raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 hoj hospodo ...dneska makam jako das tak snad tohle pracovní nasazení vydrží do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Hoj Raco já mam po ní a jsem dodrbany jak c.p, ještě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 no tak to ti tak na půl závidim :-)))))......já sem zvědavej jak to od pondělka po odstavce rozjeli zatim to vypadá solidně tak snad bude pohodička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Co okna probírali jste je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 jj probírali,ale když sem řek že to bude minimalně trojka tak řekla že to musí ještě nějakou chvily počkat....budem mít nějaky vydaje tak až později :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 nazdar předsedo!.....nějak pozdě na pivko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 jdu jen na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 ajta krajta jak na chvilku ,,hezky do rána jako já :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 to ani náhodou, musím spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 to je strašny co si dělal přes den?.....ja rano vstal chvilku něco dělal a hned poledni klid.pak zas něco dělal a šup odpolední klid no a potom hned do roboty :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 já byl bohužel v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 tak já zase letím čau Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 no to byla bleskovka tak zdar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Pěkné ránko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Bré jitro, Spine tak jaká ? porad chčije , potřebuju stírat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 taky jsem měl kámoše co se mnou hraje v týmu tenis ,dělal 2 vysoký furt vysmátej,no jen začal chodit do práce a už to není taková pohodička ten život zjistil lol MYslíš, že já to nevím, nebo co..? Ono se to nezdá, ale já už si něco zažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Dado , vo tom zadna ... ono se toho da zazit spoustu, podstatne v teto debate je z ci kapsy se valej šilinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 To je věc druhá, ale myslím si, že toho je každýmu prd, obvzláště tu na foru..! PS: jestli máš zájem, nějaký šilinky bych tu našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Bré jitro, Spine tak jaká ? porad chčije , potřebuju stírat .) Pokud to potřebuješ extra rychle tak asi budeš muset do škodovky,já to nějak rychle nedostanu,většinou tak cca.14dní+- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Zduř syncy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 syncy??? no jsme spíše synci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no tak uplne akutni to neni ... ve skodovce chtej 190,- na aukru sem vydel sadu prednich + zadnich za 260,- Uvidime no az bude cesta okolo se nikam podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.