlhovkama a vysvětluj jim to A jinač Ráco, podívej se do mého tématu mám hotový ten znak
Červenec 21, 200916 r Autor že by ses nafouk?????....to snad ne :-(...takovej velkej a dělá zagorku....já se jen zeptal kdo další a sakriš znamena že tu je jen jeden....."-) to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše....
Červenec 21, 200916 r Mě by se líbily ty kulaté, ale dal jsem přodnost mlhhovkám a taky jsem si říkal, že by mě furt stavěli cajti, že svítím mlhovkama a vysvětluj jim to A jinač Ráco, podívej se do mého tématu mám hotový ten znak tak sem to woody zkouk a vypadá to celkem zajímavě......ale chtělo by to vidět naživo!.....nebo takhle : original jak to je ted udělany vypadá hezky!(ale ma to každej já vím) a to druhy vypadá dost zajímavě,ale podle fota se to neda moc dobře posoudit
Červenec 21, 200916 r to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše.... Jaké moje nárážky? TYden jsem tu nebyl pak jsem přijel, tak sis mě nevšímal, jel jsem na Slováky na dva dny a ty jako nic, tak sem si tě nevšímal já/ byla to jako odplata/
Červenec 21, 200916 r tak sem to woody zkouk a vypadá to celkem zajímavě......ale chtělo by to vidět naživo!.....nebo takhle : original jak to je ted udělany vypadá hezky!(ale ma to každej já vím) a to druhy vypadá dost zajímavě,ale podle fota se to neda moc dobře posoudit Chceš detailní foto?
Červenec 21, 200916 r to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše.... co woody taky reje? to sem nějak přehlíd.....po tom co si mi tenkrat řek(napsal) to alespon u mě nebude nikdy 100%.ale je fakt vidět menší zlepšení že když ti na něco reaguju tak už mě napadaj i normalní slova než nadávky a to je plus....
Červenec 21, 200916 r Chceš detailní foto? přijed k nám ja to zkouknu a posoudim .....musim to vidět naživo....ale jak sem napsal aby to bylo na sundaní to určitě ne!...jen nevim kterej je lepší
Červenec 21, 200916 r přijed k nám ja to zkouknu a posoudim .....musim to vidět naživo....ale jak sem napsal aby to bylo na sundaní to určitě ne!...jen nevim kterej je lepší To nevím ani já
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.