Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Pytrysy ty starej pianisto jak se mas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Kurňa jaký pianista Joch je dechař jak vyšity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 jakej dechar ... tak na co si hral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 No nazdar Máááro , kde lítáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no tak uplne akutni to neni ... ve skodovce chtej 190,- na aukru sem vydel sadu prednich + zadnich za 260,- Uvidime no az bude cesta okolo se nikam podivam chtěj 190,- za to stírací ramínko???někdo to tuším objednával přímo ze škodovky a ta cena byla úplně jiná tuším kolem 400,- jinak ta sada za těch 260,- to nebude origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 čau Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 No nazdar Máááro , kde lítáš ? ...mára do hospody nechodí .. ..to nevíš?mrkni na jeho podpis jinak zdarek vstal jsem po noční v pěkně nabroušeny naladě....už se těšim do práce až někoho pošlu do prdele a hezky se mi uleví.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no nekecej ... tu byl .) a šmíroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Co ste mu zase provedli uličníci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no tak tady byl inkonginto.. :D :D .... ale v podpisu má že sem už nechodí a oni ví proč..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 zase nějaký novinky, který jsem zaspal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Co ste mu zase provedli uličníci ? ... ja už o něm radši nic psát nebudu když vidim jak to snaší ....něco si pak provede a ja to budu mít na svědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 zase nějaký novinky, který jsem zaspal?? ty sis nevšim že vedoucí sem tak měsíc nic nenapsal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 přávě, že ne a co se stalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no zkus najit jeho poslední příspěvky já sam už nevim co se ho dotklo,ale tentokrat musim prasknout že u toho byl se mnou i míra :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 aha ale nic vostrýho to nebylo..fakt netušim...prostě jak mu nikdo neleze do prd. tak je chyba.on rejpat do ostatních může ale těžce snáší opak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak jsem si našel pár poledních příspěvků všech a mic špatnýho jsem nenašel. asi eruppce na měsící Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Ale na mě nasraný není, psal jsem si s ním včera Jinač ahoj ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 asi jo....pokud si dobře vzpominam tak v jednom poslednim bylo že tady konči najde si jiny kamarady jinej chat atd.to mě celkem pobavilo bylo to takovy uvědoměly kam se hrabe Viewegh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Ale na mě nasraný není, psal jsem si s ním včera Jinač ahoj ve spolek fakt tak to gratuluji...tak sem něco hod ze zakulisí???že bych ta ovce byl jen já... fnuk ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 hehe beztak je nekde na dovoleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 čau Mirku tak se necháme překvapit, jestli se tady ještě někdy ukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.