Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

nepomoho, ale díky :) hlavně ať psa máme v poho, to by nám ještě chybělo a vašemu psíkovi taky hodně zdraví

náš už je senior 13letej....tak si myslim že už se mu to pomalu blíží :-(.....  naštěstí se trochu zmatořil začal zase jíst a pít a reagovat na zvonek což je dobrý znamení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj nene chtěl jsem to přesně jak sem to udělal... :palec2: ....  pořád si řikam že někdy v budoucnu třeba ty mlhovky dodělam tak at mam místo

Mě by se líbily ty kulaté, ale dal jsem přodnost mlhhovkám a taky jsem si říkal, že by mě furt stavěli cajti, že svítím mlhovkama :aggressive: a vysvětluj jim to ;)

A jinač Ráco, podívej se do mého tématu mám hotový ten znak :palec2:

Odkaz ke komentáři

že by ses nafouk?????....to snad ne :-(...takovej velkej a dělá zagorku....já se jen zeptal kdo další a sakriš znamena že tu je jen jeden....."-)

to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše....

Odkaz ke komentáři

Mě by se líbily ty kulaté, ale dal jsem přodnost mlhhovkám a taky jsem si říkal, že by mě furt stavěli cajti, že svítím mlhovkama :aggressive: a vysvětluj jim to ;)

A jinač Ráco, podívej se do mého tématu mám hotový ten znak :palec2:

tak sem to woody zkouk a vypadá to celkem zajímavě......ale chtělo by to vidět naživo!.....nebo takhle : original jak to je ted udělany vypadá hezky!(ale ma to každej já vím) a to druhy vypadá dost zajímavě,ale podle fota se to neda moc dobře posoudit

Odkaz ke komentáři

to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše....

Jaké moje nárážky? :help: TYden jsem tu nebyl pak jsem přijel, tak sis mě nevšímal, jel jsem na Slováky na dva dny a ty jako nic, tak sem si tě nevšímal já/ byla to jako odplata/

Odkaz ke komentáři

tak sem to woody zkouk a vypadá to celkem zajímavě......ale chtělo by to vidět naživo!.....nebo takhle : original jak to je ted udělany vypadá hezky!(ale ma to každej já vím) a to druhy vypadá dost zajímavě,ale podle fota se to neda moc dobře posoudit

Chceš detailní foto? ;)

Odkaz ke komentáři

co woody taky reje? to sem nějak přehlíd.....po tom co si mi tenkrat řek(napsal) to alespon u mě nebude nikdy 100%.ale je fakt vidět menší zlepšení že když ti na něco reaguju tak už mě napadaj i normalní slova než nadávky a to je plus.... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...