Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

a jsme tu zase naše stará parta...ještě orgán zase chybí :-)

jj no já tu budu tak do osmi pak letim a ani se neptejte kam....... <_<

• Autor

No raco co je zase.......nějak to tu flákáš...

Neboj, orgán za chvíli určo taky dorazí lol

• Autor

a víte co orgán pije každej večer? psal to tu včera...MLÍKO....FUJ TO JE ALE NECHUTNÝ CO....

neflakám.....ale šlechtim se .... čistou košili nahodit patku na hlavě a připravit se na opět skvělej večer jako včera

a víte co orgán pije každej večer? psal to tu včera...MLÍKO....FUJ TO JE ALE NECHUTNÝ CO....

to je hnus pane spravče....jdu blejt

Mateřské :kuk::smich: , ja zas každý večer jen cumlám, mi už neteče :smich:

kam sem to zas vlez..... :kol-98::ninja:

• Autor
neflakám.....ale šlechtim se .... čistou košili nahodit patku na hlavě a připravit se na opět skvělej večer jako včera

no tý weó co je ..zase s 2 maminkou kol5 na párty? Ty jsi ale hodný hoch... :smich::smich:

Ja říkal, ať tu uděláme i MLÉČNY BAR :palec2:

• Autor

no to ani náhodou......woody

no tý weó co je ..zase s 2 maminkou kol5 na párty? Ty jsi ale hodný hoch... :smich::smich:

ty woe marku včera sme se domlouvali s herečkou a se dvěma švagrovejma a bratrancem se sestřeníci že pujdem večer posedet a ta SVINĚ tchyně se normalně drze vetřela!!!!chápeš to?????a ta moje že at teda jde že to nikomu nevadi ...grrrrrrrrrrrrrrr

• Autor

no nikomu nevadí..jen Tobě a teď už i MĚ.... :aggressive::aggressive: mučí kamráda....

Upraveno od Marek

Už jsi sehnal ty vitamíny lol

• Autor

čoveče v Makru nic proti tchýni nemaj....

eště sem to nestih ale vidim že si klidně zajedu někam do kramu.....ja nechapu že ji to osobně není blbí nikdo ji nezve tak se sama vetře!taky sem ještě doma a jedu tam pozdějc jinak tam sou už od šesti

Ty woe, tak jsi měl koupit aspoň nějakou nouzovku, třeba PÁNEV, jedna dobře mířená rána a je to lol

to je taky fakt ale nevim co by se mnou udělali ty tři jeji dcerušky...to chce někde osamoceně a to se ji bojim :-)

• Autor
eště sem to nestih ale vidim že si klidně zajedu někam do kramu.....ja nechapu že ji to osobně není blbí nikdo ji nezve tak se sama vetře!taky sem ještě doma a jedu tam pozdějc jinak tam sou už od šesti

prď na ně..stejně to zase akorát zatáhneš :smich::smich: a vděk žádnej...pití bylo teplý..jídlo nedovařený a přesolený... :smich:

• Autor
to je taky fakt ale nevim co by se mnou udělali ty tři jeji dcerušky...to chce někde osamoceně a to se ji bojim :-)

zeptej se orgána..ten bude vědět jak na ní.... :smich:

prď na ně..stejně to zase akorát zatáhneš :smich::smich: a vděk žádnej...pití bylo teplý..jídlo nedovařený a přesolený... :smich:

tak to ne dneska na ni seru.....stejně jak to vidim ji budu muset odvizt domu protože ji asi nic nepojede ... a to je až moc co pro ni udělam

zeptej se orgána..ten bude vědět jak na ní.... :smich:

to je fakt moh by na ni poslat URNU a někam ji zabásnout

• Autor

Raco: URNA JÍ NACPE DO URNY

raca: málem jsem ten hokej trefil vid? Tipovol jsem 10:0 :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.