raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........ celkem si ještě vzpomínam na doby kdy to bylo obráceně a to bylo zřejmě v pohodě......ted jen furt fnukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 to ne, ale já se bavím seriozně a vy furt jen ty vaše srandičky, a rejpání a to mě už neba........ Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že , tak jak mám s tebou komunikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že , tak jak mám s tebou komunikovat? holt nejsi dost seriozní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 celkem si ještě vzpomínam na doby kdy to bylo obráceně a to bylo zřejmě v pohodě......ted jen furt fnukáš ano bylo to tak...ale pak se to uklidnilo .......z mé strany....ale je to jedno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí Marku , nic ve zlém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 (editace) Tak mi řekni, jak rejpáme? Bavil jsem se o autě tvych snu, odpověděl jsi? Jo, ale jak, že , tak jak mám s tebou komunikovat? víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není... Editováno: 21. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí Marku , nic ve zlém proboha!! tohle radši nepiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není... tak ti řeknu že tata ma třetího v řadě a interier oproti fabce šilenej paskvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Asi si rypnu, že se mnou už nebude mluvit, ale mi to připadá jak že my jsme dělnická třída o on vedoucí Marku , nic ve zlém ne v tom to není..to si myslí hlavně raca...ale není to tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Dobře tak můj sen na kterém SE již pracuje je HUMMER..H2....H3..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 víš já Vám řeknu tu či jinou značku a zase to pojede...např. kdyby to byl renault....tak už slyším: p.íča na volantu...p.íča za volantem....a neříkej že tomu tak není... Aha, tak mi napiš tema o kterém budem normálně kecat, jinač se tu na to vyprdnu a jdu jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ano bylo to tak...ale pak se to uklidnilo .......z mé strany....ale je to jedno..... ano je to jedno...ale pořád si pamatuju na tvy reakce na moje příspěvky ...třeba se taky dočkáš že se to tady vuči tobě uklidní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Dobře tak můj sen na kterém SE již pracuje je HUMMER..H2....H3..... No, konečně neco normálního A jak se na něm pracuje, už šetříš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Aha, tak mi napiš tema o kterém budem normálně kecat, jinač se tu na to vyprdnu a jdu jinam ne já se na to vyprdnu a pujdu tam kde si mě budou vážit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ne v tom to není..to si myslí hlavně raca...ale není to tak..... nemyslím několikrat si mě přesvědčil....ale to je jedno jak píšeš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 nemyslím několikrat si mě přesvědčil....ale to je jedno jak píšeš .. a už to je tady zase.......tak proto mě to neba......víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 ne já se na to vyprdnu a pujdu tam kde si mě budou vážit.. Racky nemaj nikde rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No, konečně neco normálního A jak se na něm pracuje, už šetříš? sakra ono na tom něco je jak psal marek už sem chtěl zase něco poznamenat... ale je fakt že hummer není špatnej ...velky a bezpečný.. ...i když já bych za ty prachy šel asi do něčeho jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Racky nemaj nikde rádi no tvoje pani si nestěžovala... ...prej at přiletim zas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ono i to, že takého Hamra živit není sranda a navíc na Hamra musíš mí řidičák C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ono i to, že takého Hamra živit není sranda a navíc na Hamra musíš mí řidičák C omyl na H2 a H3 stačí B.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no tvoje pani si nestěžovala... ...prej at přiletim zas... Stěžovala, prý jsi ji posral parapet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ono i to, že takého Hamra živit není sranda a navíc na Hamra musíš mí řidičák C ale na to se nehraje když máš nato abysis ho koupil....a jak bude reprezentovat majitela...děvčata se budou ohlížet hoši zavidět a auta uhybat na křižovatkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Stěžovala, prý jsi ji posral parapet a to se jí nejvíc líbilo....nevim kdo jí to naučil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 když mám na H...mám i na palivo......nejsem blázen abych něco koupil a pak neměl na provoz..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.