Srpen 15, 200916 r a jeje dádo......že by "JDI DO PRDELE!!" :-))) PS: neměla jedinej důvod tohle napsat, leda, že by jí ruplo v bedně (což se nevylučuje, že..) a neboj, na to bych si vymyslel pěkně pikatní odpověď
Srpen 15, 200916 r no ty woe...něco nakousneš a pak neřekneš co??!! to je hrůza s tebou :-) Celej já, těší mě
Srpen 15, 200916 r no já právě myslel jak si řikal žes jí dlouho nepsal že se třeba nasr..a, To ne, to by neudělala, to si pomalu "zvykla" hold jsem "těžce zaměstnanej"
Srpen 15, 200916 r To ne, to by neudělala, to si pomalu "zvykla" hold jsem "těžce zaměstnanej" je mi to jasny , čím asi .....
Srpen 15, 200916 r je mi to jasny , čím asi ..... Joooo, tak to nevím aji já sám pane momentálně cestováním po ČR a kamarádkami kamarádek..
Srpen 16, 200916 r Já už posnídal, posvačil a teď hledám nějaké ty pružiny. Akorad nevím jak to vysvětlit ženě, že je potřebuji. ;)A to jdu ještě ve čtvrtek na vyměnu oleje a prohlídku 30tis km
Srpen 16, 200916 r musíš říct že jsou za supr cenu zlevněny atd.....takhle sem to řek já a ona mi pak sama řekla at si je koupim :-))))
Srpen 16, 200916 r Hm, to bych mohl zkusit, ale jak to nevyjde,tak do hospody už nevlezu a do podpisu si dám on vi proč
Srpen 16, 200916 r to je v.l...... :D :D :D :D ..... to bych musel dopsat u sebe druhej řadek že nevim proč.... ale aspon je sranda,takovyhle řešení osobních tragedií je :kol-98:
Srpen 16, 200916 r ja ti dám parek....to ale dneska směna ...už jedu třetí film večer budu mít oči jak angorák
Srpen 16, 200916 r raca: to já mám už teď, po probuzení jinak situace Louňačka se nadále asi nevyvíjí
Srpen 16, 200916 r to by taky dádo bylo aby nam za lounskyma holkama jezdili brnacííí....... -_- -_- ..co si ji proved?
Srpen 16, 200916 r Raci to se neříká .. No to by nebylo lounskejch parchantů aby se z nich chudák Louňačka nesesypala Brňákovi Upraveno Srpen 16, 200916 r od dadacek
Srpen 16, 200916 r A proved jsem maximálně to, že jsem napsal "románovou" SMS.. Ale pak následovala po odmlce i sms jestli jsem se jí tím dotkl nebo co.. Bez odezvy..
Srpen 16, 200916 r Hele dokud si nebudu benzin odepisovat z daní, tak jako stejně nebudu do Loun jezdit jak si ona pískne (nebo spíš zamane..) to bych se tam rovnou mohl přestěhovat a vyšlo by mě to levnějc
Srpen 16, 200916 r Raci to se neříká .. No to by nebylo lounskejch parchantů aby se z nich chudák Louňačka nesesypala Brňákovi nahodou když sem chodil u nás na chmele tak tam jezdili brnandy a ostravandy a můžu říct že je naco vzpomínat hmmmmmm to byly časy,to byly vesela děvčata ktera se vubec nestyděla...asi se přestěhuju až mě vykopne stara někam tam k vam
Srpen 16, 200916 r A proved jsem maximálně to, že jsem napsal "románovou" SMS.. Ale pak následovala po odmlce i sms jestli jsem se jí tím dotkl nebo co.. Bez odezvy.. a ty neumíš telefonovat?????... ..... to mě vždycky sralo psat kilometr zpravu a pak to nechtěně smazat ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.