Srpen 11, 200916 r hoj hospodo ...dneska makam jako das tak snad tohle pracovní nasazení vydrží do rána
Srpen 11, 200916 r no tak to ti tak na půl závidim :-)))))......já sem zvědavej jak to od pondělka po odstavce rozjeli zatim to vypadá solidně tak snad bude pohodička
Srpen 11, 200916 r jj probírali,ale když sem řek že to bude minimalně trojka tak řekla že to musí ještě nějakou chvily počkat....budem mít nějaky vydaje tak až později :-)
Srpen 11, 200916 r to je strašny co si dělal přes den?.....ja rano vstal chvilku něco dělal a hned poledni klid.pak zas něco dělal a šup odpolední klid no a potom hned do roboty :-))))
Srpen 12, 200916 r taky jsem měl kámoše co se mnou hraje v týmu tenis ,dělal 2 vysoký furt vysmátej,no jen začal chodit do práce a už to není taková pohodička ten život zjistil lol MYslíš, že já to nevím, nebo co..? Ono se to nezdá, ale já už si něco zažil.
Srpen 12, 200916 r Dado , vo tom zadna ... ono se toho da zazit spoustu, podstatne v teto debate je z ci kapsy se valej šilinky
Srpen 12, 200916 r To je věc druhá, ale myslím si, že toho je každýmu prd, obvzláště tu na foru..! PS: jestli máš zájem, nějaký šilinky bych tu našel
Srpen 12, 200916 r Bré jitro, Spine tak jaká ? porad chčije , potřebuju stírat .) Pokud to potřebuješ extra rychle tak asi budeš muset do škodovky,já to nějak rychle nedostanu,většinou tak cca.14dní+-
Srpen 12, 200916 r no tak uplne akutni to neni ... ve skodovce chtej 190,- na aukru sem vydel sadu prednich + zadnich za 260,- Uvidime no az bude cesta okolo se nikam podivam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.