Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví

Spíš jak se tobě postaví, tak potom řekne jestli jo, nebo ne :smich::smich::smich:

no po těch oknech hlavně hodně touží herečka ... mě ty švihadla zas tak nevaděj...no uvidíme dneska ji řeknu že to bude za tři litry tak sem zvědavej jak se k tomu postaví

Já je mám asi 4 měsíce a stejně furt hledám švihadla lol

tak je to trošku dražší investice, ale pak bude pohoda

no já si pravě řikam že zas tak duležity nejsou....a představa jak se zase hrabu v pruchodkach do dveří mi nedělá dobře :-))))

Jo, tak po mně chtěl taky 200, jsem mu řek jestli je normální? Sehnal jsem teď NOVÉ znaky, ty co jsem měl, tak počkám jestli to budou oni, ale podle čísla jo, pak dám vědět. A sníženo nemám :feve:

já už zase přemýšlím, že to předělám bez znaku, jen musím sehnat, kde mi jí za rozumnou cenu převaří

Brého rána a dne přeji :) dnes : zataženo .. ?

Brého rána a dne přeji :) dnes : zataženo .. ?

ahoj,tady nejen zataženo,ale i chčije :feve:

Spine: hojda , tak tu možná prší, ale jenom to nevidím a zvedat se enbudu, max tak do postele..

Bré ráno všem, u nás zataženo s deštíkem :)

tak to koukám že hnusně asi bude teďkom všude

Ne, napíšou že v praze 30° a opalujou se lol:smich:

joo v Praze...tam je prej všechno možný......mmt dám sem link na pěkný video lol

tě pic ...

bré ráno z Prahy. je tady pod mrakem, ale celkem teplo :smich:
tě pic ...

nazdar klucí ;)

neni to zas nejaka prasarna ?? sem v praci :)

to už si posílal :)

Nazdáááár :):p

Tak,dneska se mi snad zdaří přihlásit fábinku :-) snad mám vše,můžete mi to překontrolovati :-)

zelená karta,evidenčka,faktura + kupní smlouva,malý a velký TP,plná moc k převodu,prohlášení bazaru že auto smí převest na bráchu-ona je odhláška na autobazar, je to vše ?

a ještě dotaz,auto bude psané na bráchu,já jsem provozovatel i pojistník :-) nebo jak se to píše. Na ten jejich papír vypíšu majitel - Brácha, provozovatel - já ??

a minulý majitel,tam mám napsat koho ? přímo majitele,nebo ten bazar na který je odhláška ?

omlouvám se ale v tomhle jsem nějaká zmatená :-) lol

neni to zas nejaka prasarna ?? sem v praci :)

já a prasárna :kuk::smich: :smich: :smich:

to už si posílal :)

to jsem sem už dal,hmm tak to se omlouvám :)

Spine , jak to stírátko ?? .)

Nazdáááár :):p

Tak,dneska se mi snad zdaří přihlásit fábinku :-) snad mám vše,můžete mi to překontrolovati :-)

zelená karta,evidenčka,faktura + kupní smlouva,malý a velký TP,plná moc k převodu,prohlášení bazaru že auto smí převest na bráchu-ona je odhláška na autobazar, je to vše ?

a ještě dotaz,auto bude psané na bráchu,já jsem provozovatel i pojistník :-) nebo jak se to píše. Na ten jejich papír vypíšu majitel - Brácha, provozovatel - já ??

a minulý majitel,tam mám napsat koho ? přímo majitele,nebo ten bazar na který je odhláška ?

omlouvám se ale v tomhle jsem nějaká zmatená :-) lol

čau Zuzi, tak nech kolonku minulýho majitele volnou a doplníš jí u policajtů, ale myslím, že by tam měl být ten majitel, bazar by měl být jen zprostřekovatel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.