Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

prosím....posluž si... :D ...ale mě nenasereš,na to ti toho dost v ty věci na krku chybí. :D:D:D ... navíc nechapu proč mi zase něco píšeš?nesliboval si něco o ignoraci? máš dost čokolády????

až se o mě přestaneš furt otírat a starat..přestanu i já....a v hlavě toho mám dost.,....protože se tím živím....a dost dobře....a nemusím makat rukama jako někdo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím, takhle po ránu se zasmát :smich: a ráco, s tím obrázkem mě to mrzí :feve: , ale dnes jdu na převaz, tak se pokusím usmlouvat jeden i pro tebe lol

tak to sem rád a prosim pěkně se slunatkem ok???

až se o mě přestaneš furt otírat a starat..přestanu i já....a v hlavě toho mám dost.,....protože se tím živím....a dost dobře....a nemusím makat rukama jako někdo....

fakt jo...no to sem si sed na zem ... a kdo děla rukama???tuhle sem obě noční koukal na filmy a seděl u netu za hodně slušny prachy :-))))...tak už sis splníl denní machrovací cíl a moh bys zase dat pokoj nemyslíš???

podle toho co píšeš tak ty musíš bejt tak šikovnej že i na vyměnu kola si voláš asistenčku a schováš se jenom za haldu papíru a za dotyčnyho kterej ti flek zajistil a žehli ti všechny pr...y....celkem ho lituju starat se o takovyho.......  :-))))))))

ps:živíš se dost dobře a jezdiš fabii :-))))))

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři

tak to sem rád a prosim pěkně se slunatkem ok???

fakt jo...no to sem si sed na zem ... a kdo děla rukama???tuhle sem obě noční koukal na filmy a seděl u netu za hodně slušny prachy :-))))...tak už sis splníl denní machrovací cíl a moh bys zase dat pokoj nemyslíš???

podle toho co píšeš tak ty musíš bejt tak šikovnej že i na vyměnu kola si voláš asistenčku a schováš se jenom za haldu papíru a za dotyčnyho kterej ti flek zajistil a žehli ti všechny pr...y....celkem ho lituju starat se o takovyho....... :-))))))))

ps:živíš se dost dobře a jezdiš fabii :-))))))

To jen proto, že jsem jí chtěl...víš....a mám jí na rozdíl od někoho full.....a copak zase se dělníček rozčiluje na vedoucího.....

a když jsi tam seděl za hodně slušný prachy...proč ty máč FI?....

a je pravda...hodně věcí za mě dělají jiní, ale to je už u vedoucích tak..rozdělit práci aby na něj žádná nezbyla...ale to dělňas nikdy nepochopí.....

Odkaz ke komentáři

To jen proto, že jsem jí chtěl...víš....a mám jí na rozdíl od někoho full.....a copak zase se dělníček rozčiluje na vedoucího.....

a když jsi tam seděl za hodně slušný prachy...proč ty máč FI?....

a je pravda...hodně věcí za mě dělají jiní, ale to je už u vedoucích tak..rozdělit práci aby na něj žádná nezbyla...ale to dělňas nikdy nepochopí.....

ok tak už ses vypovydal a moh bys zase dát pokoj,stejně to nepochopim ty full-e... :smich: .... jdu si poplakat do kouta a zanadávat na system....... nechtěl ředitel zase někam odvizt???   že by vedoucí dělal osobního lokaje???  :-))))

Odkaz ke komentáři

ok tak už ses vypovydal a moh bys zase dát pokoj,stejně to nepochopim ty full-e... :smich: .... jdu si poplakat do kouta a zanadávat na system....... nechtěl ředitel zase někam odvizt??? že by vedoucí dělal osobního lokaje??? :-))))

No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" :)...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co :)))))

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...