Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
A brej den i tajemnýmu rackovi.. však já vám ho v Lounech vyfotím a hodím sem velkej fotoseriálek :smich: celý to tu zaspamuju jenom Racem lol

no toto???? tak to asi nebudu mít náhodou čas :-)

Vloženo
prosím....posluž si... :D ...ale mě nenasereš,na to ti toho dost v ty věci na krku chybí. :D:D:D ... navíc nechapu proč mi zase něco píšeš?nesliboval si něco o ignoraci? máš dost čokolády????

až se o mě přestaneš furt otírat a starat..přestanu i já....a v hlavě toho mám dost.,....protože se tím živím....a dost dobře....a nemusím makat rukama jako někdo....

Vloženo (editace)
zdravím, takhle po ránu se zasmát :smich: a ráco, s tím obrázkem mě to mrzí :feve: , ale dnes jdu na převaz, tak se pokusím usmlouvat jeden i pro tebe lol

tak to sem rád a prosim pěkně se slunatkem ok???

až se o mě přestaneš furt otírat a starat..přestanu i já....a v hlavě toho mám dost.,....protože se tím živím....a dost dobře....a nemusím makat rukama jako někdo....

fakt jo...no to sem si sed na zem ... a kdo děla rukama???tuhle sem obě noční koukal na filmy a seděl u netu za hodně slušny prachy :-))))...tak už sis splníl denní machrovací cíl a moh bys zase dat pokoj nemyslíš???

podle toho co píšeš tak ty musíš bejt tak šikovnej že i na vyměnu kola si voláš asistenčku a schováš se jenom za haldu papíru a za dotyčnyho kterej ti flek zajistil a žehli ti všechny pr...y....celkem ho lituju starat se o takovyho.......  :-))))))))

ps:živíš se dost dobře a jezdiš fabii :-))))))

Editováno: , autor: raca
Vloženo
Nazdar Máro , jak je ? :) neměl by ses tolik rozčilovat bo ti praskne cévka.

Že vás to kucí baví :) Beztak je největší zmetek ondra :)

ahoj jirko...já sem nezačal všimnul sis????....jen bych řek že největší lotr je míra ---- :smich:

Vloženo
tak to sem rád a prosim pěkně se slunatkem ok???

fakt jo...no to sem si sed na zem ... a kdo děla rukama???tuhle sem obě noční koukal na filmy a seděl u netu za hodně slušny prachy :-))))...tak už sis splníl denní machrovací cíl a moh bys zase dat pokoj nemyslíš???

podle toho co píšeš tak ty musíš bejt tak šikovnej že i na vyměnu kola si voláš asistenčku a schováš se jenom za haldu papíru a za dotyčnyho kterej ti flek zajistil a žehli ti všechny pr...y....celkem ho lituju starat se o takovyho....... :-))))))))

ps:živíš se dost dobře a jezdiš fabii :-))))))

To jen proto, že jsem jí chtěl...víš....a mám jí na rozdíl od někoho full.....a copak zase se dělníček rozčiluje na vedoucího.....

a když jsi tam seděl za hodně slušný prachy...proč ty máč FI?....

a je pravda...hodně věcí za mě dělají jiní, ale to je už u vedoucích tak..rozdělit práci aby na něj žádná nezbyla...ale to dělňas nikdy nepochopí.....

Vloženo
Ráco : děláš si prdel ?? Ty seš fakt hroznej degen , co se tu do každýho vobouváš ? Si myslíš že si něco vííí....c :

worthy :worthy pane admin :smich:;)

:smich::smich: ...i ty brute jiříčku .....  že bys to odkoukal asi ti naplacam na holou.. :smich:

Vloženo
Ráco : děláš si prdel ?? Ty seš fakt hroznej degen , co se tu do každýho vobouváš ? Si myslíš že si něco vííí....c :

že byjsi ho Jirko konečně jako další prokouknul? :palec2:

Vloženo
jůůůů.......už přestavam ronit slzičky ..... už mi pomalu docházely kapesníčky

Tak já ti vezmu rovnou dva, ať máš i na příště ;) A nechceš i jiný zvířátko? lol

Vloženo
To jen proto, že jsem jí chtěl...víš....a mám jí na rozdíl od někoho full.....a copak zase se dělníček rozčiluje na vedoucího.....

a když jsi tam seděl za hodně slušný prachy...proč ty máč FI?....

a je pravda...hodně věcí za mě dělají jiní, ale to je už u vedoucích tak..rozdělit práci aby na něj žádná nezbyla...ale to dělňas nikdy nepochopí.....

ok tak už ses vypovydal a moh bys zase dát pokoj,stejně to nepochopim ty full-e... :smich: .... jdu si poplakat do kouta a zanadávat na system....... nechtěl ředitel zase někam odvizt???   že by vedoucí dělal osobního lokaje???  :-))))

Vloženo
:smich::smich: ...i ty brute jiříčku .....  že bys to odkoukal asi ti naplacam na holou.. :smich:

Se mě zkus dotknout úchyle .) Zapoměl si že mám 120KG , 210cm , a dělám kung fu jako Chuck Noris :smich:

Vloženo
Jo a Raco, ten co mi sehnal ten flek..už tu dáááááávno nedělá...jen aby jsi měl ucelené informace...

fááákt jo??.. :feve: ....  tak to si mi sebral vítr z plachet... :smich: ..

Vloženo
ok tak už ses vypovydal a moh bys zase dát pokoj,stejně to nepochopim ty full-e... :smich: .... jdu si poplakat do kouta a zanadávat na system....... nechtěl ředitel zase někam odvizt??? že by vedoucí dělal osobního lokaje??? :-))))

No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" :)...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co :)))))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...