Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Já jo , ale asi by o něj nebyl zájem......takže vlastně neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Neznáš nějaké rozpočítavadlo? :-) ententyky dva špalíky ))) jinak marku....klidně do toho podpisu jmenuj nemusíš se stydět .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 By mě zajímalo, jak budeš ještě dlouho trucovat ? Anebo si radši koupíš Octu a přejdeš ke konkurenci , tam já nechodím, tam bys měl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 :-) ententyky dva špalíky )))jinak marku....klidně do toho podpisu jmenuj nemusíš se stydět .... Snad dva znaky , ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Snad dva znaky , ne? ententyky dva znaky...woody jede z fabriky bez klobouku bos natloukl mu raca nos.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 U konkurence se vyskytuju taky.....protože tam přešlo dost lidí co znám...a ty už sem nechodí..a není to jen Roman.....a Octa není můj sem....mám jiný vysněný auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 A jaké je tvůj sen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Vás to tady zajímá????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 já to vím!!...určitě Fabie I....že ???? mám pravdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak FI už ne..tu jsem měl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to přece neznamena že bys ji nechtěl zas!...takovej vybornej stroj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak FI už ne..tu jsem měl..... No právě, že jsi zjistil, jak je lepší oproti FII, tak bys ji chtěl znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No právě, že jsi zjistil, jak je lepší oproti FII, tak bys ji chtěl znova ted mě opět napadla nějaká jizlyva poznamka ... ... ale radši nic psát nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ted mě opět napadla nějaká jizlyva poznamka ... ... ale radši nic psát nebudu.. Woe neblbni, bo nám uteče a budem tu jen my dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 já vim...taky se snažim!.... už sem hodnej! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Když tak SZ ať se taky zasměju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Když tak SZ ať se taky zasměju jasny - jasný.. ...asi se taky nafouknu... ...at je nějaka sranda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Du se sprchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 tak hlavně pořádně!at má herečka radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Už sem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to si to pěkně odflak ne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak si to tu vy dva užívejte..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak si to tu vy dva užívejte..... Ty woe, ty si strašny, horší jak zmjerzla baba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 (editace) 2marek:no jo pořád....co tam máš dál???? chceš přemlouvat?nebo nám to má bejt líto?? mame se omluvit?? pučit ti babovičku????? fakt nechapu dřív si bejval normalní ale takovydle řeči co vedeš nevim nevim Editováno: 21. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.