spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dá si někdo kafé, čaj, minerálku nebo snad něco tvrdšího? no to tvrdšího myslíš co?? :smich: ...to máš ale jen pro baby néé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Spine: ahojda Tak mám i pro dámy, viď pro pány nabízím nějakou tu kořelečku jako (ne)dostatečnou satisfakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Takkk sem tu ... to bylo zase ráánko v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 ONDRO tys mi včera odpoledne volal?já neměla mobil u sebe,zjistila jsem to až dnes ráno,pardon ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Takkk sem tu ... to bylo zase ráánko v servisu ZAse motor? nebo něco jinýho.. Taky hodlám skočit do servisu, ale ještě nemám sepsaný co všechno chcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Motor - opet ... rano me to dozralo, se rozjizdim a auto nereaguje na plynovej pedal... nastesti te ot pak chytlo. No prozmenu vyplivlo radio... neladi stanice + nejde zvuk .... ( v servise kdyz sem to ukazoval se to normalne chytlo-to sem zas byl za blba .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zákon schválnosti, viď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 ONDRO tys mi včera odpoledne volal?já neměla mobil u sebe,zjistila jsem to až dnes ráno,pardon ... no ahoj,volal jsem ti měl jsem chvíli volnou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Takkk sem tu ... to bylo zase ráánko v servisu no nazdar,tak to ti moc nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Motor - opet ... rano me to dozralo, se rozjizdim a auto nereaguje na plynovej pedal... nastesti te ot pak chytlo. No prozmenu vyplivlo radio... neladi stanice + nejde zvuk .... ( v servise kdyz sem to ukazoval se to normalne chytlo-to sem zas byl za blba .)) Tak něco podobnýhp znám taky,čověk mi sem donese pilu že mu nestartuje,vezmu ji do ruky,3x zatáhnu a pila norm.chytne a zákazník čumí jako puk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Zduř všici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Fakt k posrááníí... tolikrát sem v servisu jak za poslední mesíc, snad ani dohromady předtim nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 zdarék jak můj párek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Tak to teda niš moš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 nesmíš bejt nenažranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dá si někdo kafé, čaj, minerálku nebo snad něco tvrdšího? Jednou RedBull s pivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 pitrysu: čako ty seš taky od Karvinska, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Hoj Máro, ot je celkem dobytčáárna .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Jednou RedBull s pivem Jéééé, se omlouvám, ale, no odbře, pro tebe jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Fakt k posrááníí... tolikrát sem v servisu jak za poslední mesíc, snad ani dohromady předtim nebyl No to je k posrání..ještě že jsi nedal to LPG...pak by Tě vyfakovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Hoj Máro, ot je celkem dobytčáárna .) No Jirko, když to pil dáda v HK..a přežil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Fakt k posrááníí... tolikrát sem v servisu jak za poslední mesíc, snad ani dohromady předtim nebyl kámoš má zase problém s OII a už byl v tolika servisech a nikde mu nepomohli,tak je domluceno že půjde jeho auto přimo do MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já si myslím, že to je celkem pohoda "drink" Jinak jsem si koupil ty pardále, jak se tu vedla kdysi ta diskuze.. jak tu 10ku tak novou 11 echt, tak porovnám, poreferuji, uvidím.. Vyrábí to budvar, tak pokud to bude stejný, tak už si budvara nekoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 nesmíš bejt nenažranej tak tak a chuťově lahůdka a s velkou náplní je :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No Jirko, když to pil dáda v HK..a přežil.... Jenže bacha na mě.. já su pořádej hardcore.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.