Woody Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Chtěl bych vidět ty naše tchýně, jak by se tvářili, jak by si to tu pročetli. Si myslím, že by nebylo třeba ani vitamíny, bo by je jeblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 raca: málem jsem ten hokej trefil vid? Tipovol jsem 10:0 no tak ten dnešek jestli někdo tipoval na vysledek a trefil .. tak je frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 hele raco jdi už ať se brzy vrátiš mezi nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 hele raco jdi už ať se brzy vrátiš mezi nás... nejdu prdim na to ...pojedu až po zprávach a až dorazim dom tak se pujdu umejt,vyčurat a spat protože zejtra rano jdu makat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 aha...tak jo...soucítím s Tebo kamaráde....ale třeba to bude super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 aha...tak jo...soucítím s Tebo kamaráde....ale třeba to bude super... tak tomu nevěřim jako před hokejem jak to dopadne......a už nato kašlem nechcu už o ni mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jasně co jinak dneska...bylo u V8s taky takový vedro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jako prase stěhoval sem ke švagrovy ledničku a pračku ....a tu lednici sem tah kilometr k autu na rudliku......ještě ted sem spařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jo to znám..jednou jsem táhnul pračku po schodech až do 5 patra.....to byla prča... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tady byl naštěstí vytah.....ale ten park kde ji měli na zahradě byl skoro celej zavřenej kvuli nějakym kretenskym běžeckym závodum.tak sem musel pravě zastavit tak daleko a šmejkat se stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ty jo a unás bylo pod mrakem a větrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 to já mám taky větry:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 a já už dovětral :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 a je tu nový TÉMA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 .... no už to cejtim :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Kujwa to jsme tu eště neprobírali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 A TÉMA VYMYSLEL KDO? NO JÁ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 TO BUDE PUŠINEC JAKO NA VOJNĚ NA POKOJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jak rad bych ten pušinec vyměnil za z´ten zkurvenej dnešní program :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 na vojně i ponožky stály v rohu...to byla síla :-) ale to je nic proti tomu, když se mi doma use.e pes...to vyhlašuju poplach: PLYN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jo tak pes smrdi to můžu potvrdit.....ono i stěma ponožkama když si vzpomenu jak nam smrděla kabina na zimaku když si 20 chlapu rozvěsilo smradlavy věci ...to taky dalo zabrat.....podotykam místnost prakticky bez oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 no chlapi bylo mi v tom smradu tady svama krasně ale mizim tak se mějte.....čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj a smradu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 tak se měj..kamaráde...jdu čučet na TV..Růžovej Panter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.