Srpen 10, 200916 r Copak se stallo v patek ? no umřel nám pes kteryho sme měli 13let...takže vlastně takovej člen rodiny...
Srpen 10, 200916 r Zdravim...prosil bych jedno orosené ! a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. No vidíš :-) takhle se to řeší :-) neříkám že tam na něj hned zapomeneš,ale snáší se to o něco lépe vid :-) je to hezkej darebáček :-) budete mít o zábavu postaráno,gratuluji k rozhodnutí
Srpen 10, 200916 r No vidíš :-) takhle se to řeší :-) neříkám že tam na něj hned zapomeneš,ale snáší se to o něco lépe vid :-) je to hezkej darebáček :-) budete mít o zábavu postaráno,gratuluji k rozhodnutí díky....no asi jen tak nezapomenem protože tenhle je přesná zmenšená kopie toho našeho původního...jen jmeno dostane nejspíš jiny
Srpen 10, 200916 r Zdravim...prosil bych jedno orosené ! a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. co je to za rasu??
Srpen 10, 200916 r díky....no asi jen tak nezapomenem protože tenhle je přesná zmenšená kopie toho našeho původního...jen jmeno dostane nejspíš jiny On ještě nemá jméno :-) ? jestli je to kopie tak věř že mu za chvíli budete říkat stejně :-)
Srpen 10, 200916 r ZAse.. u vás se griluje nějak často, ne..?!PS: pošli mi kdyžtak to VIN a já ti mrknu do etky na tovární výbavu aby ses pak nedivila co si případně předchozí majitel dodělával PS VIN máš ve zprávě :-) dík moc
Srpen 10, 200916 r On ještě nemá jméno :-) ? jestli je to kopie tak věř že mu za chvíli budete říkat stejně :-) no nějaky už sme jí vybrali ale pořád se nám plete do pusy to stary jmeno tak se stim zatim tak nějak perem a rozhodujem,protože to puvodní se nám nechce dávat
Srpen 10, 200916 r no nějaky už sme jí vybrali ale pořád se nám plete do pusy to stary jmeno tak se stim zatim tak nějak perem a rozhodujem,protože to puvodní se nám nechce dávat brácha také nechtěl dávat původní,ale i sám mu každou chvíli řekl Jerry i když ta první byla fenka ale tohle jméno je takové univerzální no a v očkováku ma psáno lord ale stejně se mu říká Jerry ale je fakt že někomu to přes pusu dlouho nešlo.. to je asi o celkovém uvážení členů rodiny :-)
Srpen 10, 200916 r no já se už taky párkrat přeřek tak uvidime dám tomu ještě tejden na rozseknuti mu je nechej stejný jen za jméno dej druhý třeba Bobo druhý a máš to
Srpen 10, 200916 r Zdravim...prosil bych jedno orosené ! a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. Čus Ráca, gratuluji k novámu členu rodiny, to je jezevčík trpasličí, hladkosrstý? Neboť takového taky chci , ale žena je proti, neboť máme ještě rotvíka
Srpen 10, 200916 r Čus Ráca, gratuluji k novámu členu rodiny, to je jezevčík trpasličí, hladkosrstý? Neboť takového taky chci , ale žena je proti, neboť máme ještě rotvíka ahoj míro -- díky.no je kratkosrsty,ale jak bude velkej nevim...to je tak nějak jedno jestli trpasličí nebo kraliči nebo jaky jsou ještě
Srpen 10, 200916 r http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3960248/Je...y-trpaslici.php tak ty tygrovaný,nebo strakatý či jak tomu říkají,to vidím prvně
Srpen 10, 200916 r Čus Ráca, gratuluji k novámu členu rodiny, to je jezevčík trpasličí, hladkosrstý? Neboť takového taky chci , ale žena je proti, neboť máme ještě rotvíka my měli taky rotvajlera,co máš psa či fenu??
Srpen 10, 200916 r nevíte někdo co stojí zadní stěrač na fábku , nějakej kokon mi ho ukradl/bo sem ho někde stratil
Srpen 10, 200916 r no umřel nám pes kteryho sme měli 13let...takže vlastně takovej člen rodiny... To mě mrzí Ráco
Srpen 10, 200916 r To mě mrzí Ráco už je to lepší...člověk si pořád řika je to jen pes....ale jak k němu přilneš tak to bylo špatný...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.