Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví Spíš jak se tobě postaví, tak potom řekne jestli jo, nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví Já je mám asi 4 měsíce a stejně furt hledám švihadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví tak je to trošku dražší investice, ale pak bude pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 no já si pravě řikam že zas tak duležity nejsou....a představa jak se zase hrabu v pruchodkach do dveří mi nedělá dobře :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Jo, tak po mně chtěl taky 200, jsem mu řek jestli je normální? Sehnal jsem teď NOVÉ znaky, ty co jsem měl, tak počkám jestli to budou oni, ale podle čísla jo, pak dám vědět. A sníženo nemám já už zase přemýšlím, že to předělám bez znaku, jen musím sehnat, kde mi jí za rozumnou cenu převaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Brého rána a dne přeji dnes : zataženo .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Brého rána a dne přeji dnes : zataženo .. ? ahoj,tady nejen zataženo,ale i chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Spine: hojda , tak tu možná prší, ale jenom to nevidím a zvedat se enbudu, max tak do postele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Bré ráno všem, u nás zataženo s deštíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 tak to koukám že hnusně asi bude teďkom všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ne, napíšou že v praze 30° a opalujou se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 joo v Praze...tam je prej všechno možný......mmt dám sem link na pěkný video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 bré ráno z Prahy. je tady pod mrakem, ale celkem teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 tě pic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 čus Jiřino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 bré ráno z Prahy. je tady pod mrakem, ale celkem teplo tě pic ... nazdar klucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Tak tady máte to pěkné video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 neni to zas nejaka prasarna ?? sem v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 to už si posílal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Nazdáááár Tak,dneska se mi snad zdaří přihlásit fábinku :-) snad mám vše,můžete mi to překontrolovati :-) zelená karta,evidenčka,faktura + kupní smlouva,malý a velký TP,plná moc k převodu,prohlášení bazaru že auto smí převest na bráchu-ona je odhláška na autobazar, je to vše ? a ještě dotaz,auto bude psané na bráchu,já jsem provozovatel i pojistník :-) nebo jak se to píše. Na ten jejich papír vypíšu majitel - Brácha, provozovatel - já ?? a minulý majitel,tam mám napsat koho ? přímo majitele,nebo ten bazar na který je odhláška ? omlouvám se ale v tomhle jsem nějaká zmatená :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 neni to zas nejaka prasarna ?? sem v praci já a prasárna :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 to už si posílal to jsem sem už dal,hmm tak to se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Spine , jak to stírátko ?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Nazdáááár Tak,dneska se mi snad zdaří přihlásit fábinku :-) snad mám vše,můžete mi to překontrolovati :-) zelená karta,evidenčka,faktura + kupní smlouva,malý a velký TP,plná moc k převodu,prohlášení bazaru že auto smí převest na bráchu-ona je odhláška na autobazar, je to vše ? a ještě dotaz,auto bude psané na bráchu,já jsem provozovatel i pojistník :-) nebo jak se to píše. Na ten jejich papír vypíšu majitel - Brácha, provozovatel - já ?? a minulý majitel,tam mám napsat koho ? přímo majitele,nebo ten bazar na který je odhláška ? omlouvám se ale v tomhle jsem nějaká zmatená :-) čau Zuzi, tak nech kolonku minulýho majitele volnou a doplníš jí u policajtů, ale myslím, že by tam měl být ten majitel, bazar by měl být jen zprostřekovatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.