Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........

celkem si ještě vzpomínam na doby kdy to bylo obráceně a to bylo zřejmě v pohodě......ted jen furt fnukáš

Vloženo
to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........

Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že :feve: , tak jak mám s tebou komunikovat?

Vloženo
celkem si ještě vzpomínam na doby kdy to bylo obráceně a to bylo zřejmě v pohodě......ted jen furt fnukáš

ano bylo to tak...ale pak se to uklidnilo .......z mé strany....ale je to jedno.....

Vloženo (editace)
Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že :feve: , tak jak mám s tebou komunikovat?

víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není...

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí :feve: Marku , nic ve zlém -_-

proboha!!  tohle radši nepiš... :smich:

Vloženo
víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není...

tak ti řeknu že tata ma třetího v řadě a interier oproti fabce šilenej paskvil

Vloženo
Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí :feve: Marku , nic ve zlém -_-

ne v tom to není..to si myslí hlavně raca...ale není to tak.....

Vloženo

Aha, tak mi napiš tema o kterém budem normálně kecat, jinač se tu na to vyprdnu a jdu jinam :feve:

Vloženo
ano bylo to tak...ale pak se to uklidnilo .......z mé strany....ale je to jedno.....

ano je to jedno...ale pořád si pamatuju na tvy reakce na moje příspěvky ...třeba se taky dočkáš že se to tady vuči tobě uklidní... :smich:

Vloženo
No, konečně neco normálního :palec2:

A jak se na něm pracuje, už šetříš? :)

sakra ono na tom něco je jak psal marek už sem chtěl zase něco poznamenat... :feve:

ale je fakt že hummer není špatnej ...velky a bezpečný.. :palec2: ...i když já bych za ty prachy šel asi do něčeho jinyho

Vloženo
Ono i to, že takého Hamra živit není sranda :kuk: a navíc na Hamra musíš mí řidičák C ;)

ale na to se nehraje když máš nato abysis ho koupil....a jak bude reprezentovat majitela...děvčata se budou ohlížet hoši zavidět a auta uhybat na křižovatkach

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...