Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........

celkem si ještě vzpomínam na doby kdy to bylo obráceně a to bylo zřejmě v pohodě......ted jen furt fnukáš

to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........

Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že :feve: , tak jak mám s tebou komunikovat?

Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že :feve: , tak jak mám s tebou komunikovat?

holt nejsi dost seriozní.... :smich:

• Autor
celkem si ještě vzpomínam na doby kdy to bylo obráceně a to bylo zřejmě v pohodě......ted jen furt fnukáš

ano bylo to tak...ale pak se to uklidnilo .......z mé strany....ale je to jedno.....

Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí :feve: Marku , nic ve zlém -_-

• Autor

víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není...

Upraveno od Marek

Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí :feve: Marku , nic ve zlém -_-

proboha!!  tohle radši nepiš... :smich:

víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není...

tak ti řeknu že tata ma třetího v řadě a interier oproti fabce šilenej paskvil

• Autor

ne v tom to není..to si myslí hlavně raca...ale není to tak.....

• Autor

Dobře tak můj sen na kterém SE již pracuje je HUMMER..H2....H3.....

Aha, tak mi napiš tema o kterém budem normálně kecat, jinač se tu na to vyprdnu a jdu jinam :feve:

ano bylo to tak...ale pak se to uklidnilo .......z mé strany....ale je to jedno.....

ano je to jedno...ale pořád si pamatuju na tvy reakce na moje příspěvky ...třeba se taky dočkáš že se to tady vuči tobě uklidní... :smich:

Dobře tak můj sen na kterém SE již pracuje je HUMMER..H2....H3.....
No, konečně neco normálního :palec2:

A jak se na něm pracuje, už šetříš? :)

Aha, tak mi napiš tema o kterém budem normálně kecat, jinač se tu na to vyprdnu a jdu jinam :feve:

ne já se na to vyprdnu a pujdu tam kde si mě budou vážit.. :smich:

ne v tom to není..to si myslí hlavně raca...ale není to tak.....

nemyslím několikrat si mě přesvědčil....ale to je jedno jak píšeš   .. :)

• Autor
nemyslím několikrat si mě přesvědčil....ale to je jedno jak píšeš .. :)

a už to je tady zase.......tak proto mě to neba......víš

ne já se na to vyprdnu a pujdu tam kde si mě budou vážit.. :smich:

Racky nemaj nikde rádi :p:smich:

No, konečně neco normálního :palec2:

A jak se na něm pracuje, už šetříš? :)

sakra ono na tom něco je jak psal marek už sem chtěl zase něco poznamenat... :feve:

ale je fakt že hummer není špatnej ...velky a bezpečný.. :palec2: ...i když já bych za ty prachy šel asi do něčeho jinyho

Racky nemaj nikde rádi :p:smich:

no tvoje pani si nestěžovala... :palec2: ...prej at přiletim zas... :smich:

Ono i to, že takého Hamra živit není sranda :kuk: a navíc na Hamra musíš mí řidičák C ;)

• Autor
Ono i to, že takého Hamra živit není sranda :kuk: a navíc na Hamra musíš mí řidičák C ;)

omyl na H2 a H3 stačí B....

no tvoje pani si nestěžovala... :palec2: ...prej at přiletim zas... :smich:

Stěžovala, prý jsi ji posral parapet

ale na to se nehraje když máš nato abysis ho koupil....a jak bude reprezentovat majitela...děvčata se budou ohlížet hoši zavidět a auta uhybat na křižovatkach

Stěžovala, prý jsi ji posral parapet

a to se jí nejvíc líbilo....nevim kdo jí to naučil... :palec2::smich::smich:

• Autor

když mám na H...mám i na palivo......nejsem blázen abych něco koupil a pak neměl na provoz.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.