Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 čau kuci a holky ve spolek Jirko napiš spinovy, myslím, že je měl za 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Jáá brežel jak želva ... Stando dík za tip, ještě to musim prozkoumat, podle me tam jeste neco chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 nevíte někdo co stojí zadní stěrač na fábku , nějakej kokon mi ho ukradl/bo sem ho někde stratil no vím kolik stojí protože je prodávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 čau kuci a holky ve spolekJirko napiš spinovy, myslím, že je měl za 150 jj mívám je,ale za 150,-néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 no hele ... me tam podle me chybi nejaka pojistka ( teda aspon dle manualu ) ) za kolik ho mas Špíno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Jáá brežel jak želva ... Stando dík za tip, ještě to musim prozkoumat, podle me tam jeste neco chybi ten stěrač se tam chytne jen tou matkou,nic jinýho to není..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 klasicka matka ?? .) to budu muset do obi .) podle me tam nic neni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 no hele ... me tam podle me chybi nejaka pojistka ( teda aspon dle manualu ) ) za kolik ho mas Špíno ? musím se večer doma mrknout jestli ještě nějakej mám skladem,ale jinak cena je 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 klasicka matka ?? .) to budu muset do obi .) podle me tam nic neni ) je to matka na 13klíč,teda aspoň na FI to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 nablejskam to prozkoumam to a kdyztak by jsme si zetra placli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 já ti večer napíšu jestli jej mám doma,nejsem si jistej jestli mi tam jeden zůstal........no když ne tak je mám objednány,takže i tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Tak já se dnes loučím a mrknu se ti večer na ten stěrač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72233 kdyby jste někdo věděl něco blíž ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Zdar bando, jste tu někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 jj já tu jsem..sice jen na pul oka ale aspon to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Pracuješ? Já mám nástup zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 fuj práce brrrr...neee mam taky volno jdu až zejtra na noční......dneska sem očumoval kam by šly dá ty ovladače tak už mam nějaky možnosti ted se jen dokopat to stahovani objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 čau kluci co budeš dodělávat Jindro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Čau Stando, chtěl jsem se tě zeptat, kolik chtěl po tobě ten za ty přední znaky škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 ahoj ...no mam spadyno na stahovani oken.....ale minulej tejden sem vyhlasil stop stav cpani peněz do auta....tak nevim jak to dopadne :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 No, já bych zas chtěl snížit, ale tento měsíc jdu na prohlídku a to je 3jka v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Čau Stando, chtěl jsem se tě zeptat, kolik chtěl po tobě ten za ty přední znaky škoda? 200, ale nejsou to ty, co jsi měl ahoj ...no mam spadyno na stahovani oken.....ale minulej tejden sem vyhlasil stop stav cpani peněz do auta....tak nevim jak to dopadne :-)))))) okna dodělej, je to dobrá investice a úplně stačí přední, protože vzadu stejně nesedíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Mirku ty to ještě nemáš snížený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 okna dodělej, je to dobrá investice a úplně stačí přední, protože vzadu stejně nesedíš no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Jo, tak po mně chtěl taky 200, jsem mu řek jestli je normální? Sehnal jsem teď NOVÉ znaky, ty co jsem měl, tak počkám jestli to budou oni, ale podle čísla jo, pak dám vědět. A sníženo nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.