Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak zase těžce hakuju.......ještě sem ani v šest neshodil batoh z ramene a už nás tahli pracovat...naštěstí rychlovka na hodku a tim bych dnešní činnost považoval až do rána za uzavřenou

Vloženo

raca: taky si myslím.. na 21 du asi s klukama ze střední na pivko.. Pokud se mi bude chtít zvednout..

A dneska jsem po třech letech ukončil smluvní vztah s UPC..

Vloženo
raca: taky si myslím.. na 21 du asi s klukama ze střední na pivko.. Pokud se mi bude chtít zvednout..

A dneska jsem po třech letech ukončil smluvní vztah s UPC..

nevim co si tim myslel ale každopadně mi naběhla na čele žíla a na hlavě postavil kykyrik :-)))))))))

tak hlavně slušně víš že pak vyvádíš!

Vloženo
tak hlavně slušně víš že pak vyvádíš!

To je v domovině snad jedno :p ale já pivo moc už neuznávám, spíš tvrdej, to je jízda, tak doufám, že nemají žádnou akci :palec2:lol

Každopádně kamarádka si posteskla, že sme dlouho nebyly na pívě -_-

Vloženo

jo tak na fernetovou smršt moc rád nevzpomínam,ani na vodkovou ani na jelzinovou takže se spokojim spíš s pivískem.ted v pátek sem na pracovním sezeni pivískoval baštil žebírka a bylo mi hej .....a po pulnoci začlo bejt i veselo kdy náš japonskej vedoucí kterej s nama slavil konec práce v čechach začal lítat kolem muzik boxu a hledal mikrofon :-)))) oni ty japka jsou uplně ulítlí na karaoke :-))))

Vloženo

jj ja vim oni to tam maj snad v každym baru,ale byla to prdel.oni ty japka když se vožerou tak to fakt stoji zato když se před pul rokem loučil jinej tak když odchazel z knajpy tak šel u nás v ln podle hradeb pod kterymi z druhy strany cca 10 m dole bejval autobazar a ten frajer se vohnul přes zabradli a zeblil čtyři auta :-))))))

Vloženo (editace)

no bejvala tam prodejna autokelly ted už je přestěhovana....já vim že si nevybereš ale když ty japka vidim tady nebo někde v televizi tak mi tohle jejich vyvadění docela bere.....jinak dádo co ta tvoje slečna tady?? bude vylet?

Editováno: , autor: raca
Vloženo

raci, když já ji ještě neodepsal na meila.. se stydím :( musím ji odepsat no.. a pak se uvidí, ale možná se to už tyto prázdniny nestihne a pak odjede třebas do Německa a co já vím ještě :feve:

Nic kucí mizím na to -_- s kamašema a kamarádkou.

Čaute ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...