Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Se mě zkus dotknout úchyle .) Zapoměl si že mám 120KG , 210cm , a dělám kung fu jako Chuck Noris :smich:

na podobny připady mam tady supr rákosku......  určitě by se ti to libilo!!!!.... 

Vloženo
fááákt jo??.. :feve: .... tak to si mi sebral vítr z plachet... :smich: ..

to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo.....

Vloženo
No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" :) ...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co :) ))))

ano došla mi řeč vyhral si.... :feve: ...  vzdavam se... ;):feve: .... a co dál mi  ještě řekneš??  sem jedno ucho a plny očekavaní.... :smich:

Vloženo
to je něco to tady číst :smich::smich::smich::smich:

no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát :)

Vloženo
to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo.....

spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích..... :smich::smich::smich:

Vloženo
ano došla mi řeč vyhral si.... :feve: ... vzdavam se... ;):feve: .... a co dál mi ještě řekneš?? sem jedno ucho a plny očekavaní.... :smich:

jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil...

Vloženo
jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil...

no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš

Vloženo
nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny :prc: na usmířenou homoklády? :)

ještě Ty se mezi nás ser.... ;) a když ti to vadí..jdi jinam.... :p

Vloženo
no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát :)

Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem :p;)

Vloženo
no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš

pochopím....páč jsem s tím barákem na to stejně.....

Vloženo
Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem :p;)

neboj...taky přestaneš být...... ;)

Vloženo
jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+)))))

Z Autobudu se parádní výhled lol , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista :)

Vloženo

tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola :)

Vloženo
to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou :smich:;)

takžeeee máš hnusnou barvu kola ...a auto...ježiš co to kecam máš nejlepší auto jen s tou barvou a kolama :-)))

Vloženo
jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist lol:p

to je fakt potřeboval bych je taky - i když přijde mi škoda zbavovat se plecháčů :p

Vloženo
se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře :)

spíš jako řidič F1 .....   vvrrrrrrauuuuuuu    to sem tě pravě předjel jiříku

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...