Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no tak uplne akutni to neni ...

:) ve skodovce chtej 190,- na aukru sem vydel sadu prednich + zadnich za 260,- :)

Uvidime no az bude cesta okolo se nikam podivam

chtěj 190,- za to stírací ramínko???někdo to tuším objednával přímo ze škodovky a ta cena byla úplně jiná :kuk: tuším kolem 400,-

jinak ta sada za těch 260,- to nebude origo ;)

Vloženo
No nazdar Máááro , kde lítáš ?

:smich::smich: ...mára do hospody nechodí .. :smich::smich: ..to nevíš?mrkni na jeho podpis  :smich::smich:

jinak zdarek vstal jsem po noční v pěkně nabroušeny naladě....už se těšim do práce až někoho pošlu do prdele a hezky se mi uleví.. :palec2:

Vloženo
Co ste mu zase provedli uličníci ? kol1

:kol-135: ... ja už o něm radši nic psát nebudu když vidim jak to snaší ....něco si pak provede a ja to budu mít na svědomí

Vloženo
aha

ale nic vostrýho to nebylo..fakt netušim...prostě jak mu nikdo neleze do prd. tak je chyba.on rejpat do ostatních může ale těžce snáší opak

Vloženo

asi jo....pokud si dobře vzpominam tak v jednom poslednim bylo že tady konči najde si jiny kamarady jinej chat atd.to mě celkem pobavilo bylo to takovy uvědoměly kam se hrabe Viewegh

Vloženo
Ale na mě nasraný není, psal jsem si s ním včera :p

Jinač ahoj ve spolek :)

fakt tak to gratuluji...tak sem něco hod ze zakulisí???že bych ta ovce byl jen já... :feve: fnuk ???

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...