raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 zdarec hospodo!!!...je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 snad já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a dál?? nikdo???... sakriš.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ahoj všichni, konečně doma:( to je zase den... fakt koupit kolo, koně, koloběžku.-..cokoliv co nemá motor a kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 a dál?? nikdo???... sakriš.... no nic jdu tedy jinam...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no nevim jestli si pomůžeš nam se porouchal minulej tejden pes.....a to je rentgen,ultrazvuk,rozbory krve,prašky kapačky...a tři litry pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no nic jdu tedy jinam...... dezertére.. !!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 žádnej dezertér, ale necpu se tam kde nejsu vítán.....nebo jen odsednu k jinému stolu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 že by ses nafouk?????....to snad ne :-(...takovej velkej a dělá zagorku....já se jen zeptal kdo další a sakriš znamena že tu je jen jeden....."-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no nevim jestli si pomůžeš nam se porouchal minulej tejden pes.....a to je rentgen,ultrazvuk,rozbory krve,prašky kapačky...a tři litry pryč nepomoho, ale díky hlavně ať psa máme v poho, to by nám ještě chybělo a vašemu psíkovi taky hodně zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nepomoho, ale díky hlavně ať psa máme v poho, to by nám ještě chybělo a vašemu psíkovi taky hodně zdraví náš už je senior 13letej....tak si myslim že už se mu to pomalu blíží :-(..... naštěstí se trochu zmatořil začal zase jíst a pít a reagovat na zvonek což je dobrý znamení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ahoj nene chtěl jsem to přesně jak sem to udělal... .... pořád si řikam že někdy v budoucnu třeba ty mlhovky dodělam tak at mam místo Mě by se líbily ty kulaté, ale dal jsem přodnost mlhhovkám a taky jsem si říkal, že by mě furt stavěli cajti, že svítím mlhovkama a vysvětluj jim to A jinač Ráco, podívej se do mého tématu mám hotový ten znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 že by ses nafouk?????....to snad ne :-(...takovej velkej a dělá zagorku....já se jen zeptal kdo další a sakriš znamena že tu je jen jeden....."-) to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Mě by se líbily ty kulaté, ale dal jsem přodnost mlhhovkám a taky jsem si říkal, že by mě furt stavěli cajti, že svítím mlhovkama a vysvětluj jim to A jinač Ráco, podívej se do mého tématu mám hotový ten znak tak sem to woody zkouk a vypadá to celkem zajímavě......ale chtělo by to vidět naživo!.....nebo takhle : original jak to je ted udělany vypadá hezky!(ale ma to každej já vím) a to druhy vypadá dost zajímavě,ale podle fota se to neda moc dobře posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše.... Jaké moje nárážky? TYden jsem tu nebyl pak jsem přijel, tak sis mě nevšímal, jel jsem na Slováky na dva dny a ty jako nic, tak sem si tě nevšímal já/ byla to jako odplata/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak sem to woody zkouk a vypadá to celkem zajímavě......ale chtělo by to vidět naživo!.....nebo takhle : original jak to je ted udělany vypadá hezky!(ale ma to každej já vím) a to druhy vypadá dost zajímavě,ale podle fota se to neda moc dobře posoudit Chceš detailní foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to ne, ale už mě nebavý ty Tvoje a WOODYho narážky.......to už bylo za náma...ale asi nee....pak něco nadhodím já a je oheň na střeše.... co woody taky reje? to sem nějak přehlíd.....po tom co si mi tenkrat řek(napsal) to alespon u mě nebude nikdy 100%.ale je fakt vidět menší zlepšení že když ti na něco reaguju tak už mě napadaj i normalní slova než nadávky a to je plus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Chceš detailní foto? přijed k nám ja to zkouknu a posoudim .....musim to vidět naživo....ale jak sem napsal aby to bylo na sundaní to určitě ne!...jen nevim kterej je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 přijed k nám ja to zkouknu a posoudim .....musim to vidět naživo....ale jak sem napsal aby to bylo na sundaní to určitě ne!...jen nevim kterej je lepší To nevím ani já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak je po měsíci střídej :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 To mě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no vidiš jak sem ti dobře poradil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ještě že tě mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ted jen zbejva vybrat ten kterej se bude vozit první..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Neznáš nějaké rozpočítavadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.