dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Píšu sms z komplu doba pokročila.. Ne telefonovat se mi nechce! Nerad telefonuji !!! Řekněme,že mnohem raději komunikuji přes sms. Asi si ty brambory půjdu uvařit sám nebo co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Raca: no jo, lounskej chmel, z toho už moc není a určo tomu krize moc nepřidala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Píšu sms z komplu doba pokročila.. Ne telefonovat se mi nechce! Nerad telefonuji !!!Řekněme,že mnohem raději komunikuji přes sms. Asi si ty brambory půjdu uvařit sám nebo co.. cože doba pokročila tak píšeš sms??? ...tomu nerozumim.......ještě tu nějakej chmel je ale dost se to omezilo,ale dřív to byla jina ...nejlepší bylo když odjížděli : budeš mi psat?zavoláš mi ??....a já vždycky to víš že jooo neboj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Jasněěěě a už ses neozval, šmejde to se volali hovory za padesátník.. Ne, doba pokročila, že nedatluju sms na klávesnici mobilu, ale počítače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 znáš to vztahy na dálku to je holej nesmysl......to ještě nebyl tak rozšířeny pc,net,mobily a jezdil jsem na kole... :-))))) no cca 13let zpatky-a sakra toto letí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tak 13 let zpátky jsem o počítačích asi taky nevěděl toliko co teď (chyba ) Aaaaaaaaaaaaa, Louňačka se nám probudila.. A dál se nepoví, jenom, že mě to potěšilo, asi fakt umím hodně manipulovat s lidmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 RAci, tohle byla taky "dětská" láska nebo spíš pubertální nebo já nevím jaká Každopádně to pro současnost nemá nějakého vlivu, krom toho, že jsme asi fajn kamarádi, teda aspon ona mě tak hodně bere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Jo a svět je malej, tak doufám, že to není nějaká tvoje rodinná příbuzná a pěkně mě propleskáš za to, jak ji "pomlouvám" to bych už asi nerozdejchal.. I když jaké znáš Adélky jsme si už kdysi napsali a tady popis jaksi neseděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Musím na ty brambory.. začínám mít hlad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 no aby ses nedivil ...třeba jsem bracha nebo strejda nebo bratranec a pak počkej až tě tady potkam :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 no aby ses nedivil ...třeba jsem bracha nebo strejda nebo bratranec a pak počkej až tě tady potkam :-)))))))) Tak pokecáme o autech lol Brácha těžko, žádného nemá bratrance též ne.. A jak jsem psal s Adélkama co znáš jsme si to vyjasnili (ty znáš "prostorově rozměrnější" a "moje" Adélka je tak 40kg i s postelí, potažmo gaučem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tak 13 let zpátky jsem o počítačích asi taky nevěděl toliko co teď (chyba )Aaaaaaaaaaaaa, Louňačka se nám probudila.. A dál se nepoví, jenom, že mě to potěšilo, asi fakt umím hodně manipulovat s lidmi jak nepoví??? koukej to vysypat!! :-)....nebo si zahraju na agenta a vystopuju jí....zas tolik adelek v tomhle věku a tam kde bydlí asi není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) Raca otázkou spíše je, jestli tam stále bydlí.. to mi klidně vystopuj kdybych náhodou měl tendence dojet, že se sám bojím doma Brambory se už vaří.. Editováno: 16. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 to ji vystopuju a řeknu jí jakej si dareba a co tady o ní píšeš :-)))...... a co bude k bramborum?tvaroh???.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tak sem mega najezenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 tak to zavidim já se v rachotě odvazal s houskama se salámem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) woodys už si viděl new podpis náčelníka?????? :D ..... docela by mě zajímalo kterej znas je kterej,nebo že bych byl obojí já?????....nezbyvá než opět napsat nevím proč!..... jdu se schoulit do kouta a zpytovat svědomí :-)))))))...protože po takovym natěru sem ztratil chut do života....jj tlačenku jako vedoucí nemam šefovy nekouřim ani ho nikam nevozim tak mi nezbyde než s hrdostí dělat aspon toho technika co doted dělam..fnuk. Editováno: 16. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Viděl, ale ja nemam čas na koniny, furt nevím jaké pera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 jasny ja jen že sem se opět po delší době pobavil.... a už si zúžil nějak vyběr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Jo, fabia combi 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 tak to je dost zúženy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Jsem to probíral s Klácou a on mi nakonec řekl ať koupim pera na polo 55/35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 jj klaca si myslim že o snižovaní má tady asi největší přehled a zkušenosti.....jen aby těch 55 nebylo moc no uvidíš.jezdí s autem i manželka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Moc ne, minimálně, bo má svoje. A 55 není zas moc, bo mam nejlehčí motor, tak to ani tak neklesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 mě těch 35 kleslo na 1,2 cca +/-25 a na muj vkus se to na jízdních vlastnostech projevilo víc než sem čekal jezdim na 195/50R15 ale to každej pocítí jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.