Květen 2, 200916 r Chtěl bych vidět ty naše tchýně, jak by se tvářili, jak by si to tu pročetli. Si myslím, že by nebylo třeba ani vitamíny, bo by je jeblo
Květen 2, 200916 r raca: málem jsem ten hokej trefil vid? Tipovol jsem 10:0 no tak ten dnešek jestli někdo tipoval na vysledek a trefil .. tak je frajer
Květen 2, 200916 r hele raco jdi už ať se brzy vrátiš mezi nás... nejdu prdim na to ...pojedu až po zprávach a až dorazim dom tak se pujdu umejt,vyčurat a spat protože zejtra rano jdu makat:-)
Květen 2, 200916 r aha...tak jo...soucítím s Tebo kamaráde....ale třeba to bude super... tak tomu nevěřim jako před hokejem jak to dopadne......a už nato kašlem nechcu už o ni mluvit
Květen 2, 200916 r jako prase stěhoval sem ke švagrovy ledničku a pračku ....a tu lednici sem tah kilometr k autu na rudliku......ještě ted sem spařenej
Květen 2, 200916 r Autor jo to znám..jednou jsem táhnul pračku po schodech až do 5 patra.....to byla prča...
Květen 2, 200916 r tady byl naštěstí vytah.....ale ten park kde ji měli na zahradě byl skoro celej zavřenej kvuli nějakym kretenskym běžeckym závodum.tak sem musel pravě zastavit tak daleko a šmejkat se stim
Květen 2, 200916 r Autor na vojně i ponožky stály v rohu...to byla síla :-) ale to je nic proti tomu, když se mi doma use.e pes...to vyhlašuju poplach: PLYN
Květen 2, 200916 r jo tak pes smrdi to můžu potvrdit.....ono i stěma ponožkama když si vzpomenu jak nam smrděla kabina na zimaku když si 20 chlapu rozvěsilo smradlavy věci ...to taky dalo zabrat.....podotykam místnost prakticky bez oken
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.