raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no ty woe...něco nakousneš a pak neřekneš co??!! to je hrůza s tebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 a jeje dádo......že by "JDI DO PRDELE!!" :-))) PS: neměla jedinej důvod tohle napsat, leda, že by jí ruplo v bedně (což se nevylučuje, že..) a neboj, na to bych si vymyslel pěkně pikatní odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no ty woe...něco nakousneš a pak neřekneš co??!! to je hrůza s tebou :-) Celej já, těší mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no já právě myslel jak si řikal žes jí dlouho nepsal že se třeba nasr..a, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no já právě myslel jak si řikal žes jí dlouho nepsal že se třeba nasr..a, To ne, to by neudělala, to si pomalu "zvykla" hold jsem "těžce zaměstnanej" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 To ne, to by neudělala, to si pomalu "zvykla" hold jsem "těžce zaměstnanej" je mi to jasny , čím asi ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 je mi to jasny , čím asi ..... Joooo, tak to nevím aji já sám pane momentálně cestováním po ČR a kamarádkami kamarádek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Čus Raca, jak se ti pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 nazdáár míro zatim klid už jedu druhej film :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Já už posnídal, posvačil a teď hledám nějaké ty pružiny. Akorad nevím jak to vysvětlit ženě, že je potřebuji. ;)A to jdu ještě ve čtvrtek na vyměnu oleje a prohlídku 30tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 musíš říct že jsou za supr cenu zlevněny atd.....takhle sem to řek já a ona mi pak sama řekla at si je koupim :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Hm, to bych mohl zkusit, ale jak to nevyjde,tak do hospody už nevlezu a do podpisu si dám on vi proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 to je v.l...... :D :D :D :D ..... to bych musel dopsat u sebe druhej řadek že nevim proč.... ale aspon je sranda,takovyhle řešení osobních tragedií je :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 nazdarrrek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Párek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 ja ti dám parek....to ale dneska směna ...už jedu třetí film večer budu mít oči jak angorák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 raca: to já mám už teď, po probuzení jinak situace Louňačka se nadále asi nevyvíjí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 to by taky dádo bylo aby nam za lounskyma holkama jezdili brnacííí....... -_- -_- ..co si ji proved? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) Raci to se neříká .. No to by nebylo lounskejch parchantů aby se z nich chudák Louňačka nesesypala Brňákovi Editováno: 16. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 A kategoricky odmítá Brno, za což se můžu cítit uraženej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 A proved jsem maximálně to, že jsem napsal "románovou" SMS.. Ale pak následovala po odmlce i sms jestli jsem se jí tím dotkl nebo co.. Bez odezvy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Hele dokud si nebudu benzin odepisovat z daní, tak jako stejně nebudu do Loun jezdit jak si ona pískne (nebo spíš zamane..) to bych se tam rovnou mohl přestěhovat a vyšlo by mě to levnějc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Raci to se neříká .. No to by nebylo lounskejch parchantů aby se z nich chudák Louňačka nesesypala Brňákovi nahodou když sem chodil u nás na chmele tak tam jezdili brnandy a ostravandy a můžu říct že je naco vzpomínat hmmmmmm to byly časy,to byly vesela děvčata ktera se vubec nestyděla...asi se přestěhuju až mě vykopne stara někam tam k vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 A proved jsem maximálně to, že jsem napsal "románovou" SMS.. Ale pak následovala po odmlce i sms jestli jsem se jí tím dotkl nebo co.. Bez odezvy.. a ty neumíš telefonovat?????... ..... to mě vždycky sralo psat kilometr zpravu a pak to nechtěně smazat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.