Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Motor - opet ... rano me to dozralo, se rozjizdim a auto nereaguje na plynovej pedal... nastesti te ot pak chytlo. No prozmenu vyplivlo radio... neladi stanice + nejde zvuk .... ( v servise kdyz sem to ukazoval se to normalne chytlo-to sem zas byl za blba .))

Vloženo
Motor - opet ... rano me to dozralo, se rozjizdim a auto nereaguje na plynovej pedal... nastesti te ot pak chytlo. No prozmenu vyplivlo radio... neladi stanice + nejde zvuk .... ( v servise kdyz sem to ukazoval se to normalne chytlo-to sem zas byl za blba .))

Tak něco podobnýhp znám taky,čověk mi sem donese pilu že mu nestartuje,vezmu ji do ruky,3x zatáhnu a pila norm.chytne a zákazník čumí jako puk lol

Vloženo
Fakt k posrááníí... tolikrát sem v servisu jak za poslední mesíc, snad ani dohromady předtim nebyl :aggressive:

No to je k posrání..ještě že jsi nedal to LPG...pak by Tě vyfakovali...

Vloženo
Fakt k posrááníí... tolikrát sem v servisu jak za poslední mesíc, snad ani dohromady předtim nebyl :aggressive:

kámoš má zase problém s OII a už byl v tolika servisech a nikde mu nepomohli,tak je domluceno že půjde jeho auto přimo do MB

Vloženo

Já si myslím, že to je celkem pohoda "drink"

Jinak jsem si koupil ty pardále, jak se tu vedla kdysi ta diskuze.. jak tu 10ku tak novou 11 echt, tak porovnám, poreferuji, uvidím.. Vyrábí to budvar, tak pokud to bude stejný, tak už si budvara nekoupím :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...