Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Můžeš , zajimá mě ale jen foto nebo video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 sakriš tak to nemam :-( běžně nechodim do koupelny s kamerou........ale asi začnu at můžu davat taky nějaky supr videa na zvraceny.cz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 hehehe ... na tou tyhle stránky nejsou dělaný, takovej hard core .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no kolikrat mi tam stači jen nahled videa...a ani nemusim nic pouštět....tak já pádim tak se tu zatim mějte čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 cau cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 jakej dechar ... tak na co si hral ? na trubku přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 ty kráááso ja myslel že na klááávesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 no klapky tam mám jenom 3. Jako válců v motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Licháččekk Dva tvořej pár a jednomu je smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Lepčí je švécká trojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 balim se a tahnu dom... tak čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tež idu na zkoušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak zase těžce hakuju.......ještě sem ani v šest neshodil batoh z ramene a už nás tahli pracovat...naštěstí rychlovka na hodku a tim bych dnešní činnost považoval až do rána za uzavřenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 raca: taky si myslím.. na 21 du asi s klukama ze střední na pivko.. Pokud se mi bude chtít zvednout.. A dneska jsem po třech letech ukončil smluvní vztah s UPC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 To by ti měli taky hoďku zaplatit a tento den pokládat za zaplacený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 raca: taky si myslím.. na 21 du asi s klukama ze střední na pivko.. Pokud se mi bude chtít zvednout..A dneska jsem po třech letech ukončil smluvní vztah s UPC.. nevim co si tim myslel ale každopadně mi naběhla na čele žíla a na hlavě postavil kykyrik :-))))))))) tak hlavně slušně víš že pak vyvádíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 To by ti měli taky hoďku zaplatit a tento den pokládat za zaplacený no ono kolikrat na pásce tak vypadá :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 tak hlavně slušně víš že pak vyvádíš! To je v domovině snad jedno ale já pivo moc už neuznávám, spíš tvrdej, to je jízda, tak doufám, že nemají žádnou akci Každopádně kamarádka si posteskla, že sme dlouho nebyly na pívě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 jo tak na fernetovou smršt moc rád nevzpomínam,ani na vodkovou ani na jelzinovou takže se spokojim spíš s pivískem.ted v pátek sem na pracovním sezeni pivískoval baštil žebírka a bylo mi hej .....a po pulnoci začlo bejt i veselo kdy náš japonskej vedoucí kterej s nama slavil konec práce v čechach začal lítat kolem muzik boxu a hledal mikrofon :-)))) oni ty japka jsou uplně ulítlí na karaoke :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 raca: však karaoke je z Japanu a jako já na něm též ujíždím malinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 jj ja vim oni to tam maj snad v každym baru,ale byla to prdel.oni ty japka když se vožerou tak to fakt stoji zato když se před pul rokem loučil jinej tak když odchazel z knajpy tak šel u nás v ln podle hradeb pod kterymi z druhy strany cca 10 m dole bejval autobazar a ten frajer se vohnul přes zabradli a zeblil čtyři auta :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Dobře on, umíííííííííí lol ale mezi náma.. já bych si taky nevybíral.. ten autobazar možná aji pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 (editace) no bejvala tam prodejna autokelly ted už je přestěhovana....já vim že si nevybereš ale když ty japka vidim tady nebo někde v televizi tak mi tohle jejich vyvadění docela bere.....jinak dádo co ta tvoje slečna tady?? bude vylet? Editováno: 12. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 raci, když já ji ještě neodepsal na meila.. se stydím musím ji odepsat no.. a pak se uvidí, ale možná se to už tyto prázdniny nestihne a pak odjede třebas do Německa a co já vím ještě Nic kucí mizím na to s kamašema a kamarádkou. Čaute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 raca: jinak pokud by mě u nich nenechala spát, tak autem nejedu to leda tak busem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.