Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 stando : vzdyt rikam ze sem ho tu dneska videl .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 dovolenou má až v září tím to nebude....asi si pošlu domu vytykací dopis a dam si nějakej trest abych byl jen miloučkej hodnoučkej a uměl placat po rameni případně si sednout na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Neřek mi, kdo ho vytočil ,nechce tu chodit, tak ho nepomlouvejme, ať to nedopadne jak spor skodahome-occlub,Plno temat o ničem, jen sehadali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak já si myslím, že jsme rozumný lidi a že se dokážeme vždy domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Neřek mi, kdo ho vytočil ,nechce tu chodit, tak ho nepomlouvejme, ať to nedopadne jak spor skodahome-occlub,Plno temat o ničem, jen sehadali ale vždyt sem chodí...tomu potom nerozumim. ..a nepřijde mi že by sme ted pomlouvali jen se snažime najit nějakej duvod.ty woe ale když si vzpomenu jak dřiv na cokoliv sem napsal hned nějaka narážka - dvojsmysl-vtipek ale jen to začnu dělat taky tak začne trucovat.tak kdepak to jsme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Stadno to je blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Stadno to je blbost ...tady neni nikdo rozumnej vid?????.....jdu se hladit do vany tak zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 zase to neprehanej aby se ti to nezaclo libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Stando, ty zháníš mřížku do znaku face nebo předface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 už žádnou, sehnal jsem jí na vraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 zase to neprehanej aby se ti to nezaclo libit no dobře no, tak jen šup šup - šup šup ve sprše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 hehe Raco , jsou veci ktery vedet nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 seš si jistej :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Sem si jistej .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 hehe Raco , jsou veci ktery vedet nepotrebuju takže pro velkej zajem....vlezu uplně nahej do koupelny........... ......fuj to je hnus i na mě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Slabej žalůdek .) to je svinstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 sem nějakej přecitlivělej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 hehe, že by hormonální problémy ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 asi.... ..nikdo mě nemá rád všicni jsou na mě e!e ..... fnuk. nezbyva než si zpívat toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 to je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 to je ,ale v autě mi to jede furt dokola :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 chlapci utíkám domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 čus...ja za chvilku pojedu za herečkou do práce dam kafíčko a razim na noční .-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no ja tady teda počkám .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 nemam ti sem ještě hodit nějakej extra zažitek z koupelny?????? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.