Červenec 21, 200916 r Neznáš nějaké rozpočítavadlo? :-) ententyky dva špalíky ))) jinak marku....klidně do toho podpisu jmenuj nemusíš se stydět ....
Červenec 21, 200916 r By mě zajímalo, jak budeš ještě dlouho trucovat ? Anebo si radši koupíš Octu a přejdeš ke konkurenci , tam já nechodím, tam bys měl klid
Červenec 21, 200916 r :-) ententyky dva špalíky )))jinak marku....klidně do toho podpisu jmenuj nemusíš se stydět .... Snad dva znaky , ne?
Červenec 21, 200916 r Snad dva znaky , ne? ententyky dva znaky...woody jede z fabriky bez klobouku bos natloukl mu raca nos....
Červenec 21, 200916 r Autor U konkurence se vyskytuju taky.....protože tam přešlo dost lidí co znám...a ty už sem nechodí..a není to jen Roman.....a Octa není můj sem....mám jiný vysněný auto.....
Červenec 21, 200916 r Tak FI už ne..tu jsem měl..... No právě, že jsi zjistil, jak je lepší oproti FII, tak bys ji chtěl znova
Červenec 21, 200916 r No právě, že jsi zjistil, jak je lepší oproti FII, tak bys ji chtěl znova ted mě opět napadla nějaká jizlyva poznamka ... ... ale radši nic psát nebudu..
Červenec 21, 200916 r ted mě opět napadla nějaká jizlyva poznamka ... ... ale radši nic psát nebudu.. Woe neblbni, bo nám uteče a budem tu jen my dva
Červenec 21, 200916 r Když tak SZ ať se taky zasměju jasny - jasný.. ...asi se taky nafouknu... ...at je nějaka sranda..
Červenec 21, 200916 r Tak si to tu vy dva užívejte..... Ty woe, ty si strašny, horší jak zmjerzla baba
Červenec 21, 200916 r 2marek:no jo pořád....co tam máš dál???? chceš přemlouvat?nebo nám to má bejt líto?? mame se omluvit?? pučit ti babovičku????? fakt nechapu dřív si bejval normalní ale takovydle řeči co vedeš nevim nevim Upraveno Červenec 21, 200916 r od raca
Červenec 21, 200916 r Autor to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.