Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 když mám na H...mám i na palivo......nejsem blázen abych něco koupil a pak neměl na provoz..... A to myslíš vážně, že si ho koupíš? A nebo jen sen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 já pádim už sem tu dneska nadělal škody dost .-))) tak se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Taky idu, Ahoj VŠEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 A to myslíš vážně, že si ho koupíš? A nebo jen sen ano koupím.....sem to už byl moooc dávno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Máro: Fabia už Ti nevoní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ne Romane FII se mi líbí..proto jí mám, ale HUmmer je Hummer...a FII zůstane manželce do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 zdravim z práce!!... sem se minule ani nepochlubil :-) machroval jsem tady jak sem dlouho nemarodil a hned ten den na noční sem sebou flak o zem a narazil si žebra o tool box co sem si sebou nes.....ted to bolí jako čert a tři noci sem se pořádně nevyspal....tak přemejšlim jestli nejit v patek na rentgen jestli to není třeba štiply :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) Rada od vedoucího co "nemáte" rádi: Každopádně nahlásit v práci...měl jsi udělat hned co se to stalo.....a zajít k doktorovi...můšeš to mít nazařený, prasklý, zlomený..u žeber to nepoznáš....a kdyby se z toho vyklubalo např. poškození plíce nebo něco podobného....nedostal by jsi nic, kdyby jsi to v práci nenahlási. Jinak u nás se předevšírem chlap propadl z plošiny cca 3m a má zlomený 3 žebra...nemohl dejchat a vůbec se hejbat...záchranka..policajti...ale je v pořádku až na ty žebra..museli vyloučit poranění plic.... asi tak má rada...žebra jsou svinstvo...ale je to úraz z práce......taže případné marodění=100% Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahojte vy stará bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Rada od vedoucího co "nemáte" rádi:Každopádně nahlásit v práci...měl jsi udělat hned co se to stalo.....a zajít k doktorovi...můšeš to mít nazařený, prasklý, zlomený..u žeber to nepoznáš....a kdyby se z toho vyklubalo např. poškození plíce nebo něco podobného....nedostal by jsi nic, kdyby jsi to v práci nenahlási. ja vím...zapoměl jsem to zapsat bylo moc práce tak sem nestihal :-( zkusim se dneska poptat jestli by to šlo dopsat mam jednoho očityho svědka a dva mě slyšeli.. .. je fakt že žebra jsou svinstvo už sem parkrat měl naraženy a boli to fakt dlouho....uvidim jak dopadnu se zapisem a když to pude a bolest do patku se alespon nezmirní tak skočim k dr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahojda lidi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Můžu se zeptat,jak mám vymazat inz na fávo so tu mám aby tu nebyl když je auto prodané :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Můžu se zeptat,jak mám vymazat inz na fávo so tu mám aby tu nebyl když je auto prodané :-) ? Dej mi link a já ti to zavřu, sama nemůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dobré ránko Ahoj Ondro , tak jak, v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dej mi link a já ti to zavřu, sama nemůžeš http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1233060 dík :-) jsem ani nečekala že bude pryč tak rychle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dobré ráno všem Tak zase pracovní ráno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1233060dík :-) jsem ani nečekala že bude pryč tak rychle.. Zamčeno , jestli byl v dobrém stavu, tak proč by se neměl hned prodat .Já jsem koupil v březnu manželce tak faťana za 9tis, viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zamčeno , jestli byl v dobrém stavu, tak proč by se neměl hned prodat .Já jsem koupil v březnu manželce tak faťana za 9tis, viz podpis dík :-) no dost lidí mě odrazovalo od prodeje ale on na sobě měl jen na spolujezdcových dveřích jeden tupanec koroze jinak nic,orig kastle,a hlavně na podzim hoodně věcí měněných :-) Pán se zdá po tel v pohodě a hlavně to chce i přepsat,což je pro mě podstatné,přeci jen jsem měla zájemců více ale u všech chtěli jen smlouvu bez převodu.. to je dost o hubu ... A tak dostane perlička příští týden nové pneušky :-) No a ještě zainvestuji do toho komplet vyčištění vozu mokrým způsobem,ale pořád jsem nic nenašla v Praze rozumného :-( Ahojky Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zamčeno , jestli byl v dobrém stavu, tak proč by se neměl hned prodat .Já jsem koupil v březnu manželce tak faťana za 9tis, viz podpis Jsem na to tvé fávo jukla je fakt super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 dík :-) no dost lidí mě odrazovalo od prodeje ale on na sobě měl jen na spolujezdcových dveřích jeden tupanec koroze jinak nic,orig kastle,a hlavně na podzim hoodně věcí měněných :-) Pán se zdá po tel v pohodě a hlavně to chce i přepsat,což je pro mě podstatné,přeci jen jsem měla zájemců více ale u všech chtěli jen smlouvu bez převodu.. to je dost o hubu ... A tak dostane perlička příští týden nové pneušky :-) No a ještě zainvestuji do toho komplet vyčištění vozu mokrým způsobem,ale pořád jsem nic nenašla v Praze rozumného :-( Ahojky Jani Já za toho našeho dal 9tis, ale neměl kat, tak daň 10000, to byl maras . Tak mě vyšel na 19 ale když jsem se dívala na Feldu za ty prachy, tak to byly všechno šroty. A tak mme faťana v perfektním stavu a najetyma 58tis km /origo/ je k němu i servisní knížka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahoj Ondro , tak jak, v práci? Ahoj,no zatím je docela klídek,ale myslím že to dlouho nevydrží.Tráva roste o 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Ahoj,no zatím je docela klídek,ale myslím že to dlouho nevydrží.Tráva roste o 106 To jo, já včera taky sekal v práci, 14 dnu dovči a tráva jak c.p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zuzko mi kdyby sme to nedělali sami, tak sme to chtěli dát na vysočaskou do fénixu, mají docela dobrý ceny a vypadá to slušně. Ale máš to docela z ruky:( Jinak sme to s hafanem včera asi zakřikli krom auto možná bude mít problém i on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.