Srpen 12, 200916 r no tak uplne akutni to neni ... ve skodovce chtej 190,- na aukru sem vydel sadu prednich + zadnich za 260,- Uvidime no az bude cesta okolo se nikam podivam chtěj 190,- za to stírací ramínko???někdo to tuším objednával přímo ze škodovky a ta cena byla úplně jiná tuším kolem 400,- jinak ta sada za těch 260,- to nebude origo
Srpen 12, 200916 r No nazdar Máááro , kde lítáš ? ...mára do hospody nechodí .. ..to nevíš?mrkni na jeho podpis jinak zdarek vstal jsem po noční v pěkně nabroušeny naladě....už se těšim do práce až někoho pošlu do prdele a hezky se mi uleví..
Srpen 12, 200916 r no tak tady byl inkonginto.. :D :D .... ale v podpisu má že sem už nechodí a oni ví proč..... :D :D
Srpen 12, 200916 r Co ste mu zase provedli uličníci ? ... ja už o něm radši nic psát nebudu když vidim jak to snaší ....něco si pak provede a ja to budu mít na svědomí
Srpen 12, 200916 r zase nějaký novinky, který jsem zaspal?? ty sis nevšim že vedoucí sem tak měsíc nic nenapsal???
Srpen 12, 200916 r no zkus najit jeho poslední příspěvky já sam už nevim co se ho dotklo,ale tentokrat musim prasknout že u toho byl se mnou i míra :-)))))
Srpen 12, 200916 r aha ale nic vostrýho to nebylo..fakt netušim...prostě jak mu nikdo neleze do prd. tak je chyba.on rejpat do ostatních může ale těžce snáší opak
Srpen 12, 200916 r tak jsem si našel pár poledních příspěvků všech a mic špatnýho jsem nenašel. asi eruppce na měsící
Srpen 12, 200916 r asi jo....pokud si dobře vzpominam tak v jednom poslednim bylo že tady konči najde si jiny kamarady jinej chat atd.to mě celkem pobavilo bylo to takovy uvědoměly kam se hrabe Viewegh
Srpen 12, 200916 r Ale na mě nasraný není, psal jsem si s ním včera Jinač ahoj ve spolek fakt tak to gratuluji...tak sem něco hod ze zakulisí???že bych ta ovce byl jen já... fnuk ???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.