Srpen 10, 200916 r Jáá brežel jak želva ... Stando dík za tip, ještě to musim prozkoumat, podle me tam jeste neco chybi
Srpen 10, 200916 r nevíte někdo co stojí zadní stěrač na fábku , nějakej kokon mi ho ukradl/bo sem ho někde stratil no vím kolik stojí protože je prodávám
Srpen 10, 200916 r čau kuci a holky ve spolekJirko napiš spinovy, myslím, že je měl za 150 jj mívám je,ale za 150,-néé
Srpen 10, 200916 r no hele ... me tam podle me chybi nejaka pojistka ( teda aspon dle manualu ) ) za kolik ho mas Špíno ?
Srpen 10, 200916 r Jáá brežel jak želva ... Stando dík za tip, ještě to musim prozkoumat, podle me tam jeste neco chybi ten stěrač se tam chytne jen tou matkou,nic jinýho to není.....
Srpen 10, 200916 r no hele ... me tam podle me chybi nejaka pojistka ( teda aspon dle manualu ) ) za kolik ho mas Špíno ? musím se večer doma mrknout jestli ještě nějakej mám skladem,ale jinak cena je 350,-
Srpen 10, 200916 r klasicka matka ?? .) to budu muset do obi .) podle me tam nic neni ) je to matka na 13klíč,teda aspoň na FI to tak je
Srpen 10, 200916 r já ti večer napíšu jestli jej mám doma,nejsem si jistej jestli mi tam jeden zůstal........no když ne tak je mám objednány,takže i tak bude
Srpen 10, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72233 kdyby jste někdo věděl něco blíž ...
Srpen 10, 200916 r fuj práce brrrr...neee mam taky volno jdu až zejtra na noční......dneska sem očumoval kam by šly dá ty ovladače tak už mam nějaky možnosti ted se jen dokopat to stahovani objednat
Srpen 10, 200916 r Čau Stando, chtěl jsem se tě zeptat, kolik chtěl po tobě ten za ty přední znaky škoda?
Srpen 10, 200916 r ahoj ...no mam spadyno na stahovani oken.....ale minulej tejden sem vyhlasil stop stav cpani peněz do auta....tak nevim jak to dopadne :-))))))
Srpen 10, 200916 r Čau Stando, chtěl jsem se tě zeptat, kolik chtěl po tobě ten za ty přední znaky škoda? 200, ale nejsou to ty, co jsi měl ahoj ...no mam spadyno na stahovani oken.....ale minulej tejden sem vyhlasil stop stav cpani peněz do auta....tak nevim jak to dopadne :-)))))) okna dodělej, je to dobrá investice a úplně stačí přední, protože vzadu stejně nesedíš
Srpen 10, 200916 r okna dodělej, je to dobrá investice a úplně stačí přední, protože vzadu stejně nesedíš no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví
Srpen 10, 200916 r Jo, tak po mně chtěl taky 200, jsem mu řek jestli je normální? Sehnal jsem teď NOVÉ znaky, ty co jsem měl, tak počkám jestli to budou oni, ale podle čísla jo, pak dám vědět. A sníženo nemám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.