Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Píšu sms z komplu ;) doba pokročila.. Ne telefonovat se mi nechce! Nerad telefonuji !!!

Řekněme,že mnohem raději komunikuji přes sms.

Asi si ty brambory půjdu uvařit sám nebo co..

Raca: no jo, lounskej chmel, z toho už moc není :smich: a určo tomu krize moc nepřidala..

Píšu sms z komplu ;) doba pokročila.. Ne telefonovat se mi nechce! Nerad telefonuji !!!

Řekněme,že mnohem raději komunikuji přes sms.

Asi si ty brambory půjdu uvařit sám nebo co..

cože doba pokročila tak píšeš sms??? :smich: ...tomu nerozumim.......ještě tu nějakej chmel je ale dost se to omezilo,ale dřív to byla jina ...nejlepší bylo když odjížděli : budeš mi psat?zavoláš mi ??....a já vždycky to víš že jooo neboj... :smich::smich::smich::smich::smich:

Jasněěěě a už ses neozval, šmejde :smich: to se volali hovory za padesátník..

Ne, doba pokročila, že nedatluju sms na klávesnici mobilu, ale počítače ;)

znáš to vztahy na dálku to je holej nesmysl......to ještě nebyl tak rozšířeny pc,net,mobily a jezdil jsem na kole... :-))))) no cca 13let zpatky-a sakra toto letí

Tak 13 let zpátky jsem o počítačích asi taky nevěděl toliko co teď (chyba :( )

Aaaaaaaaaaaaa, Louňačka se nám probudila.. A dál se nepoví, jenom, že mě to potěšilo, asi fakt umím hodně manipulovat s lidmi :smich:

RAci, tohle byla taky "dětská" láska nebo spíš pubertální nebo já nevím jaká :smich: Každopádně to pro současnost nemá nějakého vlivu, krom toho, že jsme asi fajn kamarádi, teda aspon ona mě tak hodně bere..

Jo a svět je malej, tak doufám, že to není nějaká tvoje rodinná příbuzná a pěkně mě propleskáš za to, jak ji "pomlouvám" :D to bych už asi nerozdejchal.. I když jaké znáš Adélky jsme si už kdysi napsali a tady popis jaksi neseděl..

Musím na ty brambory.. začínám mít hlad..

no aby ses nedivil ...třeba jsem bracha nebo strejda nebo bratranec a pak počkej až tě tady potkam :-))))))))

no aby ses nedivil ...třeba jsem bracha nebo strejda nebo bratranec a pak počkej až tě tady potkam :-))))))))

Tak pokecáme o autech :smich:lol lol lol

Brácha těžko, žádného nemá ;) bratrance též ne..

A jak jsem psal s Adélkama co znáš jsme si to vyjasnili (ty znáš "prostorově rozměrnější" a "moje" Adélka je tak 40kg i s postelí, potažmo gaučem).

Tak 13 let zpátky jsem o počítačích asi taky nevěděl toliko co teď (chyba :( )

Aaaaaaaaaaaaa, Louňačka se nám probudila.. A dál se nepoví, jenom, že mě to potěšilo, asi fakt umím hodně manipulovat s lidmi :smich:

jak nepoví??? koukej to vysypat!! :-)....nebo si zahraju na agenta a vystopuju jí....zas tolik adelek v tomhle věku a tam kde bydlí asi není

Raca otázkou spíše je, jestli tam stále bydlí.. to mi klidně vystopuj lol;) kdybych náhodou měl tendence dojet, že se sám bojím doma :D

Brambory se už vaří..

Upraveno od dadacek

to ji vystopuju a řeknu jí jakej si dareba a co tady o ní píšeš :-)))...... a co bude k bramborum?tvaroh???.... :D

Tak sem mega najezenej.. :)

tak to zavidim já se v rachotě odvazal s houskama se salámem :-(

woodys už si viděl new podpis náčelníka?????? :D :D :D ..... docela by mě zajímalo kterej znas je kterej,nebo že bych byl obojí já?????....nezbyvá než opět napsat nevím proč!..... jdu se schoulit do kouta a zpytovat svědomí :-)))))))...protože po takovym natěru sem ztratil chut do života....jj tlačenku jako vedoucí nemam šefovy nekouřim ani ho nikam nevozim tak mi nezbyde než s hrdostí dělat aspon toho technika co doted dělam..fnuk.

Upraveno od raca

Viděl, ale ja nemam čas na koniny, furt nevím jaké pera.

jasny ja jen že sem se opět po delší době pobavil.... a už si zúžil nějak vyběr?

Jo, fabia combi 1.2 :p

tak to je dost zúženy :-)

Jsem to probíral s Klácou a on mi nakonec řekl ať koupim pera na polo 55/35

jj klaca si myslim že o snižovaní má tady asi největší přehled a zkušenosti.....jen aby těch 55 nebylo moc no uvidíš.jezdí s autem i manželka?

Moc ne, minimálně, bo má svoje. A 55 není zas moc, bo mam nejlehčí motor, tak to ani tak neklesne :)

mě těch 35 kleslo na 1,2 cca +/-25 a na muj vkus se to na jízdních vlastnostech projevilo víc než sem čekal jezdim na 195/50R15 ale to každej pocítí jinak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.