Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) jo to byla bomba...to asi klučina musej bejt mooc spokojenej co....ostatně jako asi všichni....je to takové prestiž porazit "bratry" slováky.....no ale uvidíme co další zápas....abychom nebyli namlsaní..... Editováno: 3. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Přál bych si aby od ted chytal Mensátor a uvidíme zda Ružička odhodí hrdost a nasadí ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to já taky...má na to....ale Růža je prostě Růža...Já bejt pře MS Mensátorem, tak tam nejedu a omluvím se že jsem po lize unavenej...musel totiž sám čekat že si asi nezachytá....pod Růžičkou-Slávistou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hrozny...fakt že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dík za optání, bylo v poho, ale táhlo se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Romane co se stalo, že jsi svůj vůz půjčil manželce...co má s HaťaPkou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dík za optání, bylo v poho, ale táhlo se to já mám volno ještě zítra ale hlídám malou. ..manželka jde po 2 letech znovu do práce..potřebujeme prachy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jo hochu, já hlídám už od listopadu, co manželka nastoupila do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no snad to z babkou zvládneme..jde zatím jen na 4 služby v měsíci..je zdravotní setra v nemocnici na ÁRU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 To by mohla hodit potom nějaké foto z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo to není problém...ale jestli by jsi to vydržel....ruce, nohy pryč...střeva venku...rozbitý hlavy....přeřezaný šlachy a utrhaný prsty at ak...hlavně pak lidi z autohavárií....není o co stát...když za ní chodím tak to vše vidím a všechny je obdivuju....když vidíš jak tam skáčou po lidech, jen aby jim pomohli....je to trošku podobný scénám ze seriálu ER...krev, spěch.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jak jsem psal, dělal jsem řezníka, takové věci mě nerozhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo to je podobný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Marku: musel jsem zustat ve městě a tak OII dostala mladá aby odvezla děti domů... Jinak je taky zdravotní sestra a dělá na LDN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nazdar panove tak sem taky doma z rachoty a koukam že mate pěkny tema....nevim nevim jestli tady na to mam žaludek...nebylo lepší to tema o smradu????..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a vše s autem arodinou OK? přeci je jen zvyklá na HTP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo to je podobný :-) Podobné to je, ale já jsem to potom nemusel dávat dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a hele smradlavej hokejista dorazil..co Ti udělala herečka k papání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jojo...volala mě že je auto zaparkované před garáži...to zase bude plná toho hnusného žlutého pylu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ještě nic marku....hlasil sem že nemam hlad tak se necham později překvapit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Už je tu i orgán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Už je tu i orgán a sakra ...tak hlůavně slušny chovani...a ja si odřeknu alkohol pač jinak organum nadavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Raca, necituj poslední příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Raca, necituj poslední příspěvek tady se to může .... sme v hospodě ne tady nevíš kdo tě v odpovědí předběhne tak at je jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a kde je orgán? nikoho nevidím...ten s náma asi nemluví, bo jsme sprosťácí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.